Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата unforgiven
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Прв пат да пишувам у тек на утакмица...ногу се нервирам кога гледам дека АДЕБАЈОР ја уплеска секоја ебана (со извинење) шанса! мора Венгер да размислува на некој салам напаѓач...ае со господ напред...па барем нерешено...а додека пишам САНЛИ даде гол...2:0...еееееех...бог да чува...

едит: КОМЕНТАТОРО НА А1(не знам кој) сафи ќеф е...

Ајде малку и вие да се понервирате не може цело време да победувате.

Milanez` па не знам ти како гледаш на фудбало...ама ако ги следеш арсенал и го гледаш адебајор...да те питам...кога е бил АДЕБАЈОР у форма??? и уште нешто...арсенал има 5 повредени фудбалери од кои 4 се првотимци..епа сеа...значи-нов голман,добар напаѓач и уште некој на средина...одбрана има солидна....

да ви дадам HINT: LYON :)

ajde bez lutki:)
t.e koj gubi ima pravo da se luti!
jas si bev za Arsenal no najiskreno podobro igraa drugive i zasluzeno pobedija!
e golemo cudo prv poraz ajde sledno kolo ke ima pobeda :)

:tapp: LELE NEROVOZEN SUM 300!! sea uste rosicky i adebayor neka se povreda za chelsea...i koj kur fizioterapevti ima arsenal celo vreme nekoj e povreden van persi od 2 nedele 3 meseca stana..ako ne se vrati nekoj do chelsea ke go jademo gadno

мамето на она Керју, го повреде хлеб и само жолт јаде.

Очигледно овие шо пискаа дека треба да играт прв состав џабе муабетите. Диара ја пимпла од поје а и нема пас како Цеск или Хлеб, Жилберот е веќе со умот во Торино изглеа, а Росицки без Цеск и Хлеб е некако изгубен.

Аде оваа партија не покажа многу но нормално, само во наадот без подршка од тимот, кој нешто би направил. Дуду е тотален промашај

Валкот треба да добива шанса ред Дуду а такоџе и Бендтнер

Кога ќе се вратат Ван Перси, Фабрегас и Хлеб ќе биде друга приказната :smir:

Да, да увек е така :)
Ако се врати овој, ако се врати оној? А, ако не се вратат? :tapp: Хахаха
Ај со среќа првиот пораз, издржавте цели 16 кола, не е малце!

Не можете без Хлеб,Цеск и ван Перси

znaci kakvo otkritie e deka ako nekoj tim ima 5 povredeni igraci od prv tim bez niv nemoze :pos2: mancester bez ronaldo runi skols gigs anderson ferdinant NEMOZE :pos2:of mori majko pa oni nemoza i bez eden za razlika od arsenal AMA KE SE VIDI NA KRAJ NA SEZONA KOJ E PODOBAR! ARSENAL 4 EVER

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom