Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата unforgiven
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
штета за поразот јако се држевте изминатите кола (но барем поразот не е на Емирати :) )

=-

moze da zboruvame sto sakame no mora da priznaeme

DENES BEVME KAMENJA
:nenene:I daj boze nikogas poveke da ne se povtori ova od denes.:nenene:

Добро де што без многумина повредени/суспендирани...али пак сме први!

Да, да увек е така :)
Ако се врати овој, ако се врати оној? А, ако не се вратат? :tapp: Хахаха
Ај со среќа првиот пораз, издржавте цели 16 кола, не е малце!
Ај не јади трици...кога не играше Роналдо и Руни...нели изгубивте бе мочко(со извинение..:) )....Фабрегас,Перси,Хлеб и Фламини играчи што играт и прв состав....неможе секој играч да ги замени...јасно...еден Роналдо ви се повреди(или го одмараше не сум сигурен ама нема веза не играше важно)...па го имате Нани...и пак изгубивте...на Руни..тука ви е Саха...имате подобра клупа од нас..и пак изгубивте.со Бoлтон.мислам беше..1-0...и за тава кути си ок...
П.С..за натпреварот.....како и што се очекуваше без најдобрите немаше добра игра во средина...тоа беше главен фактор за поразот...а Росицки..не можеше се на свои рамиња..тоа ти е...ајде очекувајте повторно нова низа на победи...:):)

Едно сочувство за поразот, се надевам дојде у добро време да им ги олади малце главите на играчите и навивачите на Арсенал и да ги потсети дека сезоната само што почна. :) И немојте такви муабети од типот повредени играчи ова, она, Манчестер не знам колку утакмици има изиграно без Руни, Видиќ, Сколс, Невил, па пак се снаоѓаат. Не ви држи вода тоа. Поздрав.

Едно сочувство за поразот, се надевам дојде у добро време да им ги олади малце главите на играчите и навивачите на Арсенал и да ги потсети дека сезоната само што почна. :) И немојте такви муабети од типот повредени играчи ова, она, Манчестер не знам колку утакмици има изиграно без Руни, Видиќ, Сколс, Невил, па пак се снаоѓаат. Не ви држи вода тоа. Поздрав.

e kako ne drzi voda prvata utakmica sto ja izigra man.utd bez ronaldo go papa od bolton zosto ronaldo vi e pola ekipa

Pa dobro izgubivme toa e fakt no interesno mi e citam nekoi komentari od deca sto voopsto ne znaat sto e toa football bar ne se imaat zanimavano so football tuku taka eve gledaat samo so im se servira na tv eve na pr Gebeles druze odi malku nani (Koga izgubivte od Bolton rekovte Cristiano Ronaldo ne igrashe pa izgubivme potseti se malku ili od vidi arhiva ja rekov Gebeles deka ti si Kreten ama ti ne mi veruvas!!)...Normalna rabota e footballski tim da izgubi edna od 30 utakmici a uste po normalno e koga ne igrat mnogu vitalni igraci kako Cesk Flameni RvP Hleb koj se i vooedno kreatori ili motorot i umot na timot taka eden pozdav do site loshi duhovi koj cat pat se pojavuvaat na Fk Arsenal da ne mu beraat gajle na arsenal gledajte si gi samo vashite timovi........Pozdrav Gunneri kade i da ste!!!

apapapapa gebels pa ti si bil svetski idiot :pos2: a kolku utakmici ima izigrano arsenal bez van persie i fabregas i bez hleb be znaes ova e samo prv poraz za razlika od manutd:baeh: u sekoj slucaj na kraj na sezona ke vidite:drk:

Плус фактот дека Арсенал имаше 3 тешки гостувања (со Севиља 4), и тоа едно по друго плус повредите, али сепак, можеа да одиграат и подобро.

=-

znaci nema mnogu dobri vesti za duelot so celzi
dobro e toa sto flamini se vraka a isto taka no ne sosema sigurno ke se dostapni i RVP i Diabi no najverojatno hleb i fabregas imaat mnogu mali sansi da se vratat za ovoj duel.
znaci ne e dobro

Ima li podobra vest od toa sto neigra Drpgba. Ajde ke izdrzi srceto topdzisko sigurno ke tepame.

вака сеа топџии, бидете фини и нека резултатот во недела биде X(макс.) или 2че -))), за да ние, џаволите, си ги згазиме ливерпул и се избациме напрееееед...
вива челзи во недела =)
ајде, па очекувам да е жустро -))

Ако игра Фабрегас може 1 да испадне ако не нема шанса ... Х или 2 :predavaat:

Венгер ги најави играчите кој може да заиграт на утрешниот натпревар:
Squad: Lehmann, J Hoyte, Gallas, Senderos, Traore, Diaby, Gilberto, Diarra, Denilson, Walcott, Bendtner, Almunia, Fabianski, van Persie, Eduardo, Sagna, Clichy, Toure, Rosicky, Adebayor, Song, Eboue.
Ова ке биде рутински натпревар...на кој очекувам(е) најмалце победа од 2-0....и се разбира кикс на Севиља..:):smir::smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom