Apokalipto
Tredici
- Член од
- 4 март 2007
- Мислења
- 15.576
- Поени од реакции
- 2.586
штета за поразот јако се држевте изминатите кола (но барем поразот не е на Емирати
)
)Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
)Ај не јади трици...кога не играше Роналдо и Руни...нели изгубивте бе мочко(со извинение..Да, да увек е така
Ако се врати овој, ако се врати оној? А, ако не се вратат?Хахаха
Ај со среќа првиот пораз, издржавте цели 16 кола, не е малце!
)....Фабрегас,Перси,Хлеб и Фламини играчи што играт и прв состав....неможе секој играч да ги замени...јасно...еден Роналдо ви се повреди(или го одмараше не сум сигурен ама нема веза не играше важно)...па го имате Нани...и пак изгубивте...на Руни..тука ви е Саха...имате подобра клупа од нас..и пак изгубивте.со Бoлтон.мислам беше..1-0...и за тава кути си ок...

И немојте такви муабети од типот повредени играчи ова, она, Манчестер не знам колку утакмици има изиграно без Руни, Видиќ, Сколс, Невил, па пак се снаоѓаат. Не ви држи вода тоа. Поздрав.Едно сочувство за поразот, се надевам дојде у добро време да им ги олади малце главите на играчите и навивачите на Арсенал и да ги потсети дека сезоната само што почна.И немојте такви муабети од типот повредени играчи ова, она, Манчестер не знам колку утакмици има изиграно без Руни, Видиќ, Сколс, Невил, па пак се снаоѓаат. Не ви држи вода тоа. Поздрав.
Едно сочувство за поразот, се надевам дојде у добро време да им ги олади малце главите на играчите и навивачите на Арсенал и да ги потсети дека сезоната само што почна.И немојте такви муабети од типот повредени играчи ова, она, Манчестер не знам колку утакмици има изиграно без Руни, Видиќ, Сколс, Невил, па пак се снаоѓаат. Не ви држи вода тоа. Поздрав.

Ima li podobra vest od toa sto neigra Drpgba. Ajde ke izdrzi srceto topdzisko sigurno ke tepame.
:smir::smir: