Bacillus gagous
Biohazardous
- Член од
- 21 јануари 2006
- Мислења
- 7.380
- Поени од реакции
- 168
Атеистите ко прво немаат проблем идејата дека животот е само една сложена хемиска реакција и дека е неминовен резултат на својствата на енергијата а со тоа и на материјата. Ко второ смислата во животот ја гледаат во растењето развивањето, создавање потомство, создавање подобри услови за развој на своето потомство и користење на интелектуалната моќ за одржување на човековата популација што е можно подолг временски период, како и нејзино ширење, како на пример надвор од сончевиот систем. Нормално на тоа секој си има и свои лично желби и амбиции кои го трасираат неговиот живот.jas kako sto rekov veruvam i vo naukata ne samo vo gospod,ama ne mozam da gi razberam ateistite,vo sto ja gledaat smislata na zivotot?kako go gledaat zivotot?samo nemojte da mi racete deka smetate deka zivotot na planetava e slucaen...
.....ne mozam da gi razberam ateistite
Ако неможеш ова да го разбереш не бери гајле не е опасно бидејќи и јас на пример неможам да ги разберам хомосексуалците, ама не се ни обидувам, бидејќи тоа би ми било непотребно поторшено време на мислење на нешто.