Женска мастурбација

Спирка

Чорбаџиска Кучка
Член од
1 октомври 2008
Мислења
394
Поени од реакции
14
Денес жените се многу позагреани за секс од мажите, но за жал поради конзервативноста на средината не знаат како да го наведат својот партнер на тој чекор, а да не испаднат курви. Од таа причина сметам дека повеќето од женската популација мастурбира, но сепак како и секоја друга ЖЕНСКА работа тој факт го задржува за себе.

Член од
21 декември 2008
Мислења
171
Поени од реакции
5
Pa zenite se kao ispit koj kolku i da go ucis nikogas nema da go polozis, zatoa ne se obiduvajete da gi sfatite. Ako zenata kaze ebi me ke izgleda kao kurva zatoa tie imaat mehanizmi da ne potpalat pa nie da izgledame pozagrozeni od niv i da se frlame nad niv, oni si se zadovoluvat bez da ni kazat ama nie morame da izraagirame. SeA koa nema so koj fakt e deka ke odat na samo zadovoluvanje ali nikad nema da go komentiraat toa kako mazite :)

Член од
1 септември 2008
Мислења
768
Поени од реакции
18
Pa zenite se kao ispit koj kolku i da go ucis nikogas nema da go polozis, zatoa ne se obiduvajete da gi sfatite. Ako zenata kaze ebi me ke izgleda kao kurva zatoa tie imaat mehanizmi da ne potpalat pa nie da izgledame pozagrozeni od niv i da se frlame nad niv, oni si se zadovoluvat bez da ni kazat ama nie morame da izraagirame. SeA koa nema so koj fakt e deka ke odat na samo zadovoluvanje ali nikad nema da go komentiraat toa kako mazite :)
Abre coek konzervativnosta kaj zenskoto postoi, no postoi i se izrazuva koga i se ebe a koga ednostavno od "kurvinski" pricini nemoze da go napravi za da ne izgleda lesna. Zosto naprimer nekoja devojka koja si ima decko da ne rece na decko i deka saka sex? Sigurno na deckoto bi mu doslo dobredojde i ke si ja napravat interesna i nikomu nisto.

Член од
25 мај 2007
Мислења
6.662
Поени од реакции
949
Денес жените се многу позагреани за секс од мажите, но за жал поради конзервативноста на средината не знаат како да го наведат својот партнер на тој чекор, а да не испаднат курви. Од таа причина сметам дека повеќето од женската популација мастурбира, но сепак како и секоја друга ЖЕНСКА работа тој факт го задржува за себе.

Зошто да го задржи за себе?
Што има поубаво за да си ја гледам партерката како самата се задоволува?
Што има поубаво од тоа да ме замоли да и помогнам?
Зошто тоа сама да го прави без мое присуство?

Несака? Ќе мора да се промени, нема поубава глетка од тоа кога партнерката мастурбира пред партнерот, па кој век сме?

Уствари сето тоа зависи и до партнерот, обично секогаш за секс се наоѓаат истомисленици, бидејќи задоволството е поголемо.

Перверзен јас, перверзна и таа.( доколку гледањето се смета за перверзија)

ice_cube

The SexX.
Член од
16 јули 2008
Мислења
2.240
Поени од реакции
309
Едно прашање до жените-што ве пали? :)

Тикви4ка

Нарцис со сина крв
Член од
1 март 2007
Мислења
3.134
Поени од реакции
273
е сега и ти... ако имам потреба зошто да кријам од дечкото... а и ти се самозадоволуваш коа немаш со која да легнеш?
живи глупости... едноставно некогаш може да не ти е до секс-секс... кога двајца се заедно мора да завршува со секс? едноставно некогаш и мастурбацијата е супер..

Едно прашање до жените-што ве пали? :)
ооо дете... оди пишуј домашни ... игран фудбал, кошарка... на 15 јас со кукли играв и не баш ме интересираше што ги пали мажите

Marionka_z

Omnia mea mecum porto
Член од
16 јануари 2009
Мислења
208
Поени од реакции
29
Зошто да го задржи за себе?
Што има поубаво за да си ја гледам партерката како самата се задоволува?
Што има поубаво од тоа да ме замоли да и помогнам?
Зошто тоа сама да го прави без мое присуство?

Несака? Ќе мора да се промени, нема поубава глетка од тоа кога партнерката мастурбира пред партнерот, па кој век сме?

Уствари сето тоа зависи и до партнерот, обично секогаш за секс се наоѓаат истомисленици, бидејќи задоволството е поголемо.

Перверзен јас, перверзна и таа.( доколку гледањето се смета за перверзија)

Ne e perverzno, samo kaj nas uste vladeat nekoi cudni svakanja i teorii za toa.
Sosema e vo red i normalno.

Член од
21 декември 2008
Мислења
171
Поени од реакции
5
drugarce ama ti go spiznaa. Priznaj si porast.
Ej stvarno ne bidete tolku sex manjacii- na 15 godini zboris za sex eeee do kade ni odi svesta ccc sramota. Ima vreme za sex gluposti, ne me razbirajte pogresno ali sum protiv sex pred 17 godini, bidejki se uste ne znaete so znaci sex na 15 godini. Sea nemoj da mi se pravdas "pa znas potrebi" ne se potrebi tie se potrebi koj nastanuvaat posle pubertet. Sea normalo ako gleas posno ke ti se digne pa si vikaaass aa imam potreba od sex ili mozebi ke poskaz da bides na mestot na toj koj ja sureduva curata

е сега и ти... ако имам потреба зошто да кријам од дечкото... а и ти се самозадоволуваш коа немаш со која да легнеш?
jas ne sum protiv masturbacijata, i ne mora da znaci ako dvajca se zaedno moraat da zavrsa u krevet, znam deka ima mnogu raboti koi mozat da se pravat i deka ne e se u sex :)

Префриганиот!

(Простор за Реклама)
Член од
16 декември 2007
Мислења
1.203
Поени од реакции
73
Е добро аман.. заш не отворите дема др***е... нормална ствар како што ние така и тие :D.. ништо чудно..барем за мене.. природна работа ! и многу позабавна од кај нас :D...

ice_cube

The SexX.
Член од
16 јули 2008
Мислења
2.240
Поени од реакции
309
ооо дете... оди пишуј домашни ... игран фудбал, кошарка... на 15 јас со кукли играв и не баш ме интересираше што ги пали мажите

Незнам јас за тебе, јас убаво си прашав... Можеби порано децата не биле толку заинтересирани за оваа тема, и не мислам дека несмеам да знам нешто повеќе во мојот живот со моите 15 години. Ооо да, ти 19 имаш, голем/а си :smir:

tomislayer

Елегантно дебел =)
Член од
18 ноември 2008
Мислења
1.482
Поени од реакции
82
Незнам јас за тебе, јас убаво си прашав... Можеби порано децата не биле толку заинтересирани за оваа тема, и не мислам дека несмеам да знам нешто повеќе во мојот живот со моите 15 години. Ооо да, ти 19 имаш, голем/а си :smir:
Шом играла со кукли голема е бе :) не голем :) Иначе за да не биде оф топик... зашо поголемиот дел од женските не признаваат дека маструбираат? Па ние машките најотворено си кажуеме дека си дркаме... :)

ice_cube

The SexX.
Член од
16 јули 2008
Мислења
2.240
Поени од реакции
309
Шом играла со кукли голема е бе :) не голем :) Иначе за да не биде оф топик... зашо поголемиот дел од женските не признаваат дека маструбираат? Па ние машките најотворено си кажуеме дека си дркаме... :)
Да, еве јас си признавам:vozbud:... И СЕУШТЕ не добив одговор...што ве пали?
Ајде имајте милост и одговорете на петнаесетгодишното момче што сака многу да знае :smir:

Тикви4ка

Нарцис со сина крв
Член од
1 март 2007
Мислења
3.134
Поени од реакции
273
кој како... јас си признавам... нит крадам, нит лажам... башка нормално е..

Ice_cube ... кога ке бидеш спремен да се соочиш со да речеме пукање кондомим, каснење менструација и ред други главоболки тогаш... башка порано децата може не биле толку љубопитни за оваа тема затоа што 15 години се години на деца кои и не треба баш да ги занимава толку оваа тема... Јас може на 19години не сум којзнае колку голема ама битен момент: полнолетна сум... и колку толку, не којзнае колку многу, сум созреала... не трчај да пораснеш ко прле пред магарица... некој ден ќе жалиш...

ice_cube

The SexX.
Член од
16 јули 2008
Мислења
2.240
Поени од реакции
309
кој како... јас си признавам... нит крадам, нит лажам... башка нормално е..

Ice_cube ... кога ке бидеш спремен да се соочиш со да речеме пукање кондомим, каснење менструација и ред други главоболки тогаш... башка порано децата може не биле толку љубопитни за оваа тема затоа што 15 години се години на деца кои и не треба баш да ги занимава толку оваа тема... Јас може на 19години не сум којзнае колку голема ама битен момент: полнолетна сум... и колку толку, не којзнае колку многу, сум созреала... не трчај да пораснеш ко прле пред магарица... некој ден ќе жалиш...
Срце како прво, можам да се соочам само со пукање кондом, а со каснење менстурација неможам:wink: И мене не ме интересира минатото, како било, што било... ЈАС се интересирам за сегашноста, за денес. И никој неможе да ми го земе правото да научам нешто ново...било што. И пак не добив одговор :) Види види :)

Немој да го сметаш ова како навреда, туку само како искажување на мојот личен став.Пис & Шмек:smir:

Тикви4ка

Нарцис со сина крв
Член од
1 март 2007
Мислења
3.134
Поени од реакции
273
Срце како прво, можам да се соочам само со пукање кондом, а со каснење менстурација неможам:wink: И мене не ме интересира минатото, како било, што било... ЈАС се интересирам за сегашноста, за денес. И никој неможе да ми го земе правото да научам нешто ново...било што. И пак не добив одговор :) Види види :)

Немој да го сметаш ова како навреда, туку само како искажување на мојот личен став.Пис & Шмек:smir:
битен момент... СЕБИЧНОСТ... со каснење на менструацијата не се соочува само девојката туку двајцата...

се во свое време

Kajgana Shop

На врв Bottom