Фан клуб: Новак Ѓоковиќ

Член од
3 декември 2007
Мислења
2.681
Поени од реакции
182
Толку беше добар Малис или Ноле лошо изигра?

Ф

Фил Ајви

Гостин
"Uslovi su bili nemogući. Igrati profesionalni tenis u ovakivm uslovima, to je smešno. Nekoliko puta sam mogao da se povredim, da istegnem mišić ili tako nešto", rekao je Đoković.

Ф

Фил Ајви

Гостин
Ај нека се одмори убаво и нека размисли малку што-како ќе прави зашто неприфатливо е да биде елиминиран во првото коло.

--- надополнето ---

Во петиот сет при еден избрзан поен му прочитав од усни: Полако јебем му сунце, што журиш? :pos2:
Тоа е проблемот кај него, во некои моменти нема доволно концентрација и едноставно сака што побрзо да го заврши поенот но со брзање често не успева. На почетокот почна со многу неизнудени грешки и како да не даваше се од себе, пробуваше нешто нова тактика по се изгледа и не успеа да профитира. Но мора да му се честита за неколку одлични винери (кои ги имаше многу повеќе од противникот) на кои и самиот се чудеше како влегоа. Ај да не критикувам многу прв дуел е ова да се привикне па во следниот ќе видиме што-како. Следно коло со американецот Дент.

Член од
22 март 2009
Мислења
2.356
Поени од реакции
454
Конечно и на еден меч да помине така лесно..:pipi:
Следен е шпанецот Монтањес.

Член од
22 март 2009
Мислења
2.356
Поени од реакции
454
Кога бараше лекарска помош на мечот со Хјуит,реков готово е..дал ќе ја предаде или пак ќе падне на концентрација,но сепак се смири некако,го изгуби 3 сет,но во 4 ги искористи неколкуте грешки на Хјуит и си победи.
А со Лу,беше како полесен тренинг :)
Сеа очекувам утре да го победи Бердих,нема да му биде лесно од аспект што Бердих го победи Федерер,но ќе биде и малу изморен Бердих,па ете му ја шансата на Ноле :)
И од Понеделник,Ноле ќе се искачи на второто место :) Полека но сигурно,ита кон врвот ! :pipi:

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.741
Поени од реакции
43.884
Кога бараше лекарска помош на мечот со Хјуит,реков готово е..дал ќе ја предаде или пак ќе падне на концентрација,но сепак се смири некако,го изгуби 3 сет,но во 4 ги искористи неколкуте грешки на Хјуит и си победи.
А со Лу,беше како полесен тренинг :)
Сеа очекувам утре да го победи Бердих,нема да му биде лесно од аспект што Бердих го победи Федерер,но ќе биде и малу изморен Бердих,па ете му ја шансата на Ноле :)
И од Понеделник,Ноле ќе се искачи на второто место :) Полека но сигурно,ита кон врвот ! :pipi:
Види, Ноле тешко, скоро нема шанса да го достигне врвот.. Факт е дека има нешто тениско у него, дека е ѕверски играч, има супер удари и се тоа..Но исто така факт е дека не е доволно спремен тенисер..Исто така е и големо теле, кое веќе добиени мечеви ги губи.. И тоа без веза..Ќе се изнервира и толку од него веќе, после шо се вика "сам ќе се победи"... Исто така, де ќе му се слоши,па ќе повраќа, де ќе папса или сонцето му удрило у глава... И шо ти јас знам..

Федерер не знам дали ќе се врати на второто место (има големи шанси), ама знам дека Надал првото тешко ќе го испушти.. Ако сака да го помине Надал тогаш треба многу да работи. (или Федерер да се пензионира, а Надал да го ебе повредата цело време, па тој да искористи,а тоа сигурно никој не го посакува)

И да, честито нека ви е победата на Ноле над Хјуит.. Сум заборавил да честитам..

P

PewDiePie

Гостин
Штета за Воле,неможе да стигне до финале........ех а како само се фураше кога го победи Федерер на А.О. Кралот бил мртов :pos2::pos2:
Воле глупо се гледа кој е камен.

Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872
Штета за Воле,неможе да стигне до финале........ех а како само се фураше кога го победи Федерер на А.О. Кралот бил мртов :pos2::pos2:
Воле глупо се гледа кој е камен.
Само ретардирани деца у право си бил:tv:

Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872
Djokovic vs Benneteau, ова е првиот меч за Ноле кој ќе се игра утре.

Ф

Фил Ајви

Гостин
Ах бе Ноле се изнамачи, по се изгледа пак има проблеми со дишењето.

Ф

Фил Ајви

Гостин
"Puno puta sam igrao protiv njega, a najveći broj mečeva bio je upravo na ovakvoj podlozi. Nema tu mnogo šta da se priča. Rodžer je veliki šampion i to je nebrojeno puta pokazao. U čevrtfinalu se zadivljujuće izvukao iako je gubio sa 5:2 u trećem setu. Ima veliku podršku publike u Torontu i igra dobro tokom čitave nedelje. Biće vrlo težak meč, ali svi znamo da u polufinalu nikad ne možete da budete sigurni ko će da slavi", dodao je Đoković.

Napred Noleeee

Kajgana Shop

На врв Bottom