Фан Клуб: Њукасл Јунајтед

Член од
2 август 2009
Мислења
1.739
Поени од реакции
136
Krul
Taylor (R) Coloccini Williamson Enrique
Ben Arfa Tiote Barton Nolan (c) Gutierrez
Carroll
Subs: Soderberg Campbell Perch Routledge Ameobi Smith Lovenkrands

Anne.

~
Член од
4 декември 2009
Мислења
4.629
Поени од реакции
10.284
Manchester C. [2 - 1] Newcastle U.
18' [1 - 0] C. Tevez (pen.)
24' [1 - 1 ] J. Gutierrez
75' [2 - 1] A. Johnson

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.768
Поени од реакции
12.104
А колку ќе отсуствува Бен Арфа???

Член од
17 јули 2008
Мислења
496
Поени од реакции
27
А колку ќе отсуствува Бен Арфа???
Многу друже , 6 месеци се најсветлите прогнози за него , што значи дека отиде цела сезона , а само коа ке ми текне колку сакаше да игра во премиер лига , дури протестираше се караше со раководството на марсеј за да го пушти во њукасл , хмм да знаел дека има такви кољачи како де јонг и остали и би се покајал што дошол во англија али тоа е тоа , му посакувам побрзо да се врати зошто навистина е добар играч

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.768
Поени од реакции
12.104
Многу друже , 6 месеци се најсветлите прогнози за него , што значи дека отиде цела сезона , а само коа ке ми текне колку сакаше да игра во премиер лига , дури протестираше се караше со раководството на марсеј за да го пушти во њукасл , хмм да знаел дека има такви кољачи како де јонг и остали и би се покајал што дошол во англија али тоа е тоа , му посакувам побрзо да се врати зошто навистина е добар играч
Аман бре....го утепал оној волот....инаку Хатем е мнооогу добар играч....еднставно збеснав што не го доведоа во Ливерпул!!!!

Член од
24 декември 2008
Мислења
1.375
Поени од реакции
1.566
Премногу ми е жал за Бен Арфа, само што дојде, збрчи евро-гол против Евертон и налета на него ова копилево гнасно, животно невидено!
Гледам Њукасл бара 6-месечна суспензија за него, мислам дека конечно нешто треба да се превземе во врска со ваквите стартови, колку само вакви стартови над играчи на Арсенал прошлава година не беа санкционирани!

Sluzbarski

Македонец
Член од
21 јули 2009
Мислења
3.364
Поени од реакции
78
штета,со Бен Арфа Њукасл ќе беше со шанса за излез за европа.....

@Lbaneso

Лаеш НЕ касаш !
Член од
19 ноември 2009
Мислења
2.425
Поени од реакции
798
Za "igraci" kako De Jong treba MAKSIMALNI kazni :uvo:

В

Вори

Гостин
Леле бе,за 1 минута два гола примате дома од Виган.
А,чисти кец ја имав,бев сигурен дека ќе тепате.

Sluzbarski

Македонец
Член од
21 јули 2009
Мислења
3.364
Поени од реакции
78
тргна работата.........вечни муштерии на Арсенал бевме-Керол за прекин на таа низа :)

Член од
24 декември 2008
Мислења
1.375
Поени од реакции
1.566
Што да кажам, ни најголемите оптимисти не очекуваа дека ќе земеме некој бод денес, ние си земавме трички!
Продолжуваат одличните резултати по минатонеделната победа над педерчињата Сандерленд! :vozbud:

Kajgana Shop

На врв Bottom