Фан Клуб: Њукасл Јунајтед

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
На 25 Јули ....
Њукасл - Леитон Ориент... ооф одвај го чекам овој меч.... ако имате тогаш линкови за следење на утакмицава пратете :pipi:
Леитон оваа сезона се засилени со играчот на Челзи Џими Смит но без Главниот досега одбранбен играч , Брајан Саа , Адам Бојд и Тери Мансини ...
Па да видиме како ќе ви се спротистават на вас.... дали можеби ќе успеат да направат некое Светско изненадување ..со таков тим да ви извадат позитивен резултат или сепак ќе заврши со победа за гостите останува да видиме:helou:

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.721
Поени од реакции
43.769
Аууу растур прајте :)

Darlington 2 - 7 Newcastle

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Абе Њукасл експресно ќе се врати во Премиер, се надевам дека испаѓањево ќе делува повеќе позитивно отколку негативно, и од наредна сезона во Премиер ќе дојдат луѓе што знаат како треба со еден таков клуб.

Член од
24 декември 2008
Мислења
1.375
Поени од реакции
1.566
Абе Њукасл експресно ќе се врати во Премиер, се надевам дека испаѓањево ќе делува повеќе позитивно отколку негативно, и од наредна сезона во Премиер ќе дојдат луѓе што знаат како треба со еден таков клуб.
Чул те Господ!!!

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
:pos2: 2-7 ?
Ле Ле... убиство еј... браво браво.... ајде ќе се враќате набрзо уживајте :helou:

Rooney's Temper

in front of Old Trafford
Член од
14 јуни 2009
Мислења
2.888
Поени од реакции
2.653
На Њукасл му посакувам експресно враќање во Премиер Лигата, бидејќи некако лигата не е комплетна без еден клуб од калибарот на Њукасл иако клубот во последните години загуби од сјајот ама јас верувам дека со добри газди и добра клупска политика работите позитивно ќе се подобрат на Сент Џејмс Парк и ќе гледаме уште многу интересни натпревари меѓу Њукасл и Манчестер. GOOD LUCK GEORDIES :smir:

V

Viktorijabt

Гостин
На 25 Јули ....
Њукасл - Леитон Ориент... ооф одвај го чекам овој меч.... ако имате тогаш линкови за следење на утакмицава пратете :pipi:
Леитон оваа сезона се засилени со играчот на Челзи Џими Смит но без Главниот досега одбранбен играч , Брајан Саа , Адам Бојд и Тери Мансини ...
Па да видиме како ќе ви се спротистават на вас.... дали можеби ќе успеат да направат некое Светско изненадување ..со таков тим да ви извадат позитивен резултат или сепак ќе заврши со победа за гостите останува да видиме:helou:
Yeah, about that....
Leyton Orient 6 - 1 Newcastle Utd:kesa::nesum:
Не е баш пријатно за око...

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
Не го потценувајте Леитон ви кажав :pipi:
Несакам сега да искочи ви спамувам на фан клуб...али дека го симпатизирам Леитон многу ми е мило за почетокот на тимот сезонава а незнам што ви стана по таква победа од7-2 сега од 3толигаш вака да изгубите ми е чудно :toe:
ПС: Видете го погодокот за 3-1 од Скот Меклиш :helou:

V

Viktorijabt

Гостин
Не го потценувајте Леитон ви кажав :pipi:
Несакам сега да искочи ви спамувам на фан клуб...али дека го симпатизирам Леитон многу ми е мило за почетокот на тимот сезонава а незнам што ви стана по таква победа од7-2 сега од 3толигаш вака да изгубите ми е чудно :toe:
ПС: Видете го погодокот за 3-1 од Скот Меклиш :helou:
Спортски признавам дека тоа беше многу добар гол, ама човеков си е во право - this IS depressing for Newcastle fans. Само се надевам дека нема вака да биде кога ќе почне сезоната. Не знам што ќе правам ако не се вратиме во Премиер експресно.:nesvest:

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
Спортски признавам дека тоа беше многу добар гол, ама човеков си е во право - this IS depressing for Newcastle fans. Само се надевам дека нема вака да биде кога ќе почне сезоната. Не знам што ќе правам ако не се вратиме во Премиер експресно.:nesvest:
Како и да е ... Њукасл завршува во топ 5 тимови следнава сезона ... значи верувам во квалитетот на вашиот тим... и дека нема да ви се повтори ваков кикс ко денеска ... односно... ако не ве напуштат некои критични играчи за вас ќе опстанете во топ петорката и следната сезона има огромни шанси за враќање ваше во ПЛ:helou:

Член од
14 март 2009
Мислења
119
Поени од реакции
1
Newcastle dali e vo 2-pa liga ili taka mi se vrti ?

V

Viktorijabt

Гостин
Boss Apologises For Orient Defeat

CHRIS Hughton has apologised for what he admits was an "embarrassing" afternoon for Newcastle United as they went down to a 6-1 defeat at Leyton Orient.
A below-par display was duly punished by the League Two outfit who comfortably put paid to the Magpies' 100% pre-season record.
And Hughton told nufc.co.uk after the game: "Pre-season or not, that wasn't acceptable and it was hard to take.
"It was an embarrassing performance and result and the lads were hurting after the game.
"We can only apologise to the fans who have backed us tremendously during pre-season.
"The situation off the field is well documented but the supporters have never turned on the players and have been magnificent.
"We now have to re-group on Monday and come out against Leeds United on Wednesday and put on a show."

F

fantomX

Гостин
Прва тема шо ми падна на памет за ова, е темава за Њукасл, макар што можеби заслужува и нова тема...

Големиот Сер Роберт Боби Робсон почина утрово, по долга боледување од рак. Нека му е лесна земја, голем фудбалски човек на светско ниво. :toe:

Kajgana Shop

На врв Bottom