ЉуБчо Георгиевски активно се вклучува во бугарската политика

VaZzilL

Сантино Џеновезе
Член од
23 април 2007
Мислења
921
Поени од реакции
39
Па човекот доби бугарски пасош, може да оди каде сака и кога сака е сега зошто да не земе и некоја пара.
P.S.Си работи човекот за тоа за што е учел(колку е учел!!!???).
Така е друже само со тоа бугарскиот пасош нека иде у п*чку матер.

Член од
6 февруари 2005
Мислења
9.722
Поени од реакции
248
Премногу сте забегале од темата па ме натеравте да бришам...

Bada Bing!

шшшшшш
Член од
14 јули 2006
Мислења
2.671
Поени од реакции
114
Поема За Брадестиот Лидер

Љубчо мал,
маме си ебал,
од Делчево млад
заминал.

Љубчо мал,
мантил клал,
за розова пичка
пишувал.

Љубчо мал,
пари крал,
купил капа
за жената.

Љубчо мал,
амбасадорска столица посакал,
лук не јал,
на диета со јастози и кавијар е.

Нема ништо што може да ја опише Македонската ситуација подобро него рима на ниво на второ одделение. :P

ABC

“градител“
Член од
24 февруари 2005
Мислења
15.696
Поени од реакции
193
Хе,хе,хе,абе да ја испееше песнава до пред некоја година ќе те линчоваа одредени учесници на форумов кој денес се придружуваат кон заканите против ЛуБчо.

Bada Bing!

шшшшшш
Член од
14 јули 2006
Мислења
2.671
Поени од реакции
114
Да, да. Среќа што за мене зборот промени асоцира на нешто лошо, уште од градинка кога промените претставуваа "забрана за влез во песочарникот поради можна очна инфекција".

Прашањето е ова. Зошто тие разочарани луѓе со уништени очекувања не му ја разнесат главата на гадот?

ABC

“градител“
Член од
24 февруари 2005
Мислења
15.696
Поени од реакции
193
Да, да. Среќа што за мене зборот промени асоцира на нешто лошо, уште од градинка кога промените претставуваа "забрана за влез во песочарникот поради можна очна инфекција".

Прашањето е ова. Зошто тие разочарани луѓе со уништени очекувања не му ја разнесат главата на гадот?
Им е срам да кажат кој им беше довчерашен идол.:)

Член од
7 мај 2005
Мислења
1.231
Поени од реакции
307
Kakov gaden ligus.:pov: Nevidenata alcnost za vlast go tera da prodolzi da bide bugarski flaster iako saimte Bugari go otpisaa otkako go upotrebija za svoi do maksimum. Ako stane bugarski ambasador vo Makedonija ke im go prevzeme primatot na Branko i na Vraniskovski kako najgolemi predavnici. I vika sme trebale da imame razbiranje, a? :nenene: Samo neka dojde, bas tie sto gi izlaza ke go raznesat na parcinja.

Член од
18 јули 2007
Мислења
107
Поени од реакции
0
Еј леко

Kakov gaden ligus.:pov: Nevidenata alcnost za vlast go tera da prodolzi da bide bugarski flaster iako saimte Bugari go otpisaa otkako go upotrebija za svoi do maksimum. Ako stane bugarski ambasador vo Makedonija ke im go prevzeme primatot na Branko i na Vraniskovski kako najgolemi predavnici. I vika sme trebale da imame razbiranje, a? :nenene: Samo neka dojde, bas tie sto gi izlaza ke go raznesat na parcinja.
Па зашто си ме збрисал?
Само пишувам, дека никој, кој нема САМО бугарско државлјанство и 5 годишна отседналост не може да биде амбасадор. А дека немате чувство за хумор и да го схватите реченото - то си е за ваш рачун.

ABC

“градител“
Член од
24 февруари 2005
Мислења
15.696
Поени од реакции
193
Па зашто си ме збрисал?
Само пишувам, дека никој, кој нема САМО бугарско државлјанство и 5 годишна отседналост не може да биде амбасадор. А дека немате чувство за хумор и да го схватите реченото - то си е за ваш рачун.

Абе,ќе најдете и 10 години "отседналост" за ЛуБчо,како што најдовте пасош преку ноќ,само и јас мислам дека уште малку сакаше да се позаебава со маката на Македонците да се ослободат од ГЕТОТО.Сепак не треба да се заборави дека -кој на друг јама му копа сам во неа пропаѓа-.:)

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
ABC, kolku sto jas znam i ti si mu sonarodnik na Ljubco!!

ABC

“градител“
Член од
24 февруари 2005
Мислења
15.696
Поени од реакции
193
ABC, kolku sto jas znam i ti si mu sonarodnik na Ljubco!!
А ти не му си?Јас бев ама накратко,излезе фалсификат то пасошот шо го купив за 200 евра да го ебам.
Но сепак одлично ми послужи последнава година,си завршив некои работи во ЕУ па сега треба да продолжам со борбата за ослободување на Македонците од ГЕТОТО.Жално е што и еден фалц Бугарски пасош вреди повеќе од еден аусвајз на ГЕТОТО-Македонија.:(
Доколку некој сака му продавам Букарски пасош за 20 евра.Не е баш сигурен односно исправен ама може да ви се најде,слика ќе си ставите сами.

ABC

“градител“
Член од
24 февруари 2005
Мислења
15.696
Поени од реакции
193
Па нели немаше и не знаеше како изгледа... :raz:

Туку заборавив : од Прилеп си :wink:
Токму затоа и се зафркнав кога го платив 200 евра,оти вредел 180тина.:)

Kajgana Shop

На врв Bottom