Sex and the City

• Креатор на темата Креатор на темата StenmarC
  • Време на започнување Време на започнување
Sega go cekame filmot neli?Samiot naslov kazuva kakva e serijata.Zamene odlicna,dobri ribi sekogas i sekade,sloboden sex bez obvrski i mnogu drugi raboti

И го гледаше ли некој филмов? Впечатоци?
Јас уште не, чекам да излезе DVDRip, има некое чувство дека филмов ќе биде катастрофа ама ај...

Филмот доби повеќе лоши критики на ИМДБ отколку добри. Околу 13,000 луѓе гласале, а рејтингот е 4.8/10. :(
Јас чувствувам дека, како и да е, филмот барем малку ќе ми се допадне. Ниеден фан не би можел да биде разочаран... :D

Filmot e prekrasen sinokja go gledav i mi se cini odamna ne sum se smeala tolku. Super gluma novi shtosovi apsolutno prekrasno mislam deka filmot bi im se dopadnal na site onie koi ja gledaa serijata.

Утре ќе го гледам :je:

Mi se svigja,da ne spoilam,ali dobar e ,mi se dopaga sto prikaznata ne se vrti samo i okolu Keri,tuku podednakvo se zastapeni i drugite sex&the city girls:kafe:

Ми се свиѓа филмот го гледав пред неколку дена, супер е релаксирачки добро сега во одреден момент и заплакав ама нема да ви го раскажувам сами да видите.
И покрај лошите критики мене ми се свиѓа комплетно се:helou:

и рекоа дека е интересен.. требаше денес да одам да го земам но ова дождов ме зезна

Го гледав:)
Добар е, само ја немаа онаа динамика како на сериите:)
Интересна е сцената кога Кери му го треска букетот на Биг од глава:)

Го гледав:)
Добар е, само ја немаа онаа динамика како на сериите:)
Интересна е сцената кога Кери му го треска букетот на Биг од глава:)

Тоа е најтажната сцена, не е баш интересна, а и музиката што одеше во позадина беше ептен језива... Сепак ви препорачувам да го симните албумот ЗАКОН е.

Mene mi se dopadna,bas e vo stilot na serijata,iako vo odnos na serijata mnogu poveke se zastapeni tazni momenti i e pomalku dinmamicen.Sepak ima i novi nesta,stajlingot na site im e besprekoren, ima i smesni sceni,pa bi trebalo da im se dopadne na site sto ja sakaa serijata.

A каде да го најдам последниов серијал? :uvo:

За сите фанови, серијата повторно се емитува на NOVA во 23.30 часот :icon_mrgr

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom