Секс без облека ("пиштол") или со некое крпче

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.279
Па соблечи и го или речи и да го соблече, таман ќе сте за мерак и избањај ја еднаш мош ќе помогне.
Се гледа дека си градско чупе, кај можиме ние тие луксузи, бањања, свлакања и облакања. Многу работа се има и по пат ако ја начекам негде жената на брзинка ја гметам... дур меси зелник ил дур рани пилиња, или в кујња кај шпорето ако сум на поминвање....

капење... ехеееј кај е Ѓурѓовден...

Lavanda

Модератор
Член од
18 април 2008
Мислења
676
Поени од реакции
66
Се гледа дека си градско чупе, кај можиме ние тие луксузи, бањања, свлакања и облакања. Многу работа се има и по пат ако ја начекам негде жената на брзинка ја гметам... дур меси зелник ил дур рани пилиња, или в кујња кај шпорето ако сум на поминвање....

капење... ехеееј кај е Ѓурѓовден...

Блазе си и барем ја онодиш колку и душа сака, ако сте од село , мерак сте за очи бравос бре гинеколог алал да ти е, баш ме радува шо имате нескојдневни сексуални дејствија.

TpH_Bo_OkO

Трноризец
Член од
18 мај 2005
Мислења
11.537
Поени од реакции
879
Со некое крпче, за да има од шо да си го забришеш по чинот...да не биде од завесата.

Крусер

Тотем Пума
Член од
4 јули 2008
Мислења
3.556
Поени од реакции
1.613
Домаќинката: меси леб или мие садови или брише прашина.

Домаќинот: гледа доволно многу облека на домаќинката за да знае дека е вредна, а доволно малку за да му се дигне. Се приближува (од напред или од назад) и ја опслужува домаќинката за нејзината вредна работа во домаќинството. Ако треба, домаќинката ја остава малку домаќинската работа на пауза, дури да го смири попалениот домаќин.

Еве едно сценарио кое мислам дека е доволно генеричко и доволно прифатливо за наши услови. :smir:

mean

:пипи:
Член од
12 октомври 2008
Мислења
587
Поени од реакции
24
зависи од ситуацијата. некогаш е подобро скроз голи, на пр. во некоја романтична атмосфера, а некогаш е по трн он кога јас сум во сукњичка на пример :vozbud:

Член од
9 октомври 2008
Мислења
27
Поени од реакции
1
"Пиштол голи" понекогаш ми е turn off, нo кога има некое секси парталче ммммммммммм :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud: е тогаш е hot in here,но зависи од ситуација, сепак you can leave your hat on :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

PSYtisfaction

Царевата ќерка
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.922
Поени од реакции
527
Со некое крпче, за да има од шо да си го забришеш по чинот...да не биде од завесата.
Ете зошто цел живот си шетам влажни марамици у ташна, нема мене некој тука да ми се брише од маицата :pos:

Инаку, пиштол преферирам и јас, иако некогаш е секси по прслук само, или он со маица под која ќе му ги пикам рацете. :) А глеам сите фетиши за штикли имате, ама јас сакам да се опуштам во тие моменти бре, не да лечам болка на стапала. :icon_lol:

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.586
Зависно од ситуација, макар што со некое провокативно парче облека на неа би било и тоа како посекси :icon_lol:

AtoM-AnT

Dexter
Член од
3 септември 2008
Мислења
4.530
Поени од реакции
583
Epa nekoj ako saka neka si stavi i hal za da ne mu e ladno,se razbira deka treba da bides gol pistol za da bides sloboden vo tvoite egzibicii :smir:

Член од
28 јануари 2007
Мислења
9.850
Поени од реакции
1.559
Се зависи од фетишот на човекот :)

аце_шваба

ГОРД ВУЈКО
Член од
10 септември 2008
Мислења
1.512
Поени од реакции
45
чорапчињата остануваат - СТРОГО (без разлика какви се)
инаку јако е ако има само фустанче на неа
:drk:

Член од
9 јуни 2005
Мислења
211
Поени од реакции
23
da ima nekoe krpce me pali , koga ke ja potrgnesh tangata koja linija pravi , pa i ke ja poteglish , malce mhmh

Член од
29 ноември 2008
Мислења
1.041
Поени од реакции
43
Да има онаква прекривка за готвење....... Онака:kesa::kesa: Под неа ниШто освен flash and blood:nesvest::nesvest:

Kajgana Shop

На врв Bottom