Секс без облека ("пиштол") или со некое крпче

• Креатор на темата Креатор на темата Мистичен
  • Време на започнување Време на започнување
Може со штикли...некако посебен штимунг дава тоа,благо еротски или по сукња а долу нормално гола :kesa:

Убо е да има по некоје парче облека, на пример на жената скутина а на мажо бечви или само појас.... или само долама а одоздоле угул гол.

ne mi e interesno taka, bolje ja da si ja spremam vecherata, poslatko mi etaka:pos2:

pogotoo ako ima reprezentativno dekolte, ili dolen vesh interesen, se tavam u pogon so zubi i gi letam po soba ... nasekade:je:

гола :) уживањето е комплетно така :):) барем за мене

Па може понекогаш гаќички, сукња или штикли пали и тоа, али повеќе сум за "пиштол" гол најубаво ми е така, уживањето е целосно

gol... moze i nekogas so taka neso kako mantil ama mnogu seksi ako izgleda na golo:P
ili pa eventualno zdrav tangic retko se vadi:D

A me interesira onaka informativno koja GUSKA zaklala coek so shtiklata pa site na prva strana imaat SHTIKLOFOBIJA ffs:D

Угул голи на голем кревет за комплетно уживање :pipi:

Да угол голи (по можност на скали..) Ама праи и кеиф и штикла, е сега да не е некоја несмасна па да те срони со стиклата по муда, е тогаш наздравје кеифои и се остало....

Мистичен напиша:
Секс без облека ("пиштол") или со некое крпче

Првото (болдираното) е битно... натаму, сите комбинации се во игра :)
Се од облека, ништо облека, и сите можни варијанти измеѓу :)

А дали е фетиш опинок ?

Гинеколог све е фетиш на денешницава, незанет децана дека најубо е да се слечат пред да се онадат.:pipi:

Мори шо збораш, да видиш опиноко од домаќинката моја како изгледа (и мириса) ко ќе се врати од шталата ... ја него би го спалил а не уше на нозе да и стои дур прајме страмотилуци.

Мори шо збораш, да видиш опиноко од домаќинката моја како изгледа (и мириса) ко ќе се врати од шталата ... ја него би го спалил а не уше на нозе да и стои дур прајме страмотилуци.

Па соблечи и го или речи и да го соблече, таман ќе сте за мерак и избањај ја еднаш мош ќе помогне.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom