- Член од
- 1 ноември 2008
- Мислења
- 7.396
- Поени од реакции
- 1.880
Спонзорираш 1000 студенти за по станови, барем пола станарина?ако се толку лоши одете во станови .
Одма ти ги наоѓам
Спонзорираш 1000 студенти за по станови, барем пола станарина?ако се толку лоши одете во станови .
И сок има, сега видов.Донесоа виршли, мајонез, сок и соленки. А тоа е многу блиску до ништо![]()
Нема вентилација, освен еден вентилатор или два беа и џамот ако се отвара не ми текнува.Јас кога бев немаше тепачки и слично, ама беше премногу загушливо и зоврев внатре. Вентилацијата не им е баш најака страна.
Сеуште не сум отишол на журка во Пелагонија, Кузман итн, ама ајде здравје и тоа во наредниов семестар да го видиме![]()
70 % од студентите иамте пари за во станови .Спонзорираш 1000 студенти за по станови, барем пола станарина?
Одма ти ги наоѓам
Не им ги знам сметките дома, ама од тоа што го гледам тука 70% немаат ни за во студентски, а камо ли стан.70 % од студентите иамте пари за во станови .
п.с имам матна работа можеш за 1 месец да си купиш стан ама дали имаш јајца хахахаах
Викаме и тоа преку јавни сервиси праќаме поканаВерувам ,верувам, само повеќето од факс со кои си имам така муабет и се дружам се по становиНе знам баш некој во Гоце сместен па да ме викнал на собиранка во соба
Во Медицинар сум бил во соба и е хорор, старите бараки во Стив исто, а другото сеуште не ми е испробано.
Не им ги знам сметките дома, ама од тоа што го гледам тука 70% немаат ни за во студентски, а камо ли стан.
Ти да не си Асанж?
добро може и да не се 70% .
Не сум Асанж ,туку негов најдобар хакер .
п.с колку плакате за студенски ?
јас сулушам реновирање оно за никаде било ве жалам .
3 500 денари. Во сметката влегуваат сместување, храна и комуналии (струја, вода не секогаш топла и интернет државен ама спор.добро може и да не се 70% .
Не сум Асанж ,туку негов најдобар хакер .
п.с колку плакате за студенски ?
јас сулушам реновирање оно за никаде било ве жалам .
Во Стифов носат обавезно сокој, води, кечапи, мајонези, последно зденки зедов, овошни јогурти. Ама некако треба да го начекаш моментот оти сите си носат по еден картон продукти во соба или некое бате со мерџо че дојди и че земи некој пакет пепси и кисела вода, тоа е. Иначе на тема храна, најдобри им се ражњичите, најздраво е златната мешавина, сеа почнаја тостој да прават, се врзува крај со крај некако.И сок има, сега видов.![]()
заради лесните цури муабетов беЗаради лесните цури и ниските цени или?
Оти мене од други аспекти не ми се допаѓа.
Коњак, водка... служат во пластични чаши. Водката е премногу чкарт. Пиво има само лименки. Ова се стандард пијачки понекогаш други нема.
Редовно има тепачки, а битно е да се напомене дека лани и бившиот ни претседател на СПУКМ Самуил доби ќотек.
Мене повеќе ми се допаѓаше клубчето кое имаше и подобар изглед и поарни луѓе што одеа и подобра музика лани на пример Пеце од Суперхикс имаше свирка. Само лани работеше 5 пати, а годинава не работи.
И така![]()
Ја последен пат кога бев во стив Скоро ништо немаше, а во Кузман кај мене претходниот месец можам да кажам дека скоро цел немаше апсолутно ништо во продавницата, дури и оние работи што не се трошат често како сапуни пени за бричење и други тоалетни работи беа потрошени...Во Стифов носат обавезно сокој, води, кечапи, мајонези, последно зденки зедов, овошни јогурти. Ама некако треба да го начекаш моментот оти сите си носат по еден картон продукти во соба или некое бате со мерџо че дојди и че земи некој пакет пепси и кисела вода, тоа е. Иначе на тема храна, најдобри им се ражњичите, најздраво е златната мешавина, сеа почнаја тостој да прават, се врзува крај со крај некако.
заради лесните цури муабетов бе![]()
аце амаан бе и ти ли ??
Но непобитен факт е дека 90% машки кои идат, а не се студенти од студентскиот тука се оти мислат дека ќе ќарат нешто.добро шо мислите таму бесплатен бордел а е јас макро? СИ излезе муабет и сите мислат така и ако некому му се допаѓа истиот муабет си го шири