Студентски домови

Член од
1 ноември 2008
Мислења
7.396
Поени од реакции
1.880
Јас кога бев немаше тепачки и слично, ама беше премногу загушливо и зоврев внатре. Вентилацијата не им е баш најака страна.

Сеуште не сум отишол на журка во Пелагонија, Кузман итн, ама ајде здравје и тоа во наредниов семестар да го видиме :)
Нема вентилација, освен еден вентилатор или два беа и џамот ако се отвара не ми текнува.

Во Гоце се поставувам домаќински, ама в соба, ама убави собиранки испаѓаат. Можеш да прашаш ако не ми веруваш :icon_lol:
Може да дојде кој/а сака примам гости и комшивките ако се тука ќе ги викнам :)

шеф на подземје

зумбулот
Член од
25 август 2010
Мислења
1.213
Поени од реакции
76
Спонзорираш 1000 студенти за по станови, барем пола станарина?
Одма ти ги наоѓам
70 % од студентите иамте пари за во станови .
п.с имам матна работа можеш за 1 месец да си купиш стан ама дали имаш јајца хахахаах

The Mummy

The world is not enough
Член од
3 мај 2006
Мислења
5.415
Поени од реакции
181
Верувам ,верувам, само повеќето од факс со кои си имам така муабет и се дружам се по станови :) Не знам баш некој во Гоце сместен па да ме викнал на собиранка во соба :)

Во Медицинар сум бил во соба и е хорор, старите бараки во Стив исто, а другото сеуште не ми е испробано.

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
Пелагонија нема журки во клубчето, или ја ептен сум се фрлил по книгите :kesa:

Член од
1 ноември 2008
Мислења
7.396
Поени од реакции
1.880
70 % од студентите иамте пари за во станови .
п.с имам матна работа можеш за 1 месец да си купиш стан ама дали имаш јајца хахахаах
Не им ги знам сметките дома, ама од тоа што го гледам тука 70% немаат ни за во студентски, а камо ли стан.
Ти да не си Асанж?

Верувам ,верувам, само повеќето од факс со кои си имам така муабет и се дружам се по станови :) Не знам баш некој во Гоце сместен па да ме викнал на собиранка во соба :)

Во Медицинар сум бил во соба и е хорор, старите бараки во Стив исто, а другото сеуште не ми е испробано.
Викаме и тоа преку јавни сервиси праќаме покана

шеф на подземје

зумбулот
Член од
25 август 2010
Мислења
1.213
Поени од реакции
76
Не им ги знам сметките дома, ама од тоа што го гледам тука 70% немаат ни за во студентски, а камо ли стан.
Ти да не си Асанж?

добро може и да не се 70% .
Не сум Асанж ,туку негов најдобар хакер .
п.с колку плакате за студенски ?
јас сулушам реновирање оно за никаде било ве жалам .

Член од
1 ноември 2008
Мислења
7.396
Поени од реакции
1.880
добро може и да не се 70% .
Не сум Асанж ,туку негов најдобар хакер .
п.с колку плакате за студенски ?
јас сулушам реновирање оно за никаде било ве жалам .
3 500 денари. Во сметката влегуваат сместување, храна и комуналии (струја, вода не секогаш топла и интернет државен ама спор.
Во стан 50 евра најмалку е сместување. Ами храна и сметки.

Член од
26 јануари 2009
Мислења
1.663
Поени од реакции
213
Normalno deka nema da ima nisto za bonovi koga tie tamo sto rabotat odma stom stigne se dogovaraat so ovie od drugi gradovi sto imaat prodavnicki za pogolemi kolocini od toa sto stignalo odma da i de kaj niv....I znam deka ova 80% od vas go znae ama site kjutat i dur kjutite ke nema...

Член од
18 декември 2008
Мислења
1.277
Поени од реакции
323
И сок има, сега видов. :)
Во Стифов носат обавезно сокој, води, кечапи, мајонези, последно зденки зедов, овошни јогурти. Ама некако треба да го начекаш моментот оти сите си носат по еден картон продукти во соба или некое бате со мерџо че дојди и че земи некој пакет пепси и кисела вода, тоа е. Иначе на тема храна, најдобри им се ражњичите, најздраво е златната мешавина, сеа почнаја тостој да прават, се врзува крај со крај некако.

DimceY

Jimmy
Член од
20 ноември 2007
Мислења
5.858
Поени од реакции
5.709
Заради лесните цури и ниските цени или? :icon_lol:

Оти мене од други аспекти не ми се допаѓа.
Коњак, водка... служат во пластични чаши. Водката е премногу чкарт. Пиво има само лименки. Ова се стандард пијачки понекогаш други нема.

Редовно има тепачки, а битно е да се напомене дека лани и бившиот ни претседател на СПУКМ Самуил доби ќотек.

Мене повеќе ми се допаѓаше клубчето кое имаше и подобар изглед и поарни луѓе што одеа и подобра музика лани на пример Пеце од Суперхикс имаше свирка. Само лани работеше 5 пати, а годинава не работи.

И така :)
заради лесните цури муабетов бе :pos: :pos: аце амаан бе и ти ли ??

сега морам да те демантирам за некои работи во и околу диското шо не е ни толку битно ама ајде.... коњак се служи Бадел... водка се служи иста како што се служи низ цело Скопје по кафичите и низ цело Кичево, значи Вигор... пиво во лименки имаше на почетокот Скопско и Каменица сега нема... има само Бекс.. и не ти се свиѓа тоа шо се служи во пластични чаши ?? а во шо треба во стаклени ??? на тоа диво племе стаклени чаши е да им дадеш ?? си останал некогаш до крај во диското да видиш колку шишиња се искршени ?? немало други пијачки.. тие се т.н основни пијалоци, коњак, водка, џин, пиво, сечени, сок и флаширана вода.. и шо сакаш ти во студентски дом Џони Вокер?? Пелинковац? Јегер? коктели ?? :)

имало редовно тепачки ?? јас 4 години сум во Гоце и имаше дали 2-3 тепачки во овие 4 години... и тепачки, далеку се од тепачки се знае колку може пијани луѓе да се тепаат... и тепачките секогаш беа после диско... значи надвор дали во двор дали по скали за надоле не е битно... и во примерот шо го даде за штркот Самоил и тој "јаде ќотек" надвор, пред диското од ко аврши се, значи на крај...

клупчето го споменуваш само ко беше Пеце, шо имаше толку посебно таа вечер... истиот народ од диско зачинет со неискапени "рок" типци и типки... тој е народот Аце истиот е.. истие луѓе беа и во диско вторник и петок и во клубчето четврток истите скрос...

girl_girl

пловам на асфалт
Член од
13 јуни 2010
Мислења
913
Поени од реакции
132
Во Стифов носат обавезно сокој, води, кечапи, мајонези, последно зденки зедов, овошни јогурти. Ама некако треба да го начекаш моментот оти сите си носат по еден картон продукти во соба или некое бате со мерџо че дојди и че земи некој пакет пепси и кисела вода, тоа е. Иначе на тема храна, најдобри им се ражњичите, најздраво е златната мешавина, сеа почнаја тостој да прават, се врзува крај со крај некако.
Ја последен пат кога бев во стив Скоро ништо немаше, а во Кузман кај мене претходниот месец можам да кажам дека скоро цел немаше апсолутно ништо во продавницата, дури и оние работи што не се трошат често како сапуни пени за бричење и други тоалетни работи беа потрошени...:toe: а и кога има нешто од "насмеаните" фаци на тетките уште кога ќе влезеш од врата нозете наназад ти се враќаат. Исто многу крадат, значи било каде менза продавница или бифе, осбено менза ако не знаеш да се побуниш како овца ќе те истрижат до кожа.

Член од
1 ноември 2008
Мислења
7.396
Поени од реакции
1.880
заради лесните цури муабетов бе :pos: :pos: аце амаан бе и ти ли ??

Aбе види таков муабет се шири затоа го прашав. Мене на пример кога ќе ме прашаат колеги им викам
добро шо мислите таму бесплатен бордел а е јас макро? СИ излезе муабет и сите мислат така и ако некому му се допаѓа истиот муабет си го шири
Но непобитен факт е дека 90% машки кои идат, а не се студенти од студентскиот тука се оти мислат дека ќе ќарат нешто.
Непобитен факт е и дека или еден од 10 такви ќе смува нешто или само корпа ќе добие, а потоа шири муабет дека добил blow job :pos:
И заради ова го поставувам тоа прашање зошто доаѓаат во диското :)
А дека има и такви кои одат в диско за да ги смува некој си има.

Пијачките јас разбирам зошто се тие, зошто чашите и се, нели тука сме секој ден знаеме какви има и колку можат да си пружат. Пијат по соби микс од киселина, шпиритус и вода мислејќи дека е ракија и пијани идат горе.
Не реков дека не треба така да биде. Реков дека мене не ми се допаѓа.

Туку една интересна работа од лани што ја паметам
Бев со две колешки во диското и дојдоа двајца пијани да им се пуштат (нели овие не прават разлика дали се со машко или не) Добија корпи што добија едниов си замина, а другиов почна да ја влече една од колешкиве и таа пошто не сакаше да оди со него стапив јас на сцена и типов ми вика бирај една од двете другата за мене, ако не ќе си го добиеш надвор :pos:
Се разбира јас ги одбрав двете, а тој ме чекаше надвор ама со извинување, зошто како ќе ти кажам в сајбер да не пишувам тука :pos:
Не не доби ќотек, ама блиску беше

Дека е полно сељачана ти сигурно ме разбираш

И така :)

Член од
23 ноември 2010
Мислења
50
Поени од реакции
10
А може ли некој да ме посоветува кој друг студенски е блиску до Медицинскиот факултет и дали Медицинар е толку лош како што слушам? :jaj:

Kajgana Shop

На врв Bottom