Студентски домови

Член од
1 ноември 2008
Мислења
7.396
Поени од реакции
1.880
Имав едни добри слики со убав приказ на влагата плус тоа зеленото колку е изразено на први и втири во Б блок ти се чини уметници го правеле :pos:
Ќе ги ставев тука ама кога рикна дискот ојдоа и тие.

Во В блок на пример доводната и одводната инсталација е премногу катастрофа и во многу вециња врне внатре од кај комшиите над нив

The Mummy

The world is not enough
Член од
3 мај 2006
Мислења
5.415
Поени од реакции
181
Ама не е лошо диското во Гоце, само ќе се молиш да не ти се приоди во веце :)

LordDragonII

Dr.Strangelove
Член од
15 август 2008
Мислења
10.995
Поени од реакции
5.726
Студентски домови - единствено место каде студентите плаќаат за да живеат како стока.

Член од
1 ноември 2008
Мислења
7.396
Поени од реакции
1.880
Ама не е лошо диското во Гоце, само ќе се молиш да не ти се приоди во веце :)
Заради лесните цури и ниските цени или? :icon_lol:

Оти мене од други аспекти не ми се допаѓа.
Коњак, водка... служат во пластични чаши. Водката е премногу чкарт. Пиво има само лименки. Ова се стандард пијачки понекогаш други нема.
Местото е ужасно како изгледа, музиката катастрофа, тоа репертоарот секој вторник и петок му е истиот. (Почнува со денс и хаус хитчиња кои јас ги нарекувам турбофолк, па преку две три латино и ретро песнички се преминува на слаткар и Тони Зен и за на крај преку Здравко Чолич и Неко те има од Ван Гог да се дојде до завршниот чин правиот турбофолк.)
Редовно има тепачки, а битно е да се напомене дека лани и бившиот ни претседател на СПУКМ Самуил доби ќотек.
90% од луѓето кои се тука а се студенти сместени во Гоце ништо друго не виделе.
Пoнекогаш 90% од народот внатре се машки и испаѓа дека има педер бал.

Мене повеќе ми се допаѓаше клубчето кое имаше и подобар изглед и поарни луѓе што одеа и подобра музика лани на пример Пеце од Суперхикс имаше свирка. Само лани работеше 5 пати, а годинава не работи.

И така :)

Член од
1 ноември 2008
Мислења
7.396
Поени од реакции
1.880
Има ли од тие малите чоколади по 15 бона што се??? Тие жолтите??? Само тие им вредат :pos2:
Не знам за такво нешто во Гоце. Тука носеа едни никакви лоши чоколади што не можеш да најдеш зборови за да опишеш колку се катастрофални.

Јас пола бонови ги трошам во бифето, таму е почисто, помалку смрди и храната е подобра. Бидејќи во продавница нема ништо, а бифето навечер работи до 8 и скоро и да нема ништо тоа време другата половина од бонови ја продавам.
За мензата колку е ужасна исто така нема да трошам зборови.
Ако имаат против нека ми дадат кај да ги трошам, а не да мрчат.
А некои медиуми имаа нешто против тоа да ги продаваме боновите. Јас би им кажал да се носат упм.

--- надополнето ---

Па јади бонови со мајонез :pos:
Не јадам мајонез, а боновите ми се многу посни со ништо на нив :pos:

Член од
14 октомври 2010
Мислења
5.151
Поени од реакции
16.088
Ако имаат против нека ми дадат кај да ги трошам, а не да мрчат.
А некои медиуми имаа нешто против тоа да ги продаваме боновите. Јас би им кажал да се носат упм.
Исто би им рекла и јас :pos2:

The Mummy

The world is not enough
Член од
3 мај 2006
Мислења
5.415
Поени од реакции
181
Заради лесните цури и ниските цени или? :icon_lol:

Оти мене од други аспекти не ми се допаѓа.
Коњак, водка... служат во пластични чаши. Водката е премногу чкарт. Пиво има само лименки. Ова се стандард пијачки понекогаш други нема.
Местото е ужасно како изгледа, музиката катастрофа, тоа репертоарот секој вторник и петок му е истиот. (Почнува со денс и хаус хитчиња кои јас ги нарекувам турбофолк, па преку две три латино и ретро песнички се преминува на слаткар и Тони Зен и за на крај преку Здравко Чолич и Неко те има од Ван Гог да се дојде до завршниот чин правиот турбофолк.)
Редовно има тепачки, а битно е да се напомене дека лани и бившиот ни претседател на СПУКМ Самуил доби ќотек.
90% од луѓето кои се тука а се студенти сместени во Гоце ништо друго не виделе.
Пoнекогаш 90% од народот внатре се машки и испаѓа дека има педер бал.
Па добро цените пред се, сепак сум економист :pos: Шала на страна, виното на пример не е некое ептен крш, освен ако претураат тролитарка во други стаклени шишиња, за да залажат со амбалажата :) Е сеа тоа што е во пластична чаша, јбг повеќе е естетски проблем инаку не ми смета до толку :)

Инаку сум бил само еднаш, така што не можам многу да зборам што како е вообичаено. Ама очекував да е полошо, а песните па ок горе доле се трпеа, да не се нешто многу поарни кога ќе отидеш во Хард Рок :)

Јас кога бев немаше тепачки и слично, ама беше премногу загушливо и зоврев внатре. Вентилацијата не им е баш најака страна.

Сеуште не сум отишол на журка во Пелагонија, Кузман итн, ама ајде здравје и тоа во наредниов семестар да го видиме :)

Kajgana Shop

На врв Bottom