- Член од
- 1 ноември 2008
- Мислења
- 7.396
- Поени од реакции
- 1.880
ако се толку лоши одете во станови .
Спонзорираш 1000 студенти за по станови, барем пола станарина?
Одма ти ги наоѓам
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ако се толку лоши одете во станови .
И сок има, сега видов.Донесоа виршли, мајонез, сок и соленки. А тоа е многу блиску до ништо![]()

Јас кога бев немаше тепачки и слично, ама беше премногу загушливо и зоврев внатре. Вентилацијата не им е баш најака страна.
Сеуште не сум отишол на журка во Пелагонија, Кузман итн, ама ајде здравје и тоа во наредниов семестар да го видиме![]()

Спонзорираш 1000 студенти за по станови, барем пола станарина?
Одма ти ги наоѓам
Не знам баш некој во Гоце сместен па да ме викнал на собиранка во соба 
70 % од студентите иамте пари за во станови .
п.с имам матна работа можеш за 1 месец да си купиш стан ама дали имаш јајца хахахаах
Верувам ,верувам, само повеќето од факс со кои си имам така муабет и се дружам се по становиНе знам баш некој во Гоце сместен па да ме викнал на собиранка во соба
Во Медицинар сум бил во соба и е хорор, старите бараки во Стив исто, а другото сеуште не ми е испробано.
Не им ги знам сметките дома, ама од тоа што го гледам тука 70% немаат ни за во студентски, а камо ли стан.
Ти да не си Асанж?
добро може и да не се 70% .
Не сум Асанж ,туку негов најдобар хакер .
п.с колку плакате за студенски ?
јас сулушам реновирање оно за никаде било ве жалам .
добро може и да не се 70% .
Не сум Асанж ,туку негов најдобар хакер .
п.с колку плакате за студенски ?
јас сулушам реновирање оно за никаде било ве жалам .
И сок има, сега видов.![]()
Заради лесните цури и ниските цени или?
Оти мене од други аспекти не ми се допаѓа.
Коњак, водка... служат во пластични чаши. Водката е премногу чкарт. Пиво има само лименки. Ова се стандард пијачки понекогаш други нема.
Редовно има тепачки, а битно е да се напомене дека лани и бившиот ни претседател на СПУКМ Самуил доби ќотек.
Мене повеќе ми се допаѓаше клубчето кое имаше и подобар изглед и поарни луѓе што одеа и подобра музика лани на пример Пеце од Суперхикс имаше свирка. Само лани работеше 5 пати, а годинава не работи.
И така![]()
аце амаан бе и ти ли ??
Во Стифов носат обавезно сокој, води, кечапи, мајонези, последно зденки зедов, овошни јогурти. Ама некако треба да го начекаш моментот оти сите си носат по еден картон продукти во соба или некое бате со мерџо че дојди и че земи некој пакет пепси и кисела вода, тоа е. Иначе на тема храна, најдобри им се ражњичите, најздраво е златната мешавина, сеа почнаја тостој да прават, се врзува крај со крај некако.
а и кога има нешто од "насмеаните" фаци на тетките уште кога ќе влезеш од врата нозете наназад ти се враќаат. Исто многу крадат, значи било каде менза продавница или бифе, осбено менза ако не знаеш да се побуниш како овца ќе те истрижат до кожа.заради лесните цури муабетов бе![]()
аце амаан бе и ти ли ??
добро шо мислите таму бесплатен бордел а е јас макро? СИ излезе муабет и сите мислат така и ако некому му се допаѓа истиот муабет си го шири