znaci kakva kontradiktornost si postuvala.Низ тоа како сум го запознала и како сум се фатила со мојот дечко ќе објаснам за што се одлучувам.....
Пред да се запознаам со дечко ми ,неговиот најдобар другар ме убедуваше дека не е за мене,дека е далеку од добар за дечко и ми направи една слика за него у стилот , он мува само дрољи ,нејќе да се врзува,прво место му е кариера и ништо друго.Се понаша многу себично и грдо со женски и слично.И така кога дојде време да го запознаам,имав некое мислење за него (за кое сега се каам,и реков дека нема повеќе да давам мислења за некој што не го познавам доволно) кое и не беше баш убаво.Ме неговиот другар дали сакам да бидам со него ,а јас му објаснив зошто нејкам.... "Јас со таков шалабајзер нема шанси..."!И доброоо....детето сакало да ми покаже дека не е такво!Ми се свиѓаше,ама само во изглед тоа што го знаев за него правеше лоша слика и одбивност!После неколку дена го запознав подобро и некако се смувавме,цело лето бевме заедно а сега сме во врска скоро 5 месеци!
Значи сепак ме освои со карактерот а не со изгледот,така да карактерот пред се`!![]()
А бе седи, машките ангели се, они кутрите, они жртвите, ау ау ау, ај немој. Пошто моето искуство не го кажува и покажува тоа. И да, факт е дека за врска потребен е карактерот како најглавен темел, затоа што во спротивно, ќе се урне како куќа од слама.Омг,мислам стварно омг.Колку женскиве само лажат по форумиве,они сакале карактер?Од кога тоа? Да не се лажеме бидете реални,повеќето женски да кажам сите гледаат убавина прво, и во какви услови живее машкото а карактерот го игнорираат.
Без ставање на исти во ист кош. Сите луѓе се различни тоа што си имал најмногу со такво искуство не значи дека мнозинството се такви.Омг,мислам стварно омг.Колку женскиве само лажат по форумиве,они сакале карактер?Од кога тоа? Да не се лажеме бидете реални,повеќето женски да кажам сите гледаат убавина прво, и во какви услови живее машкото а карактерот го игнорираат.
Пак сите во исти кош. Не се сметам себеси за ангел, сум правел работи во мојот живот за кои што многу многу не се гордеам. Ама сепак сум добар човек. Сум самокритичен и не спаѓам во мнозинството изгледа според тебе. Значи без генерализирње од двете страни.А бе седи, машките ангели се, они кутрите, они жртвите, ау ау ау, ај немој. Пошто моето искуство не го кажува и покажува тоа. И да, факт е дека за врска потребен е карактерот како најглавен темел, затоа што во спротивно, ќе се урне како куќа од слама.
Ме нервира недостаток на самокритичност, ме нервира кога машкиве секогаш се поставуваат себеси како жртви и како ангели, а увек забораваат дека и они повредиле некој и дека заради нив некој пател.