Зошто девојките одат секогаш во WC во парови?

• Креатор на темата Креатор на темата Eko1
  • Време на започнување Време на започнување
Еве уште една причина ... бев сама во wc, и најкултурно си чекам, си чекам, си чекам ... и оп доаѓа една девојка ... незнам топ беше. Очи оставив на неа ептен беше убава, средена мх, мх, мх. Се измеша некако меѓу гужвата и си влезе без да чека. Кога излезе, пак ја гледав ... и ете ти ситуација, застанува со еден дечко на скалите и гледам меѓу нозе типкава жива вода! Имаше бели панталончиња и ептен ми се згади све! Е сега ... ми фалеше другарка да го споделиме моментот :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :P

Sama odam vo wc, ne mi treba drugarka. Ne zaradi toa sto sum preterano samouverena, tuku ednostavno gi obozavam rabotite koi sto mozam da gi napravam sama, a ne so pridruzba. :D :D :D

За да не пропаднат у шољата........... :)
Или па можеби се плашат од митот за страшниот и немилосрден бог на канализацијата......СЕРАЧКО!!!! :)
А можеби едноставно така сакаат........
Или можеби се водат по поуката-Заедно сме посилни......И само така успеваат да ја одзатнат шољата у клозетот........ :? :P

ja ja zeam drugarkami u wc so mene zaradi toa shto:
1. da mi ja pazze tasnata dur se mocam/seram bilo sto.
2. za da ogovaram ljugeto sto ne se u wc vo tvaj mament
3. pa i da ja zalapam
:lol: :oops: :lol:

a da
zaboraiv
4. da ne bida osamena, da mi prae maabet da me zabavuva za da se relaksiram po lesno da mi ide toa mocanjeto/serenjeto :lol:

Едната ја држи другата за раце, за кога ке заврши да ја истресе.

Марфиев закон: Колку и да го(ја) тресиш, последната капка останува во гаќи.

:lol: :lol:

eve eden tipicen muabet so go slusnav od 2 tipki pred wc.
glavni ulogi:TIPKA X i TIPKA Y

EPIZODNI ULOGI NEMA.

Razgovorov e vistinski.
TIPKA X:Ce odam so ovaj mi rece da me isprati.
TIPKA Y:Ami jas kaj da odam drugar mu e mnogu grd i glup.
TIPKAX:A be ne e tolku aman si samo prebiras.
TIPKA Y:A be ko e aren aj da se smenime.
TIPKA X:Ti sine ako si impotentna jas ne sum idi u p.m.
TIPKA Y:Ti idi u p.m orospijo edna.
Prikaznava e vistinska site imina na likovi se izmisleni i sekoe prepoznavajne e nenamerno.

THE END

Re: Еииииии сум имал прилика

Гижо напиша:
DJ_DEXTER напиша:
е па вака .. јас многу пати сум имал прилика да „присуствувам’’ на тој чин така да не е ништо посебно .. првата девојка ја прашува втората каква ми е шминката :lol: :lol: :lol: ..
не знам. може тоа било цензура пред мене .. шо знам .. јас со многу другарки сум влегувал во ВЦ ама се понашаат нормално .исто така еднаш го искеов прстот и влегов да се замијам и исто така повеќе девојки се шминкаа , тоа им е секојдневие ..

шо мајка си барал у женско ве це :D

а бе бате роденден ми беше и прстот си го искеов .. и отидов да се замијам . И прво се замив и успат влегов кај шо е ВЦ шолјата и зборев на тел со еден мој другар. и туку влага една цура со откопчени фармерки ( не се глеаше нишо да не претерувам). И се усрами 6000% . И мене ми идеше да пропаднем у земја . Одма излегов а нејзините другарки ја зафркаваа цела вечер.
а со мои другарки се зезаме .. тоа е друга фора .. некоаш кога косава ми е катастрофа влегуваме во ВЦ да ми ја потсредат :pos:

Мое скромно мислење: Девојките одат у пар или повеќе у WC за додека едната моча или сере, другава да зборува за да не се слуша ПШШШШШШШШШШШШШШШШШ или ХХХЊЊЊЊЊЊЊ.....ПЉУП!!!
:roll: :roll: :roll:

Одат за да изоговараат "другарки", демек видија онаа шо облекла или кој и се пушта :pos: :pos:

za ednata da i ja drzi vratata na drugata za nekoj da ne uleta. :shock:

eve ja pricinata zaso devojcinjata odat sekogas vo parovi!za ednata da i pravi drustvo na drugata.i ako ne i e napudren nosot dobro na ednata drugata da i kaze!ili pa i e razmackan kreonot i da si kazat!a ako sum sama ke prasuvam devojcinja sto ne znam pa niv pickata gi boli dali mene mi e razmackan kreonot ili ne,ili napudren nosot!a toa so tasnite imase pravo toa devojceto ako ednata moca drugata i ja drzi tasnata,zenskite nikogas ne gi ostavaat tasnite na masa!toa e isto ko da si trgnal vo prodavnica bez pari!!!!!!!!!!!!!pozdrav barbie! :wink: :)

Acid напиша:
За да си ја проверат шминката, да си се пофалат колку убаво изгледаат, за да си поприкажат кој на која и се допаѓа, затоа што сам со себе неможеш да оговараш?
DEFINITIVNO E TOCNO TOA STO GO KAZA NE CITAS KO SELSKI BUKVAR!ALAL DA TI E!ETE ZASO!POZDRAV DO TEBE BARBIE!

a sto toa? koj komu ke dava? zenskite odat zaedno u wc za da si gi masiraar..............................grbovite.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom