Зошто девојките одат секогаш во WC во парови?

• Креатор на темата Креатор на темата Eko1
  • Време на започнување Време на започнување
konecen odgovor

:helou: momci!!!
Seuste li ne ste otkrile kako funkcionirame nie devojkite...? E pa vaka:
devojkite sekogas odat vo WC vo parovi zatoa sto pred se naseto odenje vo WC ne se dolzi na nasata fizioloska potreba (so isklucoci, se razbira) tuku najcesto toa e posledna stanica od nasata obikolka niz lokalot i toa se radi VAS momci, da videme koj se e prisuten od vaseto stado a se razbira deka dve mozat podobro da "skeniraat" otkolku edna i pritoa vednas da rezimiraat vo WC.

devojkite sekogas odat vo WC vo parovi zatoa sto pred se naseto odenje vo WC ne se dolzi na nasata fizioloska potreba (so isklucoci, se razbira) tuku najcesto toa e posledna stanica od nasata obikolka niz lokalot i toa se radi VAS momci, da videme koj se e prisuten od vaseto stado a se razbira deka dve mozat podobro da "skeniraat" otkolku edna i pritoa vednas da rezimiraat vo WC.
...Да резимираат кој вол би бил најадекватен?

E па ние тогаш тоа време го користиме за распределба на тактиките..кој која да ја смува:toe::vozbud: Да не дојде до забуни случајно

Za da ogovarameeeeeeee:baeh::baeh::baeh::baeh::baeh:

Ako ste primetile oni odat vo wc zaedno koga se vo pogolemo druhstvo,so ova sakam da kazam deka ustvari 50% si teraat nekoj kratok muabet vo wc(ogovaranje valjda) a nekoj idat za cuvanje straza,barem ja taka mislam,:smir:

па незамисливо ми е мене сама во wc...нишо не се прајт посебно освен дремење десет минути пред огледало и дали си била размачкана или косата ти била отпуштена или да си ставиш лабело или сјај

па нишо посебно не прајме...шо е за право никогаш не сум ошла сама во wc ...и секогаш само за нешто косата да си ја видам, па сјај , попрај си шминка...не е некоја голема филозофија...само неможам да одам сама, то ко навика ми е:toe:

Па не е некоја филозофија па и вие. Поинтересно е кога идеш со некој, си праиш муабет или да си ја поправиш шминката итн., или пак да и кажеш нешто на другарката ......

Па не е некоја филозофија па и вие. Поинтересно е кога идеш со некој, си праиш муабет или да си ја поправиш шминката итн., или пак да и кажеш нешто на другарката ......
Абе за женски ова пали.
Ама машки да одат у пар у ВЦ е тоа е нешто друго.
Да си зборите додека мочаш, да ти го подржи додека мочаш, да му го подржиш ти и така.:pos::pos:

Нај често едната моча а другата чува стража.:toe:

.. најдобар одговор на ова најдов во виц: Da se ne sazna koja kenja.
:LOL::LOL::LOL:

скраја да е у веце по кафичи, таму кваката да ти е страв да ја пипнеш :vozbud:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom