Не сум го прочитала до сега, затоа ...:podsmev:
Е па без цитати и многу тупење, вака накратко ќе му реплицирам на Сусаро.
Сакаш да се извадиш дека би легнал и со некоја грда, на сметка на "тешките" девојки кои ти е мака да ги освоиш или немаш пари за нив?
Затоа го избираш полесниот начин и си некаков слуга на оние другите кога и да те побараат?
Одлично.
Jas se izvinuvam sto vaka nenajaveno upagam no mislam deka ja karikiras poentata na susaro .
Za koja maka zborime sea ?
Ajde ti kazi togas koj e poteshkiot nacin ?
Dali e toa drz ne daj , poleka popoleka , te sakam te postuem a gakite ke mi se iscepaat od sto mi e dignat koga te gledam ama posto si preubava jas moram da se uzdrzavam i ne smeam da ti go kazam toa ... neli posto si ubava moram da te ispostuem da ne ti padne krunata ( ova ti ne e nisto licno zemav kako primer samo ) ????
Туку да, тука има нешто што секако го знаете ... грдите девојки (лошо звучи, сепак мора да го напишам така, па нека не се навреди никој) неможат баш да избираат многу, па секако нивната потреба за маж и секс станува толку силна да мора и самите да се понудат. Сигурно нема да си постават некои критериуми кои мора некој маж да ги исполни, дека би останале суви засекогаш, нали? Проста логика.
Всушност, добро е што има и такви, па може да е*ат сите мажи, башка без многу труд ...
Na grdite ne im e do sex tuku e do dokazuvanje i konkurentnost ko prvo , a ko vtoro sto ima loso i ako ubavata sama se ponudi ??? Ke stane li pomalce ubava u necii ochi li ? Mene toa ne mi e bas jasno
Друго ... од кај тој нелогичен заклучок дека ако некои девојки те "мачат" толку долго, на крај кога ќе ги добиеш ќе ги поминуваш сите останати наведени процеси за да добиеш само една скромна мисионерска поза? Грдите девојки за да го надоместат тој недостаток на убавина, најверојатно се подобри во кревет (можеби се трудат за да добијат пак де, како што кажа погоре Свидн), но тоа апсолутно не значи дека оние поубавите се тапа, само затоа што се убави.
Poubavite ne se tapa samo zatoa sto se ubavi , po tapa se bidejki se im e na tacna pa mozat da izvodat besni glisti...se kurchat im se moze no do koga ... no da ne se navracam na temata sex so 35 godisna koa e jasen mojot stav
Без навреда, но муабетиве вриштат по некаква помош.
п.с. Имам едно прашање тука ... зошто во тој случај, не фатите за рака и ја прошетате низ луѓе некоја грда која добро ве изе*ала или ви пружала добро пушење на пример?