И најгрдото за машките е супер...Дали?

• Креатор на темата Креатор на темата mRnO
  • Време на започнување Време на започнување
He he he

Abe poenta e ako si pijan i u situacija da ti dojde taa so krivoto celo i usite i ti rece daj da ti go ispusam a da si nemal devojka 10 dena i da ne go drkas po tri puti na den u meguvreme nego ic ti ke mislis na samopocit abe ajde ... Al dobro ako si kaludjerski nastroen ok razbiram vera i tie raboti drugo e

Inace sto se tice bista bogami i treba da se gradi i roman da se pise za nego Ficho legenda koja hoda

He he he

Abe poenta e ako si pijan i u situacija da ti dojde taa so krivoto celo i usite i ti rece daj da ti go ispusam a da si nemal devojka 10 dena i da ne go drkas po tri puti na den u meguvreme nego ic ti ke mislis na samopocit abe ajde ... Al dobro ako si kaludjerski nastroen ok razbiram vera i tie raboti drugo e

Inace sto se tice bista bogami i treba da se gradi i roman da se pise za nego Ficho legenda koja hoda

Па тоа ми беше поентата со самопочита бе.. Како прво не пијам до толку да се вадам после на тоа ПИЈАН бе.. Лејмерски е пер. Свака част на сите што се вадат на тоа.

И нема да и дадам бе да ми го испуши. Чим мене она така ми доаѓа дај да ти го испушам уште на колку таа вечер им го брцнала во уста бе!

Па гад ми е! Замисли.. 20 души, кој миен кој не.. и го брца онака цел твојот и ти утредента се будши со раката на него и се чешаш ко луд.

Извини вака... ама ОУ НОУ!

А да ќе заборавев. Не дркам бе по 3 пати дневно.. Самоконтрола.

Поздраф

Патетично пер. И кое е задоволствот да ебеш некоја од 60 год. Онака збрчкана цела а?

Или ај нека не е 60 нека е 20.. ама без заби со криви уши и големо чело.

Брррррррррр...... па само што пишев изгубив желба да мислам на секс бре!
не мислев на 60 годишна туку на ружна!
патетично?збрчкана цела еј!
јас не го напишав ова!очигледно ти си очаен за некоја 60 годишна!
кој ти е филмот бре!правиш приказна на една моја реченица!и така ти треба!да ти се згади!пошто сам си го пушти филмов!
баба-рога не е старица туку вештерка!само да ти знаеш!
немам зборови за тебе друже!цар си!
не сакаш девојки со големо чело и без заби!па ќе си стаи вештачки девојката бе!

не мислев на 60 годишна туку на ружна!
патетично?збрчкана цела еј!
јас не го напишав ова!очигледно ти си очаен за некоја 60 годишна!
кој ти е филмот бре!правиш приказна на една моја реченица!и така ти треба!да ти се згади!пошто сам си го пушти филмов!
баба-рога не е старица туку вештерка!само да ти знаеш!
немам зборови за тебе друже!цар си!
не сакаш девојки со големо чело и без заби!па ќе си стаи вештачки девојката бе!

Да де, вештерка, ама стара вештерка! :smir:

Ok uste eden angel postuem

PS a ako stavi prezervativ pri pushenje pomalce gad ke ti bide ili od samata postapka nejzina bi zdivel i bi fatil usvet od nea cisto informativno ova poslednovo ?

I ne sakav da te navredam hipoteticki bese toa so tri pati dnevno deka drkas nisto licno , sakav da kazam pun ti e rezervoarot totalka 10 dena si go tankiral i pak ke kazes ne ? cak i so prezervativ ? hmmm za mene licno nemoguca kombinacija ama jas ne rekov deka site se ko mene ama mislam deka 99 posto se ko mene u dadenata hipoteticka situacija

pozdraf i do tebe

Zaboraiv da kazam bolje pushat tie bez zabi ...ne grebat ... :)

Ok uste eden angel postuem

PS a ako stavi prezervativ pri pushenje pomalce gad ke ti bide ili od samata postapka nejzina bi zdivel i bi fatil usvet od nea cisto informativno ova poslednovo ?

I ne sakav da te navredam hipoteticki bese toa so tri pati dnevno deka drkas nisto licno , sakav da kazam pun ti e rezervoarot totalka 10 dena si go tankiral i pak ke kazes ne ? cak i so prezervativ ? hmmm za mene licno nemoguca kombinacija ama jas ne rekov deka site se ko mene ama mislam deka 99 posto se ko mene u dadenata hipoteticka situacija

pozdraf i do tebe

Пер, ни ти ништо лично немој. Ова форумов е еби ветер комбинација! :)

И да ти одговорам да не се двоумиш. Усвет братче! УСВЕТ! Бегам од ороспии :)

Да де, вештерка, ама стара вештерка! :smir:
кој ти е проблемот?што?реков нешто за тебе?ти навредив фамилиј?
што се фати за вештерката?јас нигде не напишав стара/млада?

Пер, ни ти ништо лично немој. Ова форумов е еби ветер комбинација! :)

И да ти одговорам да не се двоумиш. Усвет братче! УСВЕТ! Бегам од ороспии :)
усвет ти!си се фатил тука за вештерки!кој па сега ороспија ти спомна?

Знаете што е најинтересно-од почеток машкиве сите здружено се браневме од нападите на девојките:vozbud:, а сега ко магија да ни направиле меѓу себе се караме-ах што женички ќе беа!:pos2:

Abe dejan deckoto moze imal fobija ko mal od vesterki pa nejke daj da ja podelime vesterkata zaebi prazen muabet ne se zivciraj :)

Vesterka vesterka koj ti dava , nejke nejke vishe meni vikaat Srbite bas te briga

inaku izrazot e ja ko sto znam da mi dojde sega i zmija u oko bi ebel ama nema veze ja mislam u toj fazon ti e ova vesterka neli ?

Nedorazbiranje ideme dalje

Ja mislam nema devojka tolku ruzna i greota e da se odbie

Abe dejan deckoto moze imal fobija ko mal od vesterki pa nejke daj da ja podelime vesterkata zaebi prazen muabet ne se zivciraj :)

Vesterka vesterka koj ti dava , nejke nejke vishe meni vikaat Srbite bas te briga

inaku izrazot e ja ko sto znam da mi dojde sega i zmija u oko bi ebel ama nema veze ja mislam u toj fazon ti e ova vesterka neli ?

Nedorazbiranje ideme dalje

И оваа не бија одбил?
retard.jpg

Ова сега е слика од нет-а што имам една сликица од маракана на меил ми дојде пред едно недела дена ама не ја ставам таа од очигледни причини.
А ваква некоја-оваа е поубава од таа во маракана.

ugly_girl1.gif

priti ovaa e ovoj dakle musko so perika a baska ne sum tolku pijan da ne mozam da razlikuvam ustvari me potseti ic ne sum piel deneska aj ke ti kazam za edno saat dva da se natankam prvo so alkohol ...mada mislam deka e masko

абе вие не сте нормални!сега ќе им се смееме на луѓево и нивниот физички изглед?ставите прст на глава!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom