Kiss

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување
Ima bileti samo za smrtnicite , za onie so od KISS ARMY sve je rasprodano , (znaci koj e zaclenet vo KISS ARMY , sakal da si zeme karta so popust ili neznam so , nemoze zatova sto sve je rasprodano)
Neznam dali ke ima organiziran prevoz do Belgrad
bice snadji se pa zivi , spremajte vespite , rezervni gumi , tocacite , po edna pumpa
tesko neko da organizuje ovo, valjda gresim

Мора да има организирано мен, не е битна цената, ама да има организирано мора. Нека се распраша од СК некој живи мене.

Абе за такви концерти стално се викат дек е све распродаено, и после имат нова навала од штотукуникнати билети.

Драги кајганџии,

поминаа скоро две години како сум на Кајгана, и тука се чувствувам како дома, но дојде време да се разделиме. Во продолжение следува мојот тестамент.

Це Партиција - Серпико
Де Партиција - Скулгрл
Мобилниоф - Некрофилија
Собата - сестра ми
плочите, шалчињата од клубови, дресови, цедиња и слично - на јавна лицитација.

Збогум суров свету.

Zalno sto go otkazale koncetot vo Belgrad,ja znaci nema da gi vidam.
ostanuva za onie pofanaticnite fanovi da odat vo sofija ili atina.
a za tamu treba viza .:(

Zalno sto go otkazale koncetot vo Belgrad,ja znaci nema da gi vidam.
ostanuva za onie pofanaticnite fanovi da odat vo sofija ili atina.
a za tamu treba viza .:(

Атина не идам и виза и пари да ми дајш, а за Бугарија виза не ми давет. Ојдов да се пукнам во слепоочница.

Абе ке прајме шо ке прајме морат да се појдит во Софија, еднаш идат Кис, друг пат никад..

Карпентер, глеам од Охрид си. Додај ме на мсн, да напрајме муабет за KISS и секако, за одење Софија.

ај...абе многу сме биле Охриѓани болни по КИС, еве 5 души сега знам
хехе

ај...абе многу сме биле Охриѓани болни по КИС, еве 5 души сега знам
хехе

Ај организирај ко поголем едно собирче, да се собериме сите 6 души на кафенце Баланс или така нешо. :)

како бе..јас сум најстар???хехе..шо те немат на мсн,а?

како бе..јас сум најстар???хехе..шо те немат на мсн,а?

Поручек сум нашколо овие две недели, до 13:30 сум на мсн, после здравје навечер. И организирај шо ти реков да ојме на пифце/кафенце KISS фановиве од Охрид. :)

Vauuuu gledam deka ima mn fanovi na kiss i mn me raduva zasto so koj i da praam muabet i da mu kazam deka mi se svigaat kiss me ismevaat deka sum pozerka i deka bendot e katastrofa pa nekolku pati doslo do golemi karanici za ova no nema vrska krivo mi e sto nema da mozam da gi vidam na 15 maj vo belgrad go otkazale nastapot a za sofija nemam drustvo :toe:

Ам ако се договориме јас и д карпентер за одење, добредојдена си.

Fala na pokanata so zadovolstvo ke ja prifatam samo daj da najdeme uste eden covek pa da bideme ko decana od "Detroit rock city" cetvorica pa ke se snajdeme ko niv za karti :pos::pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom