Кој е најдобар играч на Кајгана CS серверите?

• Креатор на темата Креатор на темата High-elemenTS
  • Време на започнување Време на започнување
Хохо, игра тој на кајгана уште пред да ти го објаснат и сфатиш поимот интернет.

Raperce му е никот, стара школа е он и уште други има шо не играт кантер

Да да Раперче познат како Зима у Тетово порано беше меѓу најјаките. Стварно многу многу многу јако игра, има потенцијал и не знам зш не продолжуе да игра. Изгледа го заразив со Дота па затоа :):)

Да да Раперче познат како Зима у Тетово порано беше меѓу најјаките. Стварно многу многу многу јако игра, има потенцијал и не знам зш не продолжуе да игра. Изгледа го заразив со Дота па затоа :):)

De be so taa dota jas nezz kako vi se igra samo da setate bubacki:tapp:inace ima dosta jaki playeri:helou:

Направете кам-бек, добредојдени сте. Old School Rockz ;d

Зима има ник на кајгана само дали е многу „многу“ ... прашање е :tapp::raz:

Iverson najdobar pa vie falbazii mislete zosto.negoviot kompjuter sigurnonema od tiesomnitelni programcinja kao wh aim i tako dalje rispekt iver

Znam eden drugar mou5e mu e nick ama ne igra ni na kgn ni na max public nezz zs deckoto e stvarno pro da vleze ednas na kgn site ke mislat deka e citer ama ne e
bese u germanija na natprevar,igrase za makedonija samo nezz zs ne saka da igra na kgn a mu vikam da vleze :toe:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom