Жените прашуваат, мажите одговараат

vlatko_95

Чоек
Член од
26 септември 2008
Мислења
260
Поени од реакции
66
Јаооооо каков FAIL!!!!!
Прво, одговараш на тема од почетокот на 2008ма (значи период од 2 ипол години). Второ, прашањето беше за 3 години ПОМЛАДА, а ти одговараш ко да е за постара. Трето, да речеме дека си го погодил правилното (3 години помлада), во тој случај таа би имала 11 (пошто ти имаш 14), а 11 години=brainless...
Поз :salut:
Уфф изглеа мн. ми се спиело вчера а? Па што не сум долитувал.... и уште што не уфф нееееееее хх

Член од
23 август 2008
Мислења
1.755
Поени од реакции
264
Многу ме интересира, дали би иделе со некоја девојка дури и 1 година иако не ја сакате само колку да не сте сами?

Sluzbarski

Македонец
Член од
21 јули 2009
Мислења
3.364
Поени од реакции
78
јес да е многу година,ама тоа зависи од повеќе фактори.....мислам дека е можно,во меѓувреме можно е да бара нова шанса,па кога ќе се овозможи саканата пригода........

Xfire

fino alla fine
Член од
9 август 2008
Мислења
7.341
Поени од реакции
2.235
Многу ме интересира, дали би иделе со некоја девојка дури и 1 година иако не ја сакате само колку да не сте сами?
Ако премногу е заљубена, дека стварно им значам во животот, би одел сигурно, а и сигурно би ја сакал малку, бидејки само чувство од љубов што ти го посветува, али сепак чудно е пак али.

Comic

Syntarginaris
Член од
14 април 2010
Мислења
430
Поени од реакции
32
^ за истото прашање, мислам дека не би одел... освен ако таа ме сака до тај степен што ке ми биде жал да ја повредам, би пробал да и угодам на некој начин да се чувствува убаво но ке гледам да е помалку страствена врската.

~DaRko

Поштен лопов
Член од
29 март 2009
Мислења
5.888
Поени од реакции
2.481
нема шанси ако не ја сакам да одам ни 1 недела, а не 1 година. подобро сам да одам, ќе си фатам некоја што ја сакам отколку да се малтртирам :nesvest:

DracevoTheCity

Чиста Македонија !
Член од
7 ноември 2008
Мислења
8.662
Поени од реакции
9.982
нема шанси ако не ја сакам да одам ни 1 недела, а не 1 година. подобро сам да одам, ќе си фатам некоја што ја сакам отколку да се малтртирам :nesvest:
Стварно можеш да засакаш една девојка,по само 1 недела поминато со неа ?
Али сварно да чувствуваш нешто,не само онака колку да имате шо муабет да праите па да и кажуеш те сакам.....

Strenght

Never Give Up!!
Член од
24 април 2010
Мислења
2.516
Поени од реакции
1.824
...off lele mori majko...sto e toa u sporedba, so ako mashko odbie zena za ista rabota...abe ke te unishti skroz na skroz...ima da te mrzi ko da si Mengele...:pos2:
Не да го погоди ова.. Кое машко ќе навреди жити се само женско може да се испонаша и да јаде гомна на сите ваков таков:pos2:

~DaRko

Поштен лопов
Член од
29 март 2009
Мислења
5.888
Поени од реакции
2.481
Стварно можеш да засакаш една девојка,по само 1 недела поминато со неа ?
Али сварно да чувствуваш нешто,не само онака колку да имате шо муабет да праите па да и кажуеш те сакам.....
па ако ми влезе под кожа, ако се однесува добро, ако видам дека и таа чувствува нешто спрема мене и за два дена поминати заедно можам да летам по неа, не пак 1 недела.

Член од
14 август 2010
Мислења
5.508
Поени од реакции
5.821
На пример сте во долга врска пример 7 год. и ви се укажува шанса со некоја згодна девојка да ја изневерите девојката, а пред тоа сте ја немале никогаш изневерено (а таа ви е на пример прва или втора девојка) значи сте немале многу искуства со други девојки. Ме интересира што би направиле во тој случај дали би ја изневериле девојката со таа згодна девојка или би останале верни до крај на девојката?

T

Tetro

Гостин
На пример сте во долга врска пример 7 год. и ви се укажува шанса со некоја згодна девојка да ја изневерите девојката, а пред тоа сте ја немале никогаш изневерено (а таа ви е на пример прва или втора девојка) значи сте немале многу искуства со други девојки. Ме интересира што би направиле во тој случај дали би ја изневериле девојката со таа згодна девојка или би останале верни до крај на девојката?
Зависи од задоволствата кои сум ги имал претходно, како и од материјалната положба, содржината на крвта во алкохолот, и амбиентот.

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
7 години е многу - ако не сте имале проблеми во врската - нема шо да се плашиш

Kajgana Shop

На врв Bottom