Chombe_United
Да ми бричите ташаците!
- Член од
- 14 декември 2007
- Мислења
- 8.809
- Поени од реакции
- 452
Уште во 5-то оделение почнавКога прв пат ги употребивте леванка и десанка?![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Уште во 5-то оделение почнавКога прв пат ги употребивте леванка и десанка?![]()
Нема врска.Можда до пред некое време било така. Сега неможеш да речеш дека мажите изневеруваат а жените не. Исти сме.
Хаха... :nesvest: грешка си.Не зборам за изневерување. Зборам за случај кога машко ти се пушта и демек ти симиња ѕвезди, ова она, а уствари, пред 5мин и` се пуштал на друга...Зашто не можат да се концетрираат на една кога сакаат да освојат девојка?
Види сега, дркање и секс не е исто. Невин си се додека не имаш однос, така да тука не си во право!Зошто сте женкари, а тоа не го признавате? Трчате по секоја типка што ќе ја видите а се правите невини?
Знам дека не сте сите такви, не ме осудувајте, ама онака у моментов зборам со таков тип и малце ме нервира фактот дека се прави невинашче!![]()
А што да правиме кога кај нас жените сеуште не преземаат иницијатива. А бараат еднаквост, права кои ги имаат. Ако сме рамноправни, машките и женските, зошто вие не се пуштате и не симнувате ѕвезди на машки? Или ви е незгодно бидејќи пред 5 минути сте му се пуштале на некое друго машко!Не зборам за изневерување. Зборам за случај кога машко ти се пушта и демек ти симиња ѕвезди, ова она, а уствари, пред 5мин и` се пуштал на друга...Зашто не можат да се концетрираат на една кога сакаат да освојат девојка?
Е сега,не баш по секоја.Зошто сте женкари, а тоа не го признавате? Трчате по секоја типка што ќе ја видите а се правите невини?
Види сега, дркање и секс не е исто. Невин си се додека не имаш однос, така да тука не си во право!
!
Добро а што треба да рече машкото? До сега бев ваму-таму, му се пуштив на 3-4 риби и сега ти си на ред! А кога прави машко муабет со женско, само машкото лаже а?:pos2:А бе не мисли на тој тип на невиност.
Демек се правите ангели,демек вие никако не те такви,а уствари такви сте.
На тоа мислеше!![]()
Добро а што треба да рече машкото? До сега бев ваму-таму, му се пуштив на 3-4 риби и сега ти си на ред! А кога прави машко муабет со женско, само машкото лаже а?:pos2:
Вие демек светици сте, божества, а исти сте како нас, нема никаква разлика! Ајде убеди ме дека не е така.
Вие сте невини, секогаш во право, а машките се само тие кои лажат и симнуваат ѕвезди и вараат во врска. За превара на пример требаат двајца, или пак машкото само се вара себеси:pos2:.
Темава излезе од контрола! Не сме ни ние, ама ни вие не сте цвеќиња за мирисање!
Ако не знам јас да читам што пишува погоре тогаш ОК.А бе не мисли на тој тип на невиност.
На тоа мислеше!![]()
Далеку од тоа дека ќе те отепаме, сепак дисутираме:smir:Де, де,не реков јас ништо.
Само дообјаснував што сакаше да каже натурал- грл , бидејќи ти не ја сфати.
Нигде не реков дека и девојките се цвеќиња за мирисање.
Цццц..бре бре ќе ме утепаат.:tazno:![]()
Зошто сте женкари, а тоа не го признавате? Трчате по секоја типка што ќе ја видите а се правите невини?
Знам дека не сте сите такви, не ме осудувајте, ама онака у моментов зборам со таков тип и малце ме нервира фактот дека се прави невинашче!![]()
Не зборам за изневерување. Зборам за случај кога машко ти се пушта и демек ти симиња ѕвезди, ова она, а уствари, пред 5мин и` се пуштал на друга...Зашто не можат да се концетрираат на една кога сакаат да освојат девојка?
Види сега, дркање и секс не е исто. Невин си се додека не имаш однос, така да тука не си во право!
А што да правиме кога кај нас жените сеуште не преземаат иницијатива. А бараат еднаквост, права кои ги имаат. Ако сме рамноправни, машките и женските, зошто вие не се пуштате и не симнувате ѕвезди на машки? Или ви е незгодно бидејќи пред 5 минути сте му се пуштале на некое друго машко!
А бе не мисли на тој тип на невиност.
На тоа мислеше!![]()