Жените прашуваат, мажите одговараат

girlll

§įмθπŞ ďª φΪШ
Член од
28 јануари 2007
Мислења
3.418
Поени од реакции
111
Zosto ponekogas smisluvate premnogu bizarni izgovori za nesto i na kraj vie ste "povredenite" koga nema da vi poveruvame?

Edit: Uste nesto.. Malce vidoizmeneto prasanjeto na zafrknata..
Za STO bi se otkazale od seks.. ?

vlatkolik

~I'm busy U are UglY,Have a Nice DaY!!!~
Член од
17 мај 2007
Мислења
2.647
Поени од реакции
28
1. Како го надминувате губитокот на саканата личност, што е она што најчесто го правите за да ја заборавите?
ништо посебно лајф гос он!
2. Две девојки кои воопшто не ви се по ќејф сакаат да бидат со вас а ете се појавиле во исто време во вашиот живот. Едната е згодна женска која ве сака премногу и би занеле дека може да ве направи срекен и да се почувствувате сакан кога сте со неа. А другата и не е баш толку згодна (ете просечна) ама татко и е бизнисмен и има кука на водно и сите тие работи, а сака да биде со вас, само заради забава?
Која би ја одбрале и зошто?
Онаа првата
Парите и куќата на водно не ми значат ништо,повеќе би сакал да бидам среќен со некоја како што кажа ти згодна девојка која ме сака
Zosto ponekogas smisluvate premnogu bizarni izgovori za nesto i na kraj vie ste "povredenite" koga nema da vi poveruvame?
На пример какви,јас не сум те излажал никогаш нели :pos:
За ништо!:pipi:
едино недај боже да бидам кастриран :pos:

Скулгрл

Queen of the superficial::..
Член од
17 јануари 2006
Мислења
5.059
Поени од реакции
69
Која замерка на партнерката најмногу би ве навредила?

Член од
5 февруари 2007
Мислења
10.723
Поени од реакции
13.451
1. Како го надминувате губитокот на саканата личност, што е она што најчесто го правите за да ја заборавите?

2. Две девојки кои воопшто не ви се по ќејф сакаат да бидат со вас а ете се појавиле во исто време во вашиот живот. Едната е згодна женска која ве сака премногу и би занеле дека може да ве направи срекен и да се почувствувате сакан кога сте со неа. А другата и не е баш толку згодна (ете просечна) ама татко и е бизнисмен и има кука на водно и сите тие работи, а сака да биде со вас, само заради забава?
Која би ја одбрале и зошто?
@ Скулгрл

На никоја. Добро де би се навредил на некоја од типот: кажувам 100% вистина а партнерката не ми верува и ми вели “лажеш’’

1. Прво никогаш не ја заборавам саканата личност но како го надминувам губитокот - Пробувам да се соочам со тоа дека повеќе ја немам.
2. Идам сигурно на првиот избор. Парите според мене ич ама ич не ја купуваат љубовта. А и да беше ситуацијата девојката да не беше многу убава ни богата ама ме сака а другата богата и убава ама сака да биде со мене ради забава, ауфвидерзен. Више сум за True Love.

vlatkolik

~I'm busy U are UglY,Have a Nice DaY!!!~
Член од
17 мај 2007
Мислења
2.647
Поени од реакции
28
Не се вреѓам така лесно
Секоја замерка е добродојдена,но јас одлучувам дали ќе продолжам по мое или ќе ја прифатам замерката:pipi:

SCORPIO__20

Your sex is on fire
Член од
1 февруари 2007
Мислења
4.380
Поени од реакции
72

Ако не знам со каква будала би легнал, би се откажал од тој секс
а за изговори, не се служам со такви банални работи:wink:

Zemzela

носител на титулата ултимативен клабер
Член од
19 јули 2006
Мислења
5.045
Поени од реакции
152
Па никоја зашто ја сум отворен човек така да повеќе ќе ја ценам ако ми каже замерка отколку да ја сокрие :toe:

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Колку сте горди во љубовта т.е колку во една врска горделивоста ви доаѓа до израз?Дали сте тррдоглави или сепак правите компромис за врската да успее?

Член од
27 јуни 2007
Мислења
2.157
Поени од реакции
507
Колку сте горди во љубовта т.е колку во една врска горделивоста ви доаѓа до израз?Дали сте тррдоглави или сепак правите компромис за врската да успее?
компромиси!па се разбира!горд сум,не велам не!секогаш стојам позади моите ставови и ги бранам!но не сум тврдоглав!

SCORPIO__20

Your sex is on fire
Член од
1 февруари 2007
Мислења
4.380
Поени од реакции
72
со договор и разбирање се бидува:wink:

Kajgana Shop

На врв Bottom