Жените прашуваат, мажите одговараат

S

Stef Bachatero

Гостин
Постојат и мажи шовинисти како Швеѓанец,што мислат дека жената служи за секс.А јас готвам и сам си правам јадење.Сакам да помагам тоа не ме прави нешто по не машко,уствари се гордеам со себе зашто тоа ретко кој го прави.

Член од
27 јуни 2007
Мислења
2.157
Поени од реакции
507
Дали мислите дека во денешно време постојат мажи кои се романтични? Коллву вие сте? И дали обожавате да подарите ружа или чоколадни бомбони на девојката,иао не е некој спешл деј... или мислите дека сето тоа е банално, застарено и глупаво?
Постојат!како не!
Јас!па не сум баш многу романтичен!
Да подарам ружа или бомбони!па не знам!мислам дека е застарено и лигаво!сакам да сум романтичен само доколку сум оригинален!не сакам повторувања и филмски сцени!

Член од
28 мај 2005
Мислења
6.373
Поени од реакции
177
Дали мислите дека во денешно време постојат мажи кои се романтични? Коллву вие сте? И дали обожавате да подарите ружа или чоколадни бомбони на девојката,иао не е некој спешл деј... или мислите дека сето тоа е банално, застарено и глупаво?
a kako ja asociirame vo denesnoto vreme romantikata.......?

ps>toa ti sto go spomna ne e romantika tuku e gest

SWEDEN

38ca ama nikoj ne verue
Член од
16 февруари 2007
Мислења
2.531
Поени од реакции
34
Постојат и мажи шовинисти како Швеѓанец,што мислат дека жената служи за секс.А јас готвам и сам си правам јадење.Сакам да помагам тоа не ме прави нешто по не машко,уствари се гордеам со себе зашто тоа ретко кој го прави.

Се надевам ова ке ти помогне да конечно ебнеш и ти нешто, ако е така стално имаш дозвола да ме спомнуваш во негативно светло... за возврат ке те викнам и мене да ми готвиш од твоите специјалитети :smir:

S

Stef Bachatero

Гостин
Не грижи се за мојот сех живот секогаш го исполнувам.

[MkD]Scout

~Fade to Black~
Член од
28 јануари 2007
Мислења
1.485
Поени од реакции
9
За подарување без причина.. Сум подарувал.. чисто ми дошло само од себе.. И ружа ако сака цвеќиња е подарок.. Ако не сака секогаш се добредојдени убави плишани мечиња.. сепак романтизмот во овој се повеќе шовинистички свет се губи. Момците кои сепак се романтични и кои можат да ја направат девојката да се осеќа како принцеза , на најискрен начин) се крајно ретки. Сите од оние кои „симнуваат ѕвезди“ се најчесто со скриени намери.

Член од
10 февруари 2007
Мислења
647
Поени од реакции
28
Би се откажале ли од секс доживотно ако ви дадат милион евра?

Bacillus gagous

Biohazardous
Член од
21 јануари 2006
Мислења
7.380
Поени од реакции
168
Би се откажале ли од секс доживотно ако ви дадат милион евра?

Чекај сега ти се обидуваш да бидеш вицкаста?
Па не знам која будала за пари би отишла во целибат. Во целибат идат само оние кои имаат некои свои лични убадувања кои не се купуваат со пари.

Член од
10 февруари 2007
Мислења
647
Поени од реакции
28
Ме интересираше затоа што сличајно во LEPOTA ZDRAVLJE број 78 стр 22 пишува:
30% мажи тврдат дека засекогаш би се откажале од сексот да имаат милион евра во банка
9% мажи засекогаш би заборавиле на секс само под услов да не работат до крајот на животот
61% жени кажуваат дека губитокот на парче омилена облека би бил полош од доживотна апстиненција од секс
:smir:

Bacillus gagous

Biohazardous
Член од
21 јануари 2006
Мислења
7.380
Поени од реакции
168
Ме интересираше затоа што сличајно во LEPOTA ZDRAVLJE број 78 стр 22 пишува:
30% мажи тврдат дека засекогаш би се откажале од сексот да имаат милион евра во банка
9% мажи засекогаш би заборавиле на секс само под услов да не работат до крајот на животот
61% жени кажуваат дека губитокот на парче омилена облека би бил полош од доживотна апстиненција од секс
:smir:
А ти сериозно го сфаќаш се тоа што ќе пишат во тоа магазините, особено за женски кои се предимствено за забава отколку за точни информации?

Член од
8 април 2007
Мислења
725
Поени од реакции
6
1. Како го надминувате губитокот на саканата личност, што е она што најчесто го правите за да ја заборавите?

2. Две девојки кои воопшто не ви се по ќејф сакаат да бидат со вас а ете се појавиле во исто време во вашиот живот. Едната е згодна женска која ве сака премногу и би занеле дека може да ве направи срекен и да се почувствувате сакан кога сте со неа. А другата и не е баш толку згодна (ете просечна) ама татко и е бизнисмен и има кука на водно и сите тие работи, а сака да биде со вас, само заради забава?
Која би ја одбрале и зошто?

Kajgana Shop

На врв Bottom