Жените прашуваат, мажите одговараат

Zemzela

носител на титулата ултимативен клабер
Член од
19 јули 2006
Мислења
5.045
Поени од реакции
152
Зашто варате и кога сте заљубени?:pipi:
Зошто поголемиот број од мажите сакаат да се натрпеваруваат меѓу себе кој повеќе свртел,легнал и слично,но не се сите такви верувај :helou:

Член од
6 мај 2006
Мислења
611
Поени од реакции
50
Зошто поголемиот број од мажите сакаат да се натрпеваруваат меѓу себе кој повеќе свртел,легнал и слично,но не се сите такви верувај :helou:
Но, ако најдобриот другар им е тогаш и они се... да не бидат left behind ахх мажи демек ке пропушти нешто... може само да изгуби... Е не разбирам бе!!

Potato

Cold hearted
Член од
18 мај 2007
Мислења
4.924
Поени од реакции
86
Епа ајде јас ќе си прашам што ме интересира

1. Што треба девојка да направи за да ве поттикне да преземете нешо повеќе?
2.Кое Ви е идеално место за да и се пуштите на девојка?
3.Што ќе направите ако забележите дека другар ви ја мерка истата девојка која ја сакате?
4.Како знаете дека сте заљубени?
5.Пред да фатите некоја девојка што прво се распрашувате наоколу ( и без лажги знам дека си прашувате:smir:)

Ајде доста е засега!
1. Da pokaze deka se interesira za mene, sekoja si ima svoj, edinstven nacin... no maskoto ke znae nemojte da se sekirate.
2. Nema takvo mesto, se zavisi od inspiracijata.
3. Kako dzentlmen, ke mu ja prepustam.
4. Kako vie znaete? =))
5. Pa se razbira, nekoja da ja pobaram da mi bide devojka treba da ja poznavam. Ne se rasprasuvam naokolu tuku ja prasuvam nejze.

Zemzela

носител на титулата ултимативен клабер
Член од
19 јули 2006
Мислења
5.045
Поени од реакции
152
Но, ако најдобриот другар им е тогаш и они се... да не бидат left behind ахх мажи демек ке пропушти нешто... може само да изгуби... Е не разбирам бе!!
Ха ха и ние не ве разбираме па пак не можеме без вас,како и вие без нас...не се труди нема да разбераш :smir:

Член од
30 јануари 2005
Мислења
7.397
Поени од реакции
1.308
Земзела шо збориш бре?

Није тачно... секој заљубен МАЖ, или шо и да е... не изневерува кога е заљубен. Ако е заљубен нема желба за изневерување.
А кој па тебе те варал не ми иде у глава... :lud: Сфаќам да ти рекол дека е заубен ама другово... :toe:

SCORPIO__20

Your sex is on fire
Член од
1 февруари 2007
Мислења
4.380
Поени од реакции
72
Aко владее кај мене чуство на заљубеност, не би изварал, но постојат момци во овој машки свет кој постојано вараат, со цел да искусат нови работи:wink:

Serpico

Сковинистратор / I'm Batman
Член од
25 јануари 2007
Мислења
11.166
Поени од реакции
691
...но постојат момци во овој машки свет кој постојано вараат, со цел да искусат нови работи:wink:
Нели Скорпио? Сите машки се исти во овој лажлив свет. Ги мразам!!! Среќа што постојат емотивни момци како тебе, кои не знаат да лажат, кои единствено гледаат што ќе подарат, а не што ќе добијат на поклон.

Ах, колку ли само е права реткост и среќа да најдеш некој таков.

----------------Откако ќе падне цура на форава на Скорпио, и нема спас. Во 6 црни вреќи ќе заврши :)

ШваЉер еден. :smir:

*за неупатените, се зезам.

Маца_мк

♫♥good girl gone bad♥♫
Член од
13 февруари 2007
Мислења
6.421
Поени од реакции
464
зошто се вадите на финти,како предобра си за мене?!што има лошо во тоа женската да е подобра и да ја откачите заради тоа макар што таа сака да биде со вас?

Bacillus gagous

Biohazardous
Член од
21 јануари 2006
Мислења
7.380
Поени од реакции
168
зошто се вадите на финти,како предобра си за мене?!што има лошо во тоа женската да е подобра и да ја откачите заради тоа макар што таа сака да биде со вас?
Тоа е истото што и вашиот исказ, дека неможете многу бидејќи само што сте излегеле од врска и се емотивно многу поогдени за да можете да почнете друга.

Член од
21 февруари 2007
Мислења
89
Поени од реакции
6
Zasto mislite deka sekogas ste vie vo pravo i zasto se lutite ako devojkata na primer ne e spremna za odnosi ili ako veke ima u momentot ako ne i se saka?

Serpico

Сковинистратор / I'm Batman
Член од
25 јануари 2007
Мислења
11.166
Поени од реакции
691
Женската не може подобра. Едноставно, некому му е непријатно да и рече дека му се здосадило од неа. Или дека е грда глупава кучка :)

Член од
5 мај 2005
Мислења
4.454
Поени од реакции
178
Zasto mislite deka sekogas ste vie vo pravo i zasto se lutite ako devojkata na primer ne e spremna za odnosi ili ako veke ima u momentot ako ne i se saka?
Доколку не е спремна за односи, тогаш нека не се соблече гола, да легне у кревет, да се драпа целата, и пред да и влезе да се развика не можам, не можам.

Се знае, кога не може, кажуј, да си пиеме ние футбал и да си глеаме пифо. Затоа се љутиме, дека идеш до чешма, и глеаш ти затфараат пред очи.

Член од
30 јануари 2005
Мислења
7.397
Поени од реакции
1.308
Кога девојката дава "корпа":

10. Не можам, ти си ми како брат - Ме потсетуваш на оној идиотот што свири сајзер во "Арија".

9. Постои мала разлика во нашите години - Па да ти'бам, ти си една стара ќелавица од праисторијата.

8. Не ме привлекуваш во "тој" поглед - Ти си најгрдиот кретен што сум го видела.

7. Мојот живот моментално е премногу комплициран - Не сакам цело време да бидеш со мене, бидејќи може да ги чуеш разговорите со моите други дечковци.

6. Веќе имам дечко - Кој всушност е мојата мачка.

5. Не сакам да почнувам врска со луѓе со кои работам - Па човеку, не би те гледала дури и да сме во ист соларен систем, а камоли во иста зграда.

4. Не си ти крив, тоа е поради мене - Не сум јас крива, тоа е поради тебе.

3. Моментално се концентрирам на својата кариера - Дури и досадна работа како мојата е подобро отколку да се гледам со тебе.

2. Не сакам да се мажам - Да му дадам на грдосија како тебе?

1. Да останеме само пријатели - Сакам да бидеш во близина за да ти раскажувам болни детали за другите мажи со кои се гледам.

Кога дечкото дава "корпа":

10. Не можам, ти си ми како сестра - Грда си.

9. Постои мала разлика во нашите години - Грда си.

8. Не ме привлекуваш во "тој" поглед - Грда си.

7. Мојот живот моментално е премногу комплициран - Грда си.

6. Веќе имам девојка - Грда си.

5. Не сакам да почнувам врска со луѓе со кои работам - Грда си.

4. Не си ти крива, тоа е поради мене - Грда си.

3. Моментално се концентрирам на својата кариера - Грда си.

2. Не сакам да се женам - Грда си.

1. Да останеме само пријатели - ЕПТЕН си грда.

*првземено од... некаде

Kajgana Shop

На врв Bottom