Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Зошто поголемиот број од мажите сакаат да се натрпеваруваат меѓу себе кој повеќе свртел,легнал и слично,но не се сите такви верувај :helou:Зашто варате и кога сте заљубени?![]()
Зошто поголемиот број од мажите сакаат да се натрпеваруваат меѓу себе кој повеќе свртел,легнал и слично,но не се сите такви верувај :helou:
1. Da pokaze deka se interesira za mene, sekoja si ima svoj, edinstven nacin... no maskoto ke znae nemojte da se sekirate.Епа ајде јас ќе си прашам што ме интересира
1. Што треба девојка да направи за да ве поттикне да преземете нешо повеќе?
2.Кое Ви е идеално место за да и се пуштите на девојка?
3.Што ќе направите ако забележите дека другар ви ја мерка истата девојка која ја сакате?
4.Како знаете дека сте заљубени?
5.Пред да фатите некоја девојка што прво се распрашувате наоколу ( и без лажги знам дека си прашувате:smir
Ајде доста е засега!
Ха ха и ние не ве разбираме па пак не можеме без вас,како и вие без нас...не се труди нема да разбераш :smir:Но, ако најдобриот другар им е тогаш и они се... да не бидат left behind ахх мажи демек ке пропушти нешто... може само да изгуби... Е не разбирам бе!!
Зашто варате и кога сте заљубени?![]()
Зашто варате и кога сте заљубени?![]()
...но постојат момци во овој машки свет кој постојано вараат, со цел да искусат нови работи:wink:
зошто се вадите на финти,како предобра си за мене?!што има лошо во тоа женската да е подобра и да ја откачите заради тоа макар што таа сака да биде со вас?
зошто се вадите на финти,како предобра си за мене?!што има лошо во тоа женската да е подобра и да ја откачите заради тоа макар што таа сака да биде со вас?
Zasto mislite deka sekogas ste vie vo pravo i zasto se lutite ako devojkata na primer ne e spremna za odnosi ili ako veke ima u momentot ako ne i se saka?