Незнам за другите ама мене ми е гајле ако некого повредувам а со тоа му нанесувам болка...мислам дека погодив за што беше прашањетоДобро,толку ви е галје за нас? Дали не боли или не?
Ти бе чупе имаш најдобра другарка или те има изгорено некоја шо си мислела дека ти е најдобра и сега мислиш сите се такви.Или воопшто немаш другарки од страв...Значи чудна работа е колку слепо му верувате на најдобрите другари. Да, да и јас зборував баш за тие најдобри другари кои "нема шанси да ве зае*ат" aма пак ќе ви речам не бидете сигурни... Така е се додека не им се допадне вашата девојка или додека не засакате иста...Ама мали сте не сфаќате, ќе разберете еден ден што сакав да ви кажам...
Имам другари сега кои не можат да поверуваат дека тоа им бил најдобриот другар и пак ќе кажам бааги случаи кои се во депресии и јас овде треба да ги тешамНе верувајте толку слепо во најдобар другар кога станува збор за девојка, ееееј.
Ти бе чупе имаш најдобра другарка или те има изгорено некоја шо си мислела дека ти е најдобра и сега мислиш сите се такви.Или воопшто немаш другарки од страв...
Оф топикДа браво го најде решението!![]()
Моите другарки не може никогаш да ме изиграат зашо секогаш си играме со отворени карти, ама кај вас во машкиот свет работите некако не функционираат така...
Пак ќе ти повторам - иам само изгорени машки другари, кои слепо им верувале да другарите, а на изгорени другарки сеуште немам налетано ( зборувам исклучиво за односот девојка- дечко и другари)!!!!
Бев инспирана од изгорените другари и само ве предупредив да не им верувате слепо на другарите, а никој не рече да немате најдобар другар ... Туку да не си ја оставате женската што ја сакате за другар. Е тоа.
Какви?!Зашто некогаш знаете да бидете такви кретени???
За што,што те боли?!Добро,толку ви е галје за нас? Дали не боли или не?
1* Da bide mirna!Леле темата пополека изумира... Не ова не смее да се случи.
Изглеа мушкиве се пољубопитни некако...
Ајде цури навалете оти ке иде на :locked:
Епа ајде јас ќе си прашам што ме интересира
1. Што треба девојка да направи за да ве поттикне да преземете нешо повеќе?
2.Кое Ви е идеално место за да и се пуштите на девојка?
3.Што ќе направите ако забележите дека другар ви ја мерка истата девојка која ја сакате?
4.Како знаете дека сте заљубени?
5.Пред да фатите некоја девојка што прво се распрашувате наоколу ( и без лажги знам дека си прашувате:smir
Ајде доста е засега!
да ми привлече внимание1. Што треба девојка да направи за да ве поттикне да преземете нешо повеќе?
доколку наумам вечерта да и се пуштам не гледам ни место ни време2.Кое Ви е идеално место за да и се пуштите на девојка?
ќе ја делиме3.Што ќе направите ако забележите дека другар ви ја мерка истата девојка која ја сакате?
ми летаат пеперутки во стомак,и ми се прави осило4.Како знаете дека сте заљубени?
за што треба да се распрашуваме,не сфаќам,јас не прашувам ништо5.Пред да фатите некоја девојка што прво се распрашувате наоколу ( и без лажги знам дека си прашувате:smir![]()
1. Да ми се насмевне, да прави муабет.Епа ајде јас ќе си прашам што ме интересира
3.Што ќе направите ако забележите дека другар ви ја мерка истата девојка која ја сакате?
5.Пред да фатите некоја девојка што прво се распрашувате наоколу ( и без лажги знам дека си прашувате)
Ајде доста е засега!
1. Ќе го цитирам ВикторггЛеле темата пополека изумира... Не ова не смее да се случи.
5.Пред да фатите некоја девојка што прво се распрашувате наоколу ( и без лажги знам дека си прашувате:smir
Ајде доста е засега!
2. Таму каде што таа е најопуштена.Да ја прифати играта и да одговори на истата... Ако се “препичуе“ ќе добие џек пот дечко... Момче од Дељадровци кој не е активен на темата [thread=14816]Симптоми оф биинг а сељак[/thread] со пишување, но се препознава во голем број од постовите...![]()
1samo da me pogledne poveke od 3 sekundiЛеле темата пополека изумира... Не ова не смее да се случи.
Ајде доста е засега!
1.Да ми даде до знаење дека е природна не некоја нафурана пуфлаЛеле темата пополека изумира... Не ова не смее да се случи.
Ајде доста е засега!