Жените прашуваат, мажите одговараат

Член од
27 јуни 2007
Мислења
2.157
Поени од реакции
507
Zasto se pravite najsilni vo momentot koga ste najslabi?
затоа што машкото мора да биде силно и да не ги покажува слабостите на надворешниот свет!тоа барем мене ми е некој одбранбен механизам!а не дека не сум бил најслаб!

Fabullous_178

Psychonautics:.
Член од
21 февруари 2007
Мислења
2.987
Поени од реакции
190
Да речеме девојката ви е отидена некаде со најзините, а вие сте сами некој ден и: Би излегле ли во град да запознавате девојки со другарите? Би се чувствувале ли Ок она да шета низ градот во истата ситуација и да се запознава со кој стигне????
Колку не би подлегнале доколку некоја девојка ве фасцинира моментално, доколку ве направи за некој ден- два да збеснете по неа?
Па шознам,можда не би ми било пријатно кога би знаел дека она шета и го прави тоа,ама сепак нема да се налутам бидејки врската треба да се заснова на доверба.
Колку би подлегнал?Ха,толку многу што ке виси на конец изневерувањето и ке зависи само од тоа колку ја сакам девојка ми.:toe::toe:

Член од
14 септември 2007
Мислења
2
Поени од реакции
0
Вака сега! Да речиме дека сте втора година на фак, и вашиот другар се мува со девојка од прва година средно! Какво мислење ќе имате вие за другарот и за онаа со која се мува тој?

И истово прашање, само плус ако другаров ваш има девојка а се мува со помалава .. ?

a zamisli ti drugarmi ima 27 ima devojka od 15 i so ima toa vrska, neli ljubovta nema granici !!!! ha ha ha ha ha ha ha :pos2:

ima edna bolest pedofilija, ne znam kako tocno se definira ali...

Ljupco

...ExtraVagant...
Член од
20 јули 2006
Мислења
1.810
Поени од реакции
12
Вакааа:
Ако на некое девојче кое и не ви е баш другарка другарка, туку онака, и понудите превоз со количето, е - што значи in your world, дека ви се свиѓа или чисто џентлмени сте аа а а? И дали секого би качиле в кола или бирате која типка ќе ја има таа чест???

...zavisi curo...ima i "taksisti"...e sea ako se kachi u kola znachi i se brza za nekade da stigne...mislam deka ke ispadnesh glup ako ja ispratish do doma i i kazesh fala sto se povoze so mene-mi beshe chest da te vozam tebe onaka od keif...se znae u napaaaaaaaaaaaaaaaaaad...i tipkite biraat obichno so kogo se vozat...:smir:

АуРоРа

Засекогаш
Член од
15 мај 2005
Мислења
1.109
Поени од реакции
15
Никој не прашува дај јас ќе си прашам пак.

Ако некое девојче постојано за се и сешто го зезате, зашо ви е интересно да си се смеете, тоа значи дека ви се свиѓа или штоооо?

И дали ако некоја ве викне на кафе ќе си помислите дека и се свиѓате и затоа ве бара?!??!

Ljupco

...ExtraVagant...
Член од
20 јули 2006
Мислења
1.810
Поени од реакции
12

Ако некое девојче постојано за се и сешто го зезате, зашо ви е интересно да си се смеете, тоа значи дека ви се свиѓа или штоооо?

И дали ако некоја ве викне на кафе ќе си помислите дека и се свиѓате и затоа ве бара?!??!

...ne, ednostavno so nekoi luge ide muabet so nekoi na nekoi temi a so nekoi na site polinja...toa e toa...ako ima muabet u nejze ima i hemija def...a posle sto sledi e druga rabota...

SWEDEN

38ca ama nikoj ne verue
Член од
16 февруари 2007
Мислења
2.531
Поени од реакции
34

Abe zavisi kakvo zezanje ... mada nikoj ne se zeza so eptem ruzni koi ne mu se svidjaat osven ako ne e moron iskompleksiran pa gi podjebava a inace kaj ima dim ima i vatra :)

Ne ke mislam deka me bara da utvrdime gradivo po mikrobiologija ... pa normalno deka ke mislam ...ako ne se znaeme mnogu ako mi e drugarka ke misalm kaj pak se javi sea ke me tupi i raskinal deckoto koj ke ja slusha ... :kesa:

Член од
20 март 2007
Мислења
8.493
Поени од реакции
308

1. Вака на прв поглед мислам дека станува збор за тинејџерска љубов. Тоа е интересно во тие години, преку смеа ќе се приближат, потоа со време созреваат... и така. Да не тупам одговорот е под а) ДА!

2. Ако се работи за другарка со која ''си го имаме'', тогаш е стандардна процедура(рамо за плачење, или трачеви или јбм*). Ако се работи за некоја која тукушто сум ја запознал(тешко дека ќе се најди некоја, што прва ќе те викне на кафе, секогаш е машкото прво), тогаш - да ќе помислам дека има симпатии кон мене.

*јеби ме процедура

АуРоРа

Засекогаш
Член од
15 мај 2005
Мислења
1.109
Поени од реакции
15
Ако се работи за некоја која тукушто сум ја запознал(тешко дека ќе се најди некоја, што прва ќе те викне на кафе, секогаш е машкото прво), тогаш - да ќе помислам дека има симпатии кон мене.

А ако се работи пример за другарка со која сте излегувале во друштво ама никогаш сами, пак исто ќе помислите?

А бе машки, оди после викни ги на кафе:toe:се шалам

Член од
27 јуни 2007
Мислења
2.157
Поени од реакции
507
А ако се работи пример за другарка со која сте излегувале во друштво ама никогаш сами, пак исто ќе помислите?

А бе машки, оди после викни ги на кафе:toe:се шалам
еј!нема тука другарки-не другарки!кога ќе излезете на кафе ќе сватиш за што те викнала!ако има хемија,ти си среќен човек!ако нема хемија или ја здржуваш како другарка или ако не ја сакаш ни за другарка ја откачуваш!

vlatkolik

~I'm busy U are UglY,Have a Nice DaY!!!~
Член од
17 мај 2007
Мислења
2.647
Поени од реакции
28

Тоа значи дека ни е интересно и сме се нашле у муабетот,и никој ништо не сфаќа сериозно,него едноставно си лупаш сеир и зафрканции :vozbud:

Нема да помислам ништо,искачам на кафе и гледам како се одвиваат работите :helou:

Член од
4 февруари 2007
Мислења
1.640
Поени од реакции
16
Зошто секогаш другарите ви се поважни од женската??
Еве ќе порбам да одговорам,а вие кажете ми дали е точно.
Пошо ако се скарате со женската,а пред тоа сте се скарале со другарите(за женската):pos:немате каде да одите??Лош контекст на реченица али ај.

Член од
30 јануари 2005
Мислења
7.397
Поени од реакции
1.308
Зошто секогаш другарите ви се поважни од женската??
Прво, другарите не ни се поважни од женската, некои девојки се крајно посесивни па мислат дека дечкото е само за нив, а второ, другарите и женската (барем би требало да) се на исто рамниште. И другарите и девојките се менливи во сечиј живот. Оној кој ќе реши да се закачи за едно од овие две и како слеп за стап да се држи, не е многу умен...

Kajgana Shop

На врв Bottom