Жените прашуваат, мажите одговараат

Sussaro

Southern comfort, southern sun
Член од
27 декември 2005
Мислења
5.994
Поени од реакции
24.434
Зошто повеќе би сакале да имате врска со некоја фуфа со големи цицки и г'з што си ги рекламира со деколте до колена и минич до пич,отколку некоја примерна,со задоволителни атрибути?
Ви се исполнува душичката кога останатите гледаат и викаат "Леле,каква риба плеска овој!"?

П.С.Не генерализирам:smir:
Не јас лично ама генералниот одговор е дека сме да ми прости софра неизебана нација. Откога ќе пројде тој филм ги бркаме тие примерните. Проблемот е што тие примерните што ги викаш ти генерално се резервирани, не даваат оралки, треба да ги бркаш да кинеш живци итн. Овие другиве па се одлични љубовџики знаат да усреќат машко али ете по малце се кучки. Така да тоа е еден вид трејд оф нешто губиш нешто добиваш.

Првото прашање, тоа е светски прифатен систем на бркање девојки/момци. Во секој втор холивудски филм е разработувана темата. 4 дена се многу, 2 се малку. Сите се јавуваат после третиот ден. И во право се, ако размислиш убаво, ќе приметиш дека ако сакаш да ја играш љубовната игра навистина е така. Ако се јавиш пред третиот ден изгледаш очаен, а на 4тиот незаинтересиран.
Јас ги мразам тие љубовни шаховски партии. Но ако оценам дека некоја девојка сака да игра, морам да работам така. Инаку се би дал за јавување веднаш.

Второ прашање, најверојатно ни се свиѓа, или ни се свиѓа некоја нејзина другарка. Тешко дека би земале број ако немаме намера да правиме нешто, и тоа е нормално, не знам зошто би било чудно Се интересираш само за оние работи кои ти се допаѓаат. На ваков или онаков начин.

Одличен одговор. Не ви се јавуваме одма не ради глумење лудило туки затоа што вие жените имате некој прост механизам демек одма ако се јави е очаен и под дифолт станува неинтересен а ако не се јави подолго време е дрзок, резервиран и незаинтересиран. И се согласувам со Виктор дека преку таквото ми е од тој шах али јеби га ако ти свират пајдушко не можеш да играш Елен моме.

Член од
5 мај 2005
Мислења
4.454
Поени од реакции
178
ова да не беше курва на улица, дама во кујна и домаќинка во кревет? :)

АуРоРа

Засекогаш
Член од
15 мај 2005
Мислења
1.109
Поени од реакции
15
Одличен одговор. Не ви се јавуваме одма не ради глумење лудило туки затоа што вие жените имате некој прост механизам демек одма ако се јави е очаен и под дифолт станува неинтересен а ако не се јави подолго време е дрзок, резервиран и незаинтересиран. И се согласувам со Виктор дека преку таквото ми е од тој шах али јеби га ако ти свират пајдушко не можеш да играш Елен моме.

Хахах. Твојот одговор и на ВИктор се лудила.
На пајдушко не можеш да играш Елено моме:pos2::pos2::pos2:Се изнасмеав.

п.С. Ама не заборавајте дека сите девојки не се такви.Лично јас повеќе ценам ако се јави одма, нема да си речам очаен е, туку браво храбар е одма се јави.Јас ценам такви батиња, кои се ретки, ама изглеа ние така сме ги научиле.

Член од
30 јануари 2005
Мислења
7.397
Поени од реакции
1.308
Зошто повеќе би сакале да имате врска со некоја фуфа со големи цицки и г'з што си ги рекламира со деколте до колена и минич до пич,отколку некоја примерна,со задоволителни атрибути?
Ви се исполнува душичката кога останатите гледаат и викаат "Леле,каква риба плеска овој!"?

Но генерализираш. Го правиме тоа од истите причини заради кои вие избирате момче со добра кола и статус на градски фраер попрво од оние нормалните. Општо прифатени правила. И јас не генерализирам, исто како и ти.

п.с. Сусаро фала :pipi:
И коа сме кај коментарот на Сусаро, да му вратам... дали е девојката според описот на Малечко, или од оние другите нема врска со сексуалната либералност. Карактер е во прашање. Сум бил и со такви и со такви, многу поголеми задоволства ми пружиле оние, андерграунд. Знаеш како викаат, испод мира триста вира... :)

Член од
30 јануари 2005
Мислења
7.397
Поени од реакции
1.308
Хахах. Твојот одговор и на ВИктор се лудила.
На пајдушко не можеш да играш Елено моме:pos2::pos2::pos2:Се изнасмеав.

п.С. Ама не заборавајте дека сите девојки не се такви.Лично јас повеќе ценам ако се јави одма, нема да си речам очаен е, туку браво храбар е одма се јави.Јас ценам такви батиња, кои се ретки, ама изглеа ние така сме ги научиле.
Така ли, пиши број, и провери колку ќе ти се јават одма? Ја звонам веднаш :) :pos: :dudlac: :nesum:

зунза

Модератор
Член од
27 јануари 2006
Мислења
3.301
Поени од реакции
59
4 дена се многу, 2 се малку. Сите се јавуваат после третиот ден. И во право се, ако размислиш убаво, ќе приметиш дека ако сакаш да ја играш љубовната игра навистина е така. Ако се јавиш пред третиот ден изгледаш очаен, а на 4тиот незаинтересиран.
А така?
И после јас сум била песимист....како не! :uvo:

Fortune

шодаенешчо
Член од
9 мај 2005
Мислења
12.493
Поени од реакции
183
Така си е!
Штом веќе сум дала број лошо ќе е ако не се јави што побрзо:hihi:

АуРоРа

Засекогаш
Член од
15 мај 2005
Мислења
1.109
Поени од реакции
15
Така ли, пиши број, и провери колку ќе ти се јават одма? Ја звонам веднаш :) :pos: :dudlac: :nesum:

Хаха, прај си мајтап!
Па да, можам и да го напишам ...Не губам нишо.И така бројот мој еден добар дел од половина град го има :vozbud: Па за уше некој плус нема проблем.
Мислам стварно не знам како успеваат да го добијат, ама браво, го добиваат:)
И најјако е после као демек не го знаеле претходно и ќе дојде некој да ми побара број и уште не докажани последните 2 цифри, ајде може да годам... И демек ќе погоди. Абе :pos2::pos2::pos2: лудила. И после судбина сум му била... Да да...

И тоа браво го погодивте со деновите, сите се јавуваат на 3 ден иам приметено...

И ново прашање? Оти машките не титкате:) ?
И оти полесно ви е да пишете смс него да се јавите?
Добро сеа имам и такви што се јавуваат ама зборам во глобала.

SCORPIO__20

Your sex is on fire
Член од
1 февруари 2007
Мислења
4.380
Поени од реакции
71
Хаха, прај си мајтап!
Па да, можам и да го напишам ...Не губам нишо.И така бројот мој еден добар дел од половина град го има :vozbud: Па за уше некој плус нема проблем.
И најјако е после као демек не го знаеле претходно и ќе дојде некој да ми побара број и уште не докажани последните 2 цифри, ајде може да годам... И демек ќе погоди. Абе :pos2::pos2::pos2: лудила. И после судбина сум му била... Да да...

И тоа браво го погодивте со деновите, сите се јавуваат на 3 ден иам приметено...

Aко ни титне прво женското , ке вратиме, а на нас посебно да ни текне да титнеме на некоја први , е мн. ретко
Смс е ограничен и можеме лесно да се справиме преку пораки , а ако се јавиме може и да заглавме на некој дел од разговорот. :helou: За некого јавувањето е губење време , па полесно му е да пише смс за 1 минута и да каже све.

Член од
30 јануари 2005
Мислења
7.397
Поени од реакции
1.308
Aко ни титне прво женското , ке вратиме, а на нас посебно да ни текне да титнеме на некоја први , е мн. ретко
Смс е ограничен и можеме лесно да се справиме преку пораки , а ако се јавиме може и да заглавме на некој дел од разговорот. :helou: За некого јавувањето е губење време , па полесно му е да пише смс за 1 минута и да каже све.
Чекај чекај, скорпи ја промаши работава. Титкаме бре како не... особено ако некоја девојка ни се допаѓа ептен титкаме и тоа како... За пораките делумно погоди, пишуваме затоа што е поедноставно. Не мора да смислуваш се во даден момент, ама тоа не е одлика на мажи, туку на луѓе. И девојките попрво ќе напишат отколку да се резилат и срамат со зборење, пошто нели, претпоставувам, на оној на кого му вртат им се допаѓа.
А ја и викам на Аурора број да даде, па да видиме кој е кој. Да види дека кајганџии се храбри луѓе :) :pos: Лелеееее, каков дудлач сум станал...

SCORPIO__20

Your sex is on fire
Член од
1 февруари 2007
Мислења
4.380
Поени од реакции
71
Чекај чекај, скорпи ја промаши работава. Титкаме бре како не... особено ако некоја девојка ни се допаѓа ептен титкаме и тоа како... За пораките делумно погоди, пишуваме затоа што е поедноставно. Не мора да смислуваш се во даден момент, ама тоа не е одлика на мажи, туку на луѓе. И девојките попрво ќе напишат отколку да се резилат и срамат со зборење, пошто нели, претпоставувам, на оној на кого му вртат им се допаѓа.
А ја и викам на Аурора број да даде, па да видиме кој е кој. Да види дека кајганџии се храбри луѓе :) :pos: Лелеееее, каков дудлач сум станал...
па имаш право титкаме , кога ИМАМЕ потреба од таа девојка, или да ни се јави или сли. ама сите добро знаеме дека ретко го правиме тоа
со исклучок на ПАПУЧАРИТЕ кој 24 саата се со телефонот и постојано се сакаат , сексаат и љубакаат преку телефон со нивните принцези , а за пораките се согласувам:wink:

Potato

Cold hearted
Член од
18 мај 2007
Мислења
4.924
Поени од реакции
86
Оти машките не титкате:) ?
Ne titkame oti ne razbirame so e fintata so titkanjeto... demek mislite na nas, ili sto ?

Zosto e polesno da pises sms? Pa nekoi raboti e polesno da bidat napisani otkolku kazani, no znacenjeto ne e isto. Znaci, za nevazni raboti, za koi ne treba mnogu objasnuvanje, vi pisuvame poraki, oti ve znaeme kakvi ste vie, ke mora pola saaat da ve otkacuvame od telefon, a ako e nesto vazno... mora javuvanje.

Dzings

Premium
Член од
31 март 2007
Мислења
1.804
Поени од реакции
53
Хаха, прај си мајтап!

Koj ti rekol deka e polesno da pishesh SMS nego da se javish? Vlado Janevski? Toj taka peeshe:
...na race eve mi
radi tebe plikovi
po celi noki sam
pisham pesni stihovi..! :pos2: :pos2: :pos2:
Pismoto si ima druga funkcija, se znae za shto sluzi!
A za titkanjeto titkame, na kogo kako, za razlika od zenskiot svet shto titka na site prijatelki na sekoi 25 minuti isl.

vlatkolik

~I'm busy U are UglY,Have a Nice DaY!!!~
Член од
17 мај 2007
Мислења
2.647
Поени од реакции
28
Мене ме интересира и ова:( изглеа само јас си прашувам ама ме интересира)

Зошто откако ќе и побарате број на некоја девојка, не и се јавувате одма - иако и велите - ќе се јавам, туку стандард иам приметено кај сите мора да поминат минимум 3-4 дена пред да се јавите. ЗОШТО?

И ова - ако и побарате број на девојка која не ви е другарка кузне колку, тоа значи дека ви се свиѓа или...?
Ако сум земал број и сум рекол дека ќе се јавам се јавувам уште наредниот ден,нема време на претек што има да се чека....:podsmev:

Немора да значи дека ми се свиѓа,може да значи дека сакам да ми биде другарка дека ми е фино у нејзино друштво,дека би пиеле кафе некогаш повторно е сега јебига може и да се деси нешто понатака

Не дека не генерализираш ама ај...:podsmev:
За една вечер да би избрал таква,али за врска не,а и само фантазија ти е ова бе таква не би ме ни погледнала мене,таквите се у принцип спонзоруши кои летаат по бесни коли и пари,а јас си неможам да си го дозволам тоа...:podsmev:
Хаха, прај си мајтап!

ар ју фејмс :kesa: :pos:
btw јас го немам твојот број :pipi:

бек ту Д квесчн:оти јас не го сваќам титкањето?Ако ми титне ќе вратам онака махинално иначе никогаш не ми текнува да титнам обично титкам кога немам кредит за да ми се јават:podsmev:
Кога ми е ќејф да пишам порака,пишувам порака,кога ме мрзи да типкам по тастатурата на моб,се јавувам

АуРоРа

Засекогаш
Член од
15 мај 2005
Мислења
1.109
Поени од реакции
15
Koj ti rekol deka e polesno da pishesh SMS nego da se javish? Vlado Janevski? Toj taka peeshe:
...na race eve mi
radi tebe plikovi
po celi noki sam
pisham pesni stihovi..! :pos2: :pos2: :pos2:
Pismoto si ima druga funkcija, se znae za shto sluzi!
A za titkanjeto titkame, na kogo kako, za razlika od zenskiot svet shto titka na site prijatelki na sekoi 25 minuti isl.

Хах, која е таа песна од Владо жити се,морам да ја научам. Ај ќе ми ја пратиш по пп? :smir::smir::smir:

И што на кого како. Некој се привилегирани или само тие што ви се свиѓаат им титкате?

Kajgana Shop

На врв Bottom