Sussaro
Southern comfort, southern sun
- Член од
- 27 декември 2005
- Мислења
- 5.994
- Поени од реакции
- 24.434
Не јас лично ама генералниот одговор е дека сме да ми прости софра неизебана нација. Откога ќе пројде тој филм ги бркаме тие примерните. Проблемот е што тие примерните што ги викаш ти генерално се резервирани, не даваат оралки, треба да ги бркаш да кинеш живци итн. Овие другиве па се одлични љубовџики знаат да усреќат машко али ете по малце се кучки. Така да тоа е еден вид трејд оф нешто губиш нешто добиваш.Зошто повеќе би сакале да имате врска со некоја фуфа со големи цицки и г'з што си ги рекламира со деколте до колена и минич до пич,отколку некоја примерна,со задоволителни атрибути?
Ви се исполнува душичката кога останатите гледаат и викаат "Леле,каква риба плеска овој!"?
П.С.Не генерализирам:smir:
Првото прашање, тоа е светски прифатен систем на бркање девојки/момци. Во секој втор холивудски филм е разработувана темата. 4 дена се многу, 2 се малку. Сите се јавуваат после третиот ден. И во право се, ако размислиш убаво, ќе приметиш дека ако сакаш да ја играш љубовната игра навистина е така. Ако се јавиш пред третиот ден изгледаш очаен, а на 4тиот незаинтересиран.
Јас ги мразам тие љубовни шаховски партии. Но ако оценам дека некоја девојка сака да игра, морам да работам така. Инаку се би дал за јавување веднаш.
Второ прашање, најверојатно ни се свиѓа, или ни се свиѓа некоја нејзина другарка. Тешко дека би земале број ако немаме намера да правиме нешто, и тоа е нормално, не знам зошто би било чудно Се интересираш само за оние работи кои ти се допаѓаат. На ваков или онаков начин.
Одличен одговор. Не ви се јавуваме одма не ради глумење лудило туки затоа што вие жените имате некој прост механизам демек одма ако се јави е очаен и под дифолт станува неинтересен а ако не се јави подолго време е дрзок, резервиран и незаинтересиран. И се согласувам со Виктор дека преку таквото ми е од тој шах али јеби га ако ти свират пајдушко не можеш да играш Елен моме.