Жените прашуваат, мажите одговараат

Член од
19 март 2007
Мислења
6.574
Поени од реакции
163
дали би избрале паметна и не многу убава девојка или убава,ама глупава?:pipi:

Хммммм, ај биди попрецизна. Јас би избрал паметна девојка, со смисла за хумор и такви ствари, па уште и ако ја сакам, убавината нема ништо да значи! Нејќам некоја глупава да ме замара цел ден со глупости!

Vnuce

http://abix.mk
Член од
20 март 2006
Мислења
2.602
Поени од реакции
223
Beauty is in the eye of the beholder...

Ако девојката е памента, духовита, интересна ... ги има оние квалитети што ги барам јас кај девојка ... таа сигурно е убава... :smir:

Potato

Cold hearted
Член од
18 мај 2007
Мислења
4.924
Поени од реакции
86
A zosto da ne najdeme pametna i mnogu ubava devojka?

Necrophilia

Find Prettys Womans from your city for night
Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
Во моментов барам убава и глупава, за понатака се разбира треба да има малце и во главата... нема да можам да издржам остатокот од животот со некоја што незнае ни муабет да направи...

SWEDEN

38ca ama nikoj ne verue
Член од
16 февруари 2007
Мислења
2.531
Поени од реакции
34
Jas taa so pogolemite cicki nebitno glupava ne glupava ama ako mora da se bira bolje glupava a ubava

zasto ?

bolje da jadam torta so komsiite nego li da jadam suv leb sam

anathestar

...Зима*Снег...
Член од
25 јули 2007
Мислења
269
Поени од реакции
3
прав џентлмен, никогаш не кажува интимни искуства со девојката...
аха. Ама веќе нема такви. Ретко е да сретнес некој таков и среќна е девојката што го има!

Dzings

Premium
Член од
31 март 2007
Мислења
1.804
Поени од реакции
53
bolje da jadam torta so komsiite nego li da jadam suv leb sam
Е ај среќен роденден! Само пази да не заборавиш да ги довнеш свеќите. Пффф!:pos2:
Нема дeлење со комшиите, шо е мое, мое е, па шо сака нека е.

vlatkolik

~I'm busy U are UglY,Have a Nice DaY!!!~
Член од
17 мај 2007
Мислења
2.647
Поени од реакции
28
аха. Ама веќе нема такви. Ретко е да сретнес некој таков и среќна е девојката што го има!
е муабетов ти вришти,од кај па ти знаеш дека нема веќе такви,секако дека има не збориме за децана кои не се дораснати и кои го ставиле еднаш и почнуваат на секој втор да се фалат,мене ми е ептен глупо тоа да седнам со другар и да му кажувам што сум правел претходната вечер и како сме се сексале со девојка ми или нема врска немора девојка да ми биде,btw женските го прават истото ако тврдиш веќе дека машките го прават,сега незнам колку години имаш и дали си имала секс но сигурно некоја твоја другарка ти кажала или ќе ти каже или ти ќе и кажеш верувам дека во тој поглед сте поотворени од нас машките:helou:

Vnuce

http://abix.mk
Член од
20 март 2006
Мислења
2.602
Поени од реакции
223
прав џентлмен, никогаш не кажува интимни искуства со девојката...
Нема везе тоа со џентлменство... На крај краева.. дефиницијата за џентлмен? Зборам реално во денешни услови, не она што го пишува во книгите зе бонтон.

Има везе со неизживеаност, комплекси на пониска вредност и несигурност во себе. Никогаш... апсолутно никогаш не сум разговарал за мојот интимен живот. Ако требало некој да знае за тоа... ќе бил таму... нели? :smir:

JOE

Пелистер Битола
Член од
31 март 2007
Мислења
3.028
Поени од реакции
623
A definicija za Џентлмен како беше....

anathestar

...Зима*Снег...
Член од
25 јули 2007
Мислења
269
Поени од реакции
3
A definicija za Џентлмен како беше....
епа фин дечко, кој ќе знае да те почитува тебе и твоите размислувања. Некој кој ќе ти купи цвеќе затоа што... и кој ќе те сака најмногу на свет!!! Уффф малце ја претерав... оти нема ваков?? Или јас сум баксуз па немам сретнато??!!

Kajgana Shop

На врв Bottom