Мажите прашуваат, жените одговараат

M

marsovka

Гостин
ПРАШАЊЕ!!!!!!!!

малце :eek:ftopic: со надоврзување...

ТЕА ШЕМА:
квиз за женски, разлистувам да најдам нешто повеќе за таа мистична креација од господ...

прашање број незнам кој:

“Група згодни момчиња поминуваат покрај тебе и твојата другарка, ти:

а) Гласно се смееш со другаркати, што е знак за момчињата дека сакаш да флертуваш
б) Праќаш мала заводлива насмевка
в) Се проверуваш дали изгледаш во ред...“

верувале или не, а) има најмогу бодови....
башка, вистина е ова?? вистина вие кога се...хмм...смеете на глас, всушност давате знак дека сакате да флертувате??
пошто јас кога ке поминам покрај две женски, и тие се утепаат од смеење, глеам што не е во ред на мене....

Второ во тиин-шема,теа,и други македонски списанија за жени исто така пишуваат за формули за совршена љубов и како да го направат својот живот совршен во три чекори,рецепти како да го фатиш Бред пит Иако си грда крава,и дека ако не му даваш на дечкото до годишнината дека ќе те земе за жена,исто така сите жени сакаат деца и сакаат да се мажат а не сакаат кариери и животот да го минат во ебење и шетање.

Трето не знам зависи дали станува збор за тинејџерка или девојка во 20 тите години,пошто јас вакво нешто не правам за да го привлечам вниманието.

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
имам забележано кога сте во близика на тој шо ви се допаѓа(веќе некое време, не некој на прв поглед) или бегате или го земате телефонот да гибате без врска...
така е или не?
ако не пишете шо финти прајте кога сте во близина на тој шо ви се свиѓа...
Мхм, точно е. Плус јас гледам секогаш во земја, ја чачкам косата т.е шишката, што е знак дека се срамам и плус правам муабет со сите во околина освен со него, затоа што се смотувам.:)

M

marsovka

Гостин
имам забележано кога сте во близика на тој шо ви се допаѓа(веќе некое време, не некој на прв поглед) или бегате или го земате телефонот да гибате без врска...
така е или не?
ако не пишете шо финти прајте кога сте во близина на тој шо ви се свиѓа...
не ни стига до друг поглед ,или џа или бу,дури и да ми се свиѓа подолго време му правам муабет а не бегам у некој агол и манијачам од некој кош ко идиот а уште помалце чкам по мобилниот ,

Мхм, точно е. Плус јас гледам секогаш во земја, ја чачкам косата т.е шишката, што е знак дека се срамам и плус правам муабет со сите во околина освен со него, затоа што се смотувам.:)
не ме заебавај:nesvest:
Зар толку ли си срамежлива ?

Crazy in Love

Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
не ме заебавај:nesvest:
Зар толку ли си срамежлива ?
Не би се декларирала како толку срамежлива, повеќе би рекла дека се смотувам и дека не знам како да се однесувам. Мхм, ете го зборот, смотана за такви работи.

FlOwEr gIrL

ҳҲҳlove my sunshineҳҲҳ
Член од
8 август 2008
Мислења
344
Поени од реакции
13
ПРАШАЊЕ!!!!!!!!

малце :eek:ftopic: со надоврзување...

ТЕА ШЕМА:
квиз за женски, разлистувам да најдам нешто повеќе за таа мистична креација од господ...

прашање број незнам кој:

“Група згодни момчиња поминуваат покрај тебе и твојата другарка, ти:

а) Гласно се смееш со другаркати, што е знак за момчињата дека сакаш да флертуваш
б) Праќаш мала заводлива насмевка
в) Се проверуваш дали изгледаш во ред...“

верувале или не, а) има најмогу бодови....
башка, вистина е ова?? вистина вие кога се...хмм...смеете на глас, всушност давате знак дека сакате да флертувате??
пошто јас кога ке поминам покрај две женски, и тие се утепаат од смеење, глеам што не е во ред на мене....

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Дали мислите дека некогаш ке се смени навиката и девојчињата ке пристапуваат кон момчињата директно а не со употреба на кодови како Да Винчи?

G

GoddessOfRock

Гостин
Дали мислите дека некогаш ке се смени навиката и девојчињата ке пристапуваат кон момчињата директно а не со употреба на кодови како Да Винчи?
Кодот на Да Винчи е подобар... Абре ти имаш ли мозок да сфатиш Кој е Леонардо???:pipi::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

Ш Т Е Т Н И К

Досадија
Член од
18 февруари 2008
Мислења
633
Поени од реакции
25
Иам еден другар (малце ретарда) обожава да ги праша женскиве дали се самозадоволува па еве ме фати малце интерес и и јас че ве прашам ?:pipi:

^^Smiley^^

Broo Tal Smy Lee
Член од
25 јануари 2007
Мислења
1.045
Поени од реакции
25
Жените не нагласуваат дека ставаат некого на другарска листа. Жените ставаат на другарска листа и повлекуваат линија и си се однесуваат другарство. И јас истото го правам, кога ќе ставам некој во другарската листа, завршиле сите шанси да направам нешто со него.
А за ова другово....е не знам, не сум била во таква ситуација па да знам.:)
Јас лично сметам дека не постои другарство помеѓу машко и женско. Како и да е љубовта може да се појави покасно или порано. Познавам доста вакви случаеви каде другар и другарка биле мнооогу долго време, па дури и најдобри другари а после се раѓа врската меѓу нив и трае доста долго само поради тоа што многу добро се познаваат?

И да секако прашањето. Дали девојчињата пеферираат врска која била поттикната од љубов на прв поглед или врска со дечко кој доста добро го познаваат.

Crazy in Love

Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Јас лично сметам дека не постои другарство помеѓу машко и женско. Како и да е љубовта може да се појави покасно или порано. Познавам доста вакви случаеви каде другар и другарка биле мнооогу долго време, па дури и најдобри другари а после се раѓа врската меѓу нив и трае доста долго само поради тоа што многу добро се познаваат.
А јас познавам доста случаеви каде што воопшто немало никакви чувства и каде што пријателствата траат цел живот.

^^Smiley^^

Broo Tal Smy Lee
Член од
25 јануари 2007
Мислења
1.045
Поени од реакции
25
А јас познавам доста случаеви каде што воопшто немало никакви чувства и каде што пријателствата траат цел живот.
Не не... Зборувам за случаеви каде прво дечкото ја сфиѓал девојката прво или обратно, а незнам од кои причини не успеале да направат нешто, покасно се запознават многу добро, стануваат пријатели стварно добри, се дружат со години и дури после доаѓа врската.

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Иам еден другар (малце ретарда) обожава да ги праша женскиве дали се самозадоволува па еве ме фати малце интерес и и јас че ве прашам ?:pipi:
a da svrtish ti na temata LJUBOV I SEKS ? TAMY da postavuvash takvi prashanja? :smir:

P

PewDiePie

Гостин
Другар ти обожава да ги прашува женските дали се самозадоволува и сега и ти си се заинтересирал за тоа па не прашуваш нас дали знаеме дали се самозадоволува ? Па пичка му матер,тебе ти е другар прашај го.

ПС. Да малце ќе да е ретарда. :tv:

@cool@

Η Μακεδονία δεν είναι Ελληνική
Член од
2 јуни 2007
Мислења
23.601
Поени од реакции
27.114
живо ме интересира ЗОШТО женските кога ставаат маскара устата им е секогаш ОТВОРЕНА ?

Kajgana Shop

На врв Bottom