M
marsovka
Гостин
Како прво ако сакаш да дознаеш нешто за жените воопшто прашај ја мајка ти,сестра ти,другарка ти или некоја приземна форумџика која не чита македонски списанија од ваков калибар.ПРАШАЊЕ!!!!!!!!
малце ftopic: со надоврзување...
ТЕА ШЕМА:
квиз за женски, разлистувам да најдам нешто повеќе за таа мистична креација од господ...
прашање број незнам кој:
“Група згодни момчиња поминуваат покрај тебе и твојата другарка, ти:
а) Гласно се смееш со другаркати, што е знак за момчињата дека сакаш да флертуваш
б) Праќаш мала заводлива насмевка
в) Се проверуваш дали изгледаш во ред...“
верувале или не, а) има најмогу бодови....
башка, вистина е ова?? вистина вие кога се...хмм...смеете на глас, всушност давате знак дека сакате да флертувате??
пошто јас кога ке поминам покрај две женски, и тие се утепаат од смеење, глеам што не е во ред на мене....
Второ во тиин-шема,теа,и други македонски списанија за жени исто така пишуваат за формули за совршена љубов и како да го направат својот живот совршен во три чекори,рецепти како да го фатиш Бред пит Иако си грда крава,и дека ако не му даваш на дечкото до годишнината дека ќе те земе за жена,исто така сите жени сакаат деца и сакаат да се мажат а не сакаат кариери и животот да го минат во ебење и шетање.
Трето не знам зависи дали станува збор за тинејџерка или девојка во 20 тите години,пошто јас вакво нешто не правам за да го привлечам вниманието.