Мажите прашуваат, жените одговараат

Член од
3 декември 2007
Мислења
3.718
Поени од реакции
772
Еве за тие што немаа шанса да одговорат на ова прашање:pos2:
Од кој причини не би иделе со дечко понизок од вас?
ве молам без одговори од типот не е важна височината и слично.
Јас би идела со дечко понизок од мене. Во суштина, нискоста е во степенот на неискористеност на мозочниот капацитет. И ако женската популација инсинуира супериорност на машкиот пол, само заради височината, тогаш јас сум нетипична девојка. Малограѓанштина наоколу... Да не моеш да си поминеш во центар од стринки што те буљаат и те мерат. Пазете да не ми го измерите мозокот.

burn84

Говорете Македонски
Член од
4 февруари 2006
Мислења
6.579
Поени од реакции
1.500
Кога жена ќе те стави на "другарска листа" понатака не идеш (освен во исклучитлени ситуации), а зошто јас кога исто ќе нагласам дека да ние сме само добри другари се јавува интерес од другата страна :)?

Го знам одговорот ама пак милина ми е од жени да читнам...ако не ве мрзи!

С

Сатори

Гостин
Кога жена ќе те стави на "другарска листа" понатака не идеш (освен во исклучитлени ситуации), а зошто јас кога исто ќе нагласам дека да ние сме само добри другари се јавува интерес од другата страна :)?

Го знам одговорот ама пак милина ми е од жени да читнам...ако не ве мрзи!
Зошто ако не се создаде хемиска реакција во мозокот, односно ако не сте ни привлечни од прва, тешко веројатно дека ќе „запалиме“ на вас покасно, затоа ве ставаме на другарска листа.

burn84

Говорете Македонски
Член од
4 февруари 2006
Мислења
6.579
Поени од реакции
1.500
Зошто ако не се создаде хемиска реакција во мозокот, односно ако не сте ни привлечни од прва, тешко веројатно дека ќе „запалиме“ на вас покасно, затоа ве ставаме на другарска листа.
Да, но зошто јас кога ќе ја лупнам неа исто така на другарска листа па тогаш се јавува интерес за нешто повеќе од пријателство-од нејзина страна?

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Кога жена ќе те стави на "другарска листа" понатака не идеш (освен во исклучитлени ситуации), а зошто јас кога исто ќе нагласам дека да ние сме само добри другари се јавува интерес од другата страна :)?!
Жените не нагласуваат дека ставаат некого на другарска листа. Жените ставаат на другарска листа и повлекуваат линија и си се однесуваат другарски. И јас истото го правам, кога ќе ставам некој во другарската листа, завршиле сите шанси да направам нешто со него.
А за ова другово....е не знам, не сум била во таква ситуација па да знам.:)

Член од
4 април 2008
Мислења
251
Поени од реакции
15
Хм...мене лично многу ми е секси машко во костум со вратоврска. Значи дефинитивно костум и вратоврска, па уште да е тегет...:vozbud:Мх, мх, мх! Сум рекла и порано, ни боксерици и коцки на стомакот не се толку секси како што е костумот.
Se zavisi od vkusot na devojkata, na primer na mene kostum i se sto odi so nego voopsto ne mi e seksi, ama ic... Ke go nagovoram decko mi da ne nosi kosum na svadbata :pos2:

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Se zavisi od vkusot na devojkata, na primer na mene kostum i se sto odi so nego voopsto ne mi e seksi, ama ic... Ke go nagovoram decko mi da ne nosi kosum na svadbata :pos2:
Добро нормално дека се зависи од вкусот на девојката.:smir: Сите сме различни, секој одговара на прашањата според своите гледишта и својот вкус.

Вештица

love&reason
Член од
2 јануари 2009
Мислења
1.524
Поени од реакции
856
Да, но зошто јас кога ќе ја лупнам неа исто така на другарска листа па тогаш се јавува интерес за нешто повеќе од пријателство-од нејзина страна?
зошто треба да се потруди малку женската околу тебе. Автоматски стануваш поинтересен. И најчесто е така, женски ај сеа да си признаеме:smir:

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
ПРАШАЊЕ!!!!!!!!

малце :eek:ftopic: со надоврзување...

ТЕА ШЕМА:
квиз за женски, разлистувам да најдам нешто повеќе за таа мистична креација од господ...

прашање број незнам кој:

“Група згодни момчиња поминуваат покрај тебе и твојата другарка, ти:

а) Гласно се смееш со другаркати, што е знак за момчињата дека сакаш да флертуваш
б) Праќаш мала заводлива насмевка
в) Се проверуваш дали изгледаш во ред...“

верувале или не, а) има најмогу бодови....
башка, вистина е ова?? вистина вие кога се...хмм...смеете на глас, всушност давате знак дека сакате да флертувате??
пошто јас кога ке поминам покрај две женски, и тие се утепаат од смеење, глеам што не е во ред на мене....

асфалт

UNCENSORED
Член од
8 август 2005
Мислења
804
Поени од реакции
23
имам забележано кога сте во близика на тој шо ви се допаѓа(веќе некое време, не некој на прв поглед) или бегате или го земате телефонот да гибате без врска...
така е или не?
ако не пишете шо финти прајте кога сте во близина на тој шо ви се свиѓа...

П

Паган-др

Гостин
имам забележано кога сте во близика на тој шо ви се допаѓа(веќе некое време, не некој на прв поглед) или бегате или го земате телефонот да гибате без врска...
така е или не?
ако не пишете шо финти прајте кога сте во близина на тој шо ви се свиѓа...
Е ова и мене ме интересира. Или ке земе демек праи муабет на мобилен.:)

Kajgana Shop

На врв Bottom