Мажите прашуваат, жените одговараат

• Креатор на темата Креатор на темата Macedalien
  • Време на започнување Време на започнување
Па можеби, али сигурно нема да паднам на : шо прајш ма? :uvo:
Шо прајш ма го пишав во смисла шеташ по улица, среќаваш некое девојче и прајш здраво и и викаш шо прајш ма, не знам како сфати(вте)..

Па можеби, али сигурно нема да паднам на : шо прајш ма? :uvo:
Прашањето беше зашо се лутиме,а не дали паѓаме на тоа.Како и да е репликата беше за
Напишано од ПараноиК
Епа извини, што не се палат сите...
Јован,и треба да се плашите,страшни сме:)

Шо прајш ма го пишав во смисла шеташ по улица, среќаваш некое девојче и прајш здраво и и викаш шо прајш ма, не знам како сфати(вте)..
Епа ете, ти кажавме дека иритира, и задоволи се со тоа...:smir:

ок...

Повеќе би сакале силен маж или моќен маж?
Би ве замолил и да го образложите одговорот!

Повеќе сакав да знам како вие ги сфаќате овие поими затоа замолив и за образложение со одговорот! Ме интересира како размислувате вие!

Повеќе сакав да знам како вие ги сфаќате овие поими затоа замолив и за образложение со одговорот! Ме интересира како размислувате вие!
абре дете.. и јас сакам повеќе со авион да летам него ли со 23 да се возам. ама немит.
него..ваљда мислиш на силен маж физички и моќен маж во смисол финансиска моќ.
јас лично не ги делам мажите така а не ги ни рангирам. едноставно кажано тоа не игра за мене никаква улога.

ок...

Повеќе би сакале силен маж или моќен маж?
Би ве замолил и да го образложите одговорот!

:nesvest:
Силен за мене значи да има сила да крене 50 кг. на една рака.(пр.)
А моќен да има надмоќ над мене../да има моќ како пари/да има надприродни моќи:)
Поим кој за секого е различен..

Ц Ц Ц, дури и телепатски сте поврзани, истото го мислите :nesvest: :pos:

Ах, Љубов :wub: :pos:
Такви сме,дури и телепатија добивме од безграничната љубов..аххх

hey дечки вака ...која може да одговори на ова, сам никако да го смислам:
бивша женска раскинавме пред 4 години онака демек на пауза нешо , па после се разидовме некако али се добро беше, no hard feelings и после си останавме ок. после се случи неколку пати да се видиме така на кафе по моја иницијатива или некаде у друштво ... и сега после 3 години и текнало пак нешо сигнал порака, па јас враќам и кај неа на кафе нешо муабет ово оно , и после ништо па по месец два пак и немам веза шо како мисли ...
јас не дека ептен по неа само ми има останато у ептен добро сеќавање па ...
секое мислење е добредојдено :)
хахах скечови

изгледа сексот бил добар, а во меѓувреме не нашла подобар, па сака сега пак.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom