Мажите прашуваат, жените одговараат

Член од
1 септември 2008
Мислења
768
Поени од реакции
18
Koj rekol toa deka sakame so izgasena lamba??? spored mene ne e presudna svetlinata za dobar sex

Јован

дежурен сеирџија
Член од
16 октомври 2005
Мислења
4.892
Поени од реакции
265
Е, добра идеја тоа за мори али за друго да ве прашав... :)

З`ш се лутите ако ве ословуваат со „ма“

На пример - Шо прајш ма?

Ги прашувам најмногу скопјанките прибидејќи во Охрид никоја не крева галама околу ова а во Скопјево со која и да сум зборвел се лутит ако и речиш ма. :nesum:

Paranoik

내 ♡, ∞.
Член од
10 август 2008
Мислења
1.873
Поени од реакции
451

На пример - Шо прајш ма?

Ги прашувам најмногу скопјанките прибидејќи во Охрид никоја не крева галама околу ова а во Скопјево со која и да сум зборвел се лутит ако и речиш ма. :nesum:
Искрено, звучи навредливо и банално[како вие да сте над нас, па не гледате со надмоќ]...Сеа, ако во Охрид тие дозволуваат да ги условувате со ниски изрази...:nesum:

|И.И|

говно интерашко
Член од
24 јуни 2008
Мислења
5.572
Поени од реакции
6.701
Дали би излегле со некој од форумов,фејсбук или слично на кафе,,,,а поима немате кој е ?

(јас лично не поштуем "слепи состаноци")

Јован

дежурен сеирџија
Член од
16 октомври 2005
Мислења
4.892
Поени од реакции
265
Искрено, звучи навредливо и банално[како вие да сте над нас, па не гледате со надмоќ]...Сеа, ако во Охрид тие дозволуваат да ги условувате со ниски изрази...:nesum:
Мене не ми звучи воопшто навредливо или ниско или шо ти јас знам.
Баш ми звучи како таман, го дополнува тоа шо прајш.

Само шо прајш ко ќе кажам ми е некако празно, глупо...

Paranoik

내 ♡, ∞.
Член од
10 август 2008
Мислења
1.873
Поени од реакции
451
Мене не ми звучи воопшто навредливо или ниско или шо ти јас знам.
Баш ми звучи како таман, го дополнува тоа шо прајш.

Само шо прајш ко ќе кажам ми е некако празно, глупо...
За тоа постои: Што правиш [име на женската особа]?...не мислиш дека е поубаво така?:smir:

Јован

дежурен сеирџија
Член од
16 октомври 2005
Мислења
4.892
Поени од реакции
265
Пак уште и на литературно си го пишала :pos:

Зарем некој би ти напрајл таков муабет

Што правиш Леона?

Се губит смислата на кажаното и станвит глупо и не би го употребвел како израз :smir:

Paranoik

내 ♡, ∞.
Член од
10 август 2008
Мислења
1.873
Поени од реакции
451
Епа извини, што не се палат сите женски на секојдневни изветвени изрази...Има некои, што сакаат добро граматичко-литературно-оспособени мажи...:smir:

Fantom

Chikara
Член од
4 јуни 2006
Мислења
11.453
Поени од реакции
812
Пак уште и на литературно си го пишала :pos:

Зарем некој би ти напрајл таков муабет

Што правиш Леона?

Се губит смислата на кажаното и станвит глупо и не би го употребвел како израз :smir:
Зато ти бегет женскиве море, ти фалит понашање. :smir:

Јован

дежурен сеирџија
Член од
16 октомври 2005
Мислења
4.892
Поени од реакции
265
Зато ти бегет женскиве море, ти фалит понашање. :smir:
е сполај ти

Епа извини, што не се палат сите женски на секојдневни изветвени изрази...Има некои, што сакаат добро граматичко-литературно-оспособени мажи...:smir:
Во ред млада дамо, се надевам дека ќе ја имате таа чест, задоволство и привилегија во блиска иднина да запознаете таква особа која ќе може да ги задоволи вашите граматичко-литературни потреби.

Секое добро.

Член од
13 септември 2007
Мислења
5.785
Поени од реакции
4.028

На пример - Шо прајш ма?

Зашто звучи како навреда,у Скопје така се вреќаме,со МА и МОРИ:)

И сама знаеш дека не е така,точно е дека е дегенски коа се повторуваат исти фрази за да падне девојче некое,ама ако ти се изразува како болдираното ќе го сметаш за бубалица и литературен фрик.

Paranoik

내 ♡, ∞.
Член од
10 август 2008
Мислења
1.873
Поени од реакции
451

И сама знаеш дека не е така,точно е дека е дегенски коа се повторуваат исти фрази за да падне девојче некое,ама ако ти се изразува како болдираното ќе го сметаш за бубалица и литературен фрик.
Па можеби, али сигурно нема да паднам на : шо прајш ма? :uvo:

Јован

дежурен сеирџија
Член од
16 октомври 2005
Мислења
4.892
Поени од реакции
265
да му е страв на чоек муабет да ви напрајт :)
Зборуваме за „Шо прајш ма?“.
Ако успее да падне некое девојче на ова тогаш... :pos:

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.794
Поени од реакции
49.792
Епа тоа е фората бе, не е со намера да се истакне некоја надмоќ, чисто онака “мори“. Ко дедо ти на баба ти шо и викал “мори невесто’’, и ко она него шо му викала “море домаќине’’,
и онака во најдобар контекст да е кажано(без другите 3% ко Крејзи), кај 97% следува после “Не сум ја за тебе мори’’ (и ондак за мене од све што е, “мори’’ е најмал проблем :):) )

Сакам да кажам да си бидеме сите “море’’ и “мори’’ фора е...!!! :helou:

Kajgana Shop

На врв Bottom