Шо прајш ма го пишав во смисла шеташ по улица, среќаваш некое девојче и прајш здраво и и викаш шо прајш ма, не знам како сфати(вте)..Па можеби, али сигурно нема да паднам на : шо прајш ма? :uvo:
Шо прајш ма го пишав во смисла шеташ по улица, среќаваш некое девојче и прајш здраво и и викаш шо прајш ма, не знам како сфати(вте)..Па можеби, али сигурно нема да паднам на : шо прајш ма? :uvo:
Прашањето беше зашо се лутиме,а не дали паѓаме на тоа.Како и да е репликата беше заПа можеби, али сигурно нема да паднам на : шо прајш ма? :uvo:
Јован,и треба да се плашите,страшни сме
Епа ете, ти кажавме дека иритира, и задоволи се со тоа...:smir:Шо прајш ма го пишав во смисла шеташ по улица, среќаваш некое девојче и прајш здраво и и викаш шо прајш ма, не знам како сфати(вте)..
второто!Убав,а неверен ...или грд,а верен?
објасни силен и моќен маж!ок...
Повеќе би сакале силен маж или моќен маж?
Би ве замолил и да го образложите одговорот!
А да подобјаснеше шо подразбираш по силен а што под моќен!?ок...
објасни силен и моќен маж!
Ц Ц Ц, дури и телепатски сте поврзани, истото го мислите :nesvest:А да подобјаснеше шо подразбираш по силен а што под моќен!?
абре дете.. и јас сакам повеќе со авион да летам него ли со 23 да се возам. ама немит.Повеќе сакав да знам како вие ги сфаќате овие поими затоа замолив и за образложение со одговорот! Ме интересира како размислувате вие!
ок...
:nesvest:Повеќе сакав да знам како вие ги сфаќате овие поими затоа замолив и за образложение со одговорот! Ме интересира како размислувате вие!
Такви сме,дури и телепатија добивме од безграничната љубов..ахххЦ Ц Ц, дури и телепатски сте поврзани, истото го мислите :nesvest:
Ах, Љубов :wub: