anathestar
...Зима*Снег...
- Член од
- 25 јули 2007
- Мислења
- 269
- Поени од реакции
- 3
jas imam drugarka so se zapisa vo jahja kemal
taa sakase da se zapise, a plus i od doma i vrsea pritisok
koga ke ja prasav majka i so ke se zapisuva kerka i, taa vikase jahja kemal.
jas ke i kazev dzabe frleni pari,taa vikase nema sansi da ja pratela vo drugo uciliste, posebno ne vo niko nestor vo struga kaj nas(ni vikase huligani).sea devojceto e za treta god tamu i vika sto pati se pokajav so se zapisav tamu.sea neam zivot jas nadvor od ucilisteto,samo za raspusti, i toa so koj, so nekoi so ne znaat ni so e priroda ni sport samo pari gi interesira.na kraj kraista ke si dobies dobro obrazovanie,ama zatoa ke si gi upropastis najubavite godini vo zivotot,spored mene.sega od kaj da znam,moze i ti si takva, ne te vlece mnogu nadvor,tuku poceke sakas da si so knigata v raka.ne vikam deka e loso,ama, toj drugiot zivot mislam deka e poubav
Sekoj ima raazlicno mislenje... neznam so da recam. OD edna strana ucenici tamu mi vikaat deka e ubavo e deka ako imam pari obavezno da se zapisam, a od dr strana ucenici vo Jahja Kemal mi vikaat deka e katastrofa, deka ne vredi za parite i deka samo ke se upropastam. Ne sum od onie sto preferiraat poveke kniga v race ama milsam deka obrazovanieto e mn vazno. Neznam sto da milsam... ke mi bide zal ako ne probam da pojdam, ke mi bide zal ako se izglupiram i im poveruvam na onie sto velat deka e preubavo...