pcjodamaster
:trololo:
- Член од
- 20 мај 2006
- Мислења
- 4.180
- Поени од реакции
- 127
OMFG.
Didn't saw that coming.
Bada for prezident.
Didn't saw that coming.
Bada for prezident.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Coming Soon:
Бритни е директен потомок на Распутин?
Евреите го финансираат Мајкл Џексон?
Елвис Присли имал налепени зулуфи?
Прво и основно Hit me baby не е песна од бритни.
Сексот се продава сите го знаете тоа затоа мислам дека овој муабет не држи вода.
A чија песна е Hit me baby?.....![]()
Не дека ќе ти правам инат,туку те аднав на мсн,прифати ме па таму ќе правиме муабет околу ова. Јас на интернет ништо не најдов,ама све си е можноПесната е уште од 1972 изведена од marionetes панк бенд од англија.
Но моќната машинерија зад бритни успеа да го избрише овој факт од музичката историја.
Првичната верзија била нормално побрза и помалку рејдио френдли-јебига панкерска била.

јас те подржавам за ова,имав чуено за ова,дека и е кавер,али како и да е..иако на нет нема ништо,сеуште тврдам дека си во право!Песната е уште од 1972 изведена од marionetes панк бенд од англија.
Но моќната машинерија зад бритни успеа да го избрише овој факт од музичката историја.
Првичната верзија била нормално побрза и помалку рејдио френдли-јебига панкерска била.

Не дека ќе ти правам инат,туку те аднав на мсн,прифати ме па таму ќе правиме муабет околу ова. Јас на интернет ништо не најдов,ама све си е можно![]()

Coming Soon:
Бритни е директен потомок на Распутин?
Евреите го финансираат Мајкл Џексон?
Елвис Присли имал налепени зулуфи?
крш со нетрпение ќе ги чекам јас овие