Бритни Спирс = анти феминизам и слични ствари во музиката

• Креатор на темата Креатор на темата Bada Bing!
  • Време на започнување Време на започнување
Тоа е поентата.

ТАКА САКААТ ДА БИДЕ!

But, Truth Prevails!

Coming Soon:

Бритни е директен потомок на Распутин?

Евреите го финансираат Мајкл Џексон?

Елвис Присли имал налепени зулуфи?

Еј закон е ова:pos2:

Прво и основно Hit me baby не е песна од бритни.
Сексот се продава сите го знаете тоа затоа мислам дека овој муабет не држи вода.

A чија песна е Hit me baby?.....
cs.gif

A чија песна е Hit me baby?.....
cs.gif

Песната е уште од 1972 изведена од marionetes панк бенд од англија.
Но моќната машинерија зад бритни успеа да го избрише овој факт од музичката историја.

Првичната верзија била нормално побрза и помалку рејдио френдли-јебига панкерска била.

Но моќната машинерија зад бритни успеа да го избрише овој факт од музичката историја.

Првичната верзија била нормално побрза и помалку рејдио френдли-јебига панкерска била.
Не дека ќе ти правам инат,туку те аднав на мсн,прифати ме па таму ќе правиме муабет околу ова. Јас на интернет ништо не најдов,ама све си е можно :)

Пф, арапска лага. Веруваш на бенд што се вика Марионети (key word: марионети)? 0_o

јас те подржавам за ова,имав чуено за ова,дека и е кавер,али како и да е..иако на нет нема ништо,сеуште тврдам дека си во право! :)

Не дека ќе ти правам инат,туку те аднав на мсн,прифати ме па таму ќе правиме муабет околу ова. Јас на интернет ништо не најдов,ама све си е можно :)

Иако те имам на мсн сепак ќе пишам овде(затоа што е дел од темата). На нет нема да најдеш ништо затоа што како што пишав машинеријата зад бритни се тоа го трга на страна за да ме с знае.

Сите знаеме каква е музичката индустрија денеска. Јас за тој податок само слушнав и после буричкање по музички енциклопедии дознав за ова.

Иако двајцава над мене тврдите дека и е кавер јас не верувам, знам каква е музичката индустрија,ама знам каков е и интернетот и дека таква работа ваљда нема да биде напишана само на еден македонски форум :smir:
Како пример ти ја посочив украдената песна на Упс ај дид ит аген! Ваљда бидејќи била крадена ќе направиле се за да ја избришат од интернет и од било каде за да не платат пари бидејќи го направиле тоа. Ама ете,тоа излезе на виделина и иако не им е на многу луѓе познато ако пишат Ooops I Did It Again stolen или така нешто ќе пронајдат чија песна е правилно и ќе ја најдат за доналд. За бејби ван мор тајм нема буквално ништо.... :toe:

Coming Soon:

Бритни е директен потомок на Распутин?

Евреите го финансираат Мајкл Џексон?

Елвис Присли имал налепени зулуфи?

:pos: :pos: :pos: крш со нетрпение ќе ги чекам јас овие:vozbud:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom