Впечатоци од собиранката во Велес (18-ти, саб., "Гламур", 21:00 ч)

• Креатор на темата Креатор на темата Сатори
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
:pos::pos:

По се` изгледа:)
Ќе те дружев јас, ама ништо од тоа.
Ми се најави другарка за викендов и нема смисла да седи сама дома ми, а јас да одам во Велес:)

Значи, најубаво да си поминете и чекаме впечатоци!

Се гледаме на собиранката во Скопје во септември:vozbud: :hot:

Е нема да ти ги кажеме впечатоците, бидејќи тие што не отишле не заслужуваат да им ги кажуваме нашите големи импресии од Велешката скупштина како и впечатоците од градот Велес (градот на синдикализмот).

П.С. Ќе дојдеме од синдикатот во полн састав. (бај секретарката)

Ако не одам на Чеплес викендов, доаѓам ОБАВЕЗНО. Ајт сега одам, сестра ми ми писка :helou:

off topic:замисли кога ке ве видам скопје сите...ехххх има да ве гушкам(и шо ако???)

А некој може ли да ми каже дали од сега да си купам карта или на лице место ќе се зема(од скопје)?
Или популарно кажано: он д фејс он д плејс

А некој може ли да ми каже дали од сега да си купам карта или на лице место ќе се зема(од скопје)?
Или популарно кажано: он д фејс он д плејс
Не, на лице место се купува... Немора сега да зимаш.

Не се секирајте за Велес Бомба ке си поминете(Ветуваме>поздрав од Срекните Велешани):vozbud:

Ако се оди според планот, јас и дел од синдикалците во комбинација со Суси&Земзи ќе се тркаламе во сабота за Велес.

Журкааа! mazoretka:

Има ли некој што не брои,мене ми изгледа дека многу ќе бидеме...ама има да биде журкааааа :je:

Е ако де од повеќе нема ваљда да ни се слоши:) колку сме толку сме се гледаме на железничка Скопско-Чентовската багра ако не па ќе знаеме колку сме точно

Доаѓам и јас.... Се опоравив од патот :pos: Се гледаме на железничка

Ај кога веќе има пријавување,да се пријавам и јас дека идам(99%,мора да оставам 1% за не дај Боже хехе)!

Инаку доколку одам,јас ќе бидам во Велес уште од сабајлето,така да директно после одам на собиранката!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom