Бакојани (сонува) - Македонија нема да се приклучи кон НАТО со уставното име

TpH_Bo_OkO

Трноризец
Член од
18 мај 2005
Мислења
11.537
Поени од реакции
879
Нема никаква можност Македонија да се зачлени во НАТО со уставното име – изјавила денеска шефот на грчката дипломатија Дора Бакојани.

Зборувајќи пред грчките дипломатски претставници во светот, Бакојани рекла дека Владата води надворешна политика чија основа е зацврстување на националните интереси на Грција.

„Исто така, треба да биде јасно и дека нема место за произволно читање на одделни членови од Времена спогодба“ меѓу Македонија и Грција, додала Бакојани.
Дечки, активирајте мејл бомбери, и спамирајте...

contact@dorabakoyannis.gr

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Оваа Бакојани има 3 чисти во главата?Ебате Африканскиот имигрант.

Член од
2 април 2007
Мислења
2.875
Поени од реакции
4
мамето мамино да и го е..м.
и јас сонувам дека солун ке биде пак наш.

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689
Имам 5 маилови. Има одма да и пратам и тоа на сите едно исто. Republic of Macedonia will be memer of NATO!

Член од
18 август 2006
Мислења
325
Поени од реакции
4
мамето мамино да и го е..м.
и јас сонувам дека солун ке биде пак наш.
Солун никогаш не бил наш, нема потреба да ни го дадат. Мене ми се доста само краците да ни ги вратат. Yeah, dream on...

ABC

“градител“
Член од
24 февруари 2005
Мислења
15.696
Поени од реакции
193
Солун никогаш не бил наш, нема потреба да ни го дадат. Мене ми се доста само краците да ни ги вратат. Yeah, dream on...
Ако земеш така и Скопје и Битола,Прилеп па и сите други градови во Македонија извесно време биле Турски.

Bacillus gagous

Biohazardous
Член од
21 јануари 2006
Мислења
7.380
Поени од реакции
168
Остајте ги нека се чаламат, ама мислам дека се свесни дека ако тоа го направат и грубо ја прекршат привремената спогодба односно договр, може да имаат многу политички реперкусии и минус бодови во МЗ, од што ние максимално би требало да профитираме.

Daniela

Мијаааууу....гррр...
Член од
14 јули 2005
Мислења
302
Поени од реакции
3
Абе Трн во Око навистина веруваш дека некој би дал(фрлил) пари на кравурда како Бакојани, па ја нарекуваш курва.

Одма да се самоедитираш и да им си извиниш на сите знајни и незнајни курви на светов за навредата.

Да бев машко мрсул немаше да фрлам на неа камо ли пари или па меил. Нек се носи бре у мајчину.

Член од
26 јануари 2007
Мислења
807
Поени од реакции
7
Ја и испратив еден тон мејлови, кој гласеа вака:
To.contact@dorabakoyannis.gr

Subject. ZDRAVO LJUBAVI

DIE YOU UGLY GYPSY BITCH.

MACEDONIA BELONGS TO MACEDONIANS NOT TO GYPSY'S LIKE GREEKS .!.

Сега незнам колку е точно преведено ама би требало да се разбереме :)

Bratot

Стоик и Машкртник!
Член од
27 јануари 2007
Мислења
17.089
Поени од реакции
4.499
Ја и испратив еден тон мејлови, кој гласеа вака:
To.contact@dorabakoyannis.gr

Subject. ZDRAVO LJUBAVI

DIE YOU UGLY GYPSY BITCH.

MACEDONIA BELONGS TO MACEDONIANS NOT TO GYPSY'S LIKE GREEKS .!.

Сега незнам колку е точно преведено ама би требало да се разбереме :)

lol pazi da ne te stavi vo kontakti na msn :pos:

Член од
4 април 2006
Мислења
9.179
Поени од реакции
3.073
И пуштив и јас еден поздрав

Fuck you bre .!.

Член од
19 јули 2006
Мислења
3.157
Поени од реакции
129
Dechki, mnogu e neseriozno na eden (kvazi)evropski politichar, pa bila toa i Bakojani da i se pishuvaat navredi po E-Mail. Shto postignuvate so toa??? Kje i napishete ciganska kurva i samo kje si ja dokazhete makedonskata (ne)kultura.

200 pati e podobro da ja bombardirate so meilovi koj se kulturno i civilizacijski napishani, kazhete i deka so svojata rabota samo go pottiknuva makedonskiot patriotizam i deka ste gordi pripadnici na makedonskata nacija. Takvi i slicni pisma (ako voopshto gi chita) mnogu povekje kje ja pogodat otkolku lichni navredi.

Ne se sekjavam deka bilo koga makedonskite komiti isprakjale navreduvachki pisma do neprijatelite a bile i vo poloshi situacii od nas denes.

Kajgana Shop

На врв Bottom