Бакојани (сонува) - Македонија нема да се приклучи кон НАТО со уставното име

Bratot

Стоик и Машкртник!
Член од
27 јануари 2007
Мислења
17.089
Поени од реакции
4.499
Dechki, mnogu e neseriozno na eden (kvazi)evropski politichar, pa bila toa i Bakojani da i se pishuvaat navredi po E-Mail. Shto postignuvate so toa??? Kje i napishete ciganska kurva i samo kje si ja dokazhete makedonskata (ne)kultura.

200 pati e podobro da ja bombardirate so meilovi koj se kulturno i civilizacijski napishani, kazhete i deka so svojata rabota samo go pottiknuva makedonskiot patriotizam i deka ste gordi pripadnici na makedonskata nacija. Takvi i slicni pisma (ako voopshto gi chita) mnogu povekje kje ja pogodat otkolku lichni navredi.
До тука се е во ред...

Ама ова...
Ne se sekjavam deka bilo koga makedonskite komiti isprakjale navreduvachki pisma do neprijatelite a bile i vo poloshi situacii od nas denes.
:aplauz: :pos: :smeshko:

concrete

alte Esel
Член од
22 март 2005
Мислења
12.248
Поени од реакции
1.703
Tocno Silen..............ama pubertetlii......... znaes kako e Avgust...mackite go imaat Februari...lugeto Avgust...im udrilo nesto u glava...:):)!!!

Член од
19 јули 2006
Мислења
3.157
Поени од реакции
129
Tocno Silen..............ama pubertetlii......... znaes kako e Avgust...mackite go imaat Februari...lugeto Avgust...im udrilo nesto u glava...:):)!!!
Kje izlezat nekogash nadvor od MK pa kje svatat nekoi raboti ama do togash mnogu voda kje treba da isteche..

Barem eden me razbra :)

Pozdrav

Г

Гоццццце

Гостин
Која е она да кажуе бе ..да и ибам африканката, ни имаат право на вето или на нешто слично, така да може да ни го цицне!

Член од
26 јануари 2007
Мислења
807
Поени од реакции
7
Dechki, mnogu e neseriozno na eden (kvazi)evropski politichar, pa bila toa i Bakojani da i se pishuvaat navredi po E-Mail. Shto postignuvate so toa??? Kje i napishete ciganska kurva i samo kje si ja dokazhete makedonskata (ne)kultura.

200 pati e podobro da ja bombardirate so meilovi koj se kulturno i civilizacijski napishani, kazhete i deka so svojata rabota samo go pottiknuva makedonskiot patriotizam i deka ste gordi pripadnici na makedonskata nacija. Takvi i slicni pisma (ako voopshto gi chita) mnogu povekje kje ja pogodat otkolku lichni navredi.

Ne se sekjavam deka bilo koga makedonskite komiti isprakjale navreduvachki pisma do neprijatelite a bile i vo poloshi situacii od nas denes.
Што викаш не сме биле културни а :) нема везе глупости.Ме заболе мене КУ*ОТ за КУ*ЛТУРА додека не викаат циганине фиром, скопје и како уште не, и кој што патем се многу "покултурни" од нас.
Ако не прати и ти мејл во кој те молам извини и се од мое име што ја нареков курва циганска(многу ми е жал, и многу се каам) и културно објасни и дека греши и дека ние сме навистина Македонци и треба да се викаме Македонија и ако може да ургира нешто за у НАТО. Само биди покултурен малку зошто можеби ќе те послуша.
Еј Силен, ако може да и спомнеш и нешто за границите ако може да ги смениме барем еден од краците да ни дадат ај те молам, само покултурно малку да не се навреди и да не си помисли дека сме некултурни:pos2::pos2::pos2: или пак недајбоже у пубертет:pos2::pos2::pos2::pos2:

concrete

alte Esel
Член од
22 март 2005
Мислења
12.248
Поени од реакции
1.703
A be Aleksandar 1000..i od dvete treba....MNOGU so "ubavo", malku so "sila"....ke projde...ko niz puter :):)!!! Pubertetlio.....do koga ke te ucime :):)???

Тане

„Форумџија во години“
Член од
6 март 2007
Мислења
49
Поени од реакции
1
А бе,

Некои цел живот - Не научуваат ништо...зависи дали се „такви“ од мајка родени...или толку им е акалот!!??:toe:

Поздрав!

Kajgana Shop

На врв Bottom