Двајца браќа крвнички претепале трудница

Член од
26 јануари 2007
Мислења
807
Поени од реакции
7
Лелее зошто налетав на темава се изнервирав мамата да им ја ебам гнаси едни, каква смрт тоа би било многу лесно за нив за ваква работа казна со мачење треба да се воведе во државава. Би ги затворил у подрум и ќе ги мачам и ќе ги одржувам у живот копилиња одвратни.

Скулгрл

Queen of the superficial::..
Член од
17 јануари 2006
Мислења
5.059
Поени од реакции
69
Скул јас ти гарантирам дека не му паднало ни на крај памет дека се толку идиоти за тоа што тој им пререкол дека тие ќе фата да ја тепаат жена му , па уште помалку бидејќи е бремена.
Инаку на двајцата треба да им се суди за обид за убиство на дете.
Сепак, не се остава фамилија кога има фрки.:toe:

TpH_Bo_OkO

Трноризец
Член од
18 мај 2005
Мислења
11.537
Поени од реакции
879
Боже чувај ме од вакво зло...

Пред 2 месеца, двајца пајташи 3 дена по ред го бараа брат ми од непозната причина...откога ми пукна филмот кажувајќи „не е дома“ „барај го на мобилен“ на најкултурен начин им кажав дека се наоѓаат на приватен имот и дека им забранувам да влегуваат во мојот двор...На тоа следеше мала вербална расправија во која дебелкото ми рече „ќе те запалам сосе куќа, незнаеш кој сум јас“...на такво нешто мене ми се споија плус и минус и откако им дадов ултиматум дека сум спремен да пукам во нив, нивното „ај пробај“ ми беше доволен знак да го наполнам карабинот и прво да пукнам во воздух па после да му ја вперам во чело...На тоа другиот почна да цимоли како пичка и да бега од дворот како луд додека овој што имаше цевка на чело со затресена вилица ми викаше „извини“ и „пушти ме да си одам“....Го пуштив...После пола саат ми дојде крајслер дома....не, не ме уапсија и не ми го одзедоа оружјето...Имав добра причина...

Ова не се споредува бидејќи тоа што се случило во Кочани е поголема и потрауматична работа од мојата но, НЕ ДАЈ БОЖЕ, ако дојде до такв нешто, нема да посегнам по оружје...Колкави сака нема се, јас ќе ги задавам со голи раце и по пошта ќе ги пратам во Нов Зеланд или девствените острови...парче по парче...

Homer MakeDonski

*Матриот
Член од
14 јуни 2005
Мислења
823
Поени од реакции
87
treba da gori cela cigan maala i vo Kocani i vo Makedonija
koga pisuvam cela i mislam cela

aber Hicko da te e..am i tebe i tvojata nazzy politick

Член од
12 февруари 2007
Мислења
892
Поени од реакции
4
Na temava i fali edna zvezdicka,koja ce pojasni oti se rab.za Romi i Romsko maalo.

Inaku ova e uste 1 dokaz za nasata glupost narecena multikulti.Sakame unitarna drzava,a ne sme vo sostojba da gi resime problemite na onie sto ja napraile,ne daj boze na nekoi tamu Romi.
Vo 2007 na pr. ima 4 dozivotni dosudeno.Site 4 se AL.Utre mozda nekoj bez pricina ce dobie isto,samo za da ima pravicna raspredelba.Ili vo idnina vece ce nema dozivotna.
Teski zabludi ova Fyromcive...

ps Trn nemoj da pracas nikogo na Devstveni,oti odtamu idat samo prijatelcinja,sto nekoi gi vikaat oligarsi.

Член од
5 мај 2005
Мислења
4.454
Поени од реакции
178
Na temava i fali edna zvezdicka,koja ce pojasni oti se rab.za Romi i Romsko maalo.

Inaku ova e uste 1 dokaz za nasata glupost narecena multikulti.Sakame unitarna drzava,a ne sme vo sostojba da gi resime problemite na onie sto ja napraile,ne daj boze na nekoi tamu Romi.
Vo 2007 na pr. ima 4 dozivotni dosudeno.Site 4 se AL.Utre mozda nekoj bez pricina ce dobie isto,samo za da ima pravicna raspredelba.Ili vo idnina vece ce nema dozivotna.
Teski zabludi ova Fyromcive...

ps Trn nemoj da pracas nikogo na Devstveni,oti odtamu idat samo prijatelcinja,sto nekoi gi vikaat oligarsi.
Грешиш перо, самите сме криви, дека случка со карактер на ментално нарушени личности, ти правиш етнички и политички проблем.

Цигани биле, албанци биле вакви биле такви биле. БИЛЕ! и го направиле тоа. Тоа највеќе го мразам во нашава држава. А се случи нешто помеѓу 2 различни националности, се дига толкава џева, мислиш светска војна ќе пукне. Зашто ништо не коментираш за таа случката кога една личност беше распарчена на делови и фрлена во црна кеса во македонско село? Зашто никој не коментира за случките кога комшија на комшија ќе му ја дели главата на два дела бидејќи овците му паселе на негов терен? И ова е дел од нашата држава...ама тука нема мешани народности, па се преќутуваат изгледа.

Случкава е трагична, и смешна. Типов бега бе...мал бил. Нека проба некој во мој дом, па ќе види како ќе помине. Трн баш убаво сликовито го тоа опиша. Ама потрагични се коментарите од типот "Цигани биле, Мултикулти глупост" итн.

aneta:)

animal lover
Член од
3 јули 2007
Мислења
449
Поени од реакции
13
sramota e ova sto se desava, abe zivi ke gi zapalam so tepale bremena zena.ne mi e jasno kako moze takvi luge da postojat.

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.505
Поени од реакции
8.086
Во Кочани одев често. Мајка ми е од таму. Се дружам и со Македонци и со Роми.
Една работа многу ме нервира во Кочани. Цело време викаат немаме Албанци, значи подобри сме од Скопје и слични глупости, а многу повеќе се тепаат меѓу себе.
Многу често се убиваат.

Конкретно за случајов. Типот мал не мал, можел да земе стап па да удри и да мава по нив или со секира да ги „насекира“.

Доживотна робија би била сосема пристојна казна.

gramat

click here to continue
Член од
23 јуни 2007
Мислења
340
Поени од реакции
8
Бесилка !

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
А бе ќе ги спасиш со тоа што ќе ги убиеш.Нив треба некој да ги мачи,да ги тепа,да молат некој да ги утепа.Секој ден до крајот на нивниот беден и одвратен живот да жалат за тоа што го направиле.

Bratot

Стоик и Машкртник!
Член од
27 јануари 2007
Мислења
17.089
Поени од реакции
4.499
Znaci sto kopilinja se setat po svetov....

Член од
5 мај 2005
Мислења
4.454
Поени од реакции
178
А бе ќе ги спасиш со тоа што ќе ги убиеш.Нив треба некој да ги мачи,да ги тепа,да молат некој да ги утепа.Секој ден до крајот на нивниот беден и одвратен живот да жалат за тоа што го направиле.
Не бе мило мое, луѓето со животните се разликуваат во тоа што може да резонираме, но за жал со текот на еволуцијата не сите луѓе се здобиле со тоа.

Ете во Македонија добивме и први доживотни казни. Опни им и на нив двајца исто, затвори ги во самица. Кога ќе дојде нивната фамилија на посета, остави ги да чекаат во чекална, а типов намести го од позади прозор да ги гледа малце, и шепни му во уво "убава ќерка имаш, пораснала". Психолошкото малтретирање е каде каде поболно него тепањето.
Ко мал ќе добиев по еден шамар ако доаѓав касно дома...болката од шамарот ќе исчезнеше брзо...а јас пак иста песна.

Член од
12 февруари 2007
Мислења
892
Поени од реакции
4
Грешиш перо, самите сме криви, дека случка со карактер на ментално нарушени личности, ти правиш етнички и политички проблем.

Цигани биле, албанци биле вакви биле такви биле. БИЛЕ! и го направиле тоа. Тоа највеќе го мразам во нашава држава. А се случи нешто помеѓу 2 различни националности, се дига толкава џева, мислиш светска војна ќе пукне. Зашто ништо не коментираш за таа случката кога една личност беше распарчена на делови и фрлена во црна кеса во македонско село? Зашто никој не коментира за случките кога комшија на комшија ќе му ја дели главата на два дела бидејќи овците му паселе на негов терен? И ова е дел од нашата држава...ама тука нема мешани народности, па се преќутуваат изгледа.

Случкава е трагична, и смешна. Типов бега бе...мал бил. Нека проба некој во мој дом, па ќе види како ќе помине. Трн баш убаво сликовито го тоа опиша. Ама потрагични се коментарите од типот "Цигани биле, Мултикулти глупост" итн.
Kriminal e kriminal,ali mislam deka neobjasnet dava uste polosi posledici.

Nie ne znaeme nisto za ovie lugje,se prajme na udreni kako ziveat i koga ce dojdi nesto loso togas barame kazna.Vaka nekako i treba da e odbranata na batkive.

Isto i so AL.
MK bese zrela za vojna uste `97.Xhaferi rece ce ni dojdi pamet,nemase vojna,no zato 2001 Ali ne bese taka velikodusen.

Sekoe zosto ima svoe zatoa.

Kajgana Shop

На врв Bottom