Инкогнито Original
1312
- Член од
- 11 јули 2008
- Мислења
- 2.910
- Поени од реакции
- 1.552
14 Август, 20:45 Македонија - БиХКога играме дома со В.Британија?
17 Август, 20:45 Македонија - Украина
23 Август, 20:45 Македонија - ВБР
14 Август, 20:45 Македонија - БиХКога играме дома со В.Британија?
Никој не му се нафрли, само нека се доискаже кога веќе почнал. За да има негативно мислење за некого треба да има позитивно за некој друг. Ако во овој случај тоа е Симиќ тогаш немам што да додадам. Он како прво е центар, а Чековски е крилен центар(тоа што кај нас играл понекогаш како центар не е мерило затоа што знаеме дека у лигата немаме баш класични петки).Eпа ако секој си има право на коментар што му се напнавте на човекот, секој си мисли како што му одговара, некој реално некој не реално но тоа е.
Иначе Чековски играше и за Фени колку за информација.
А колку заслужува тој или некој друг да игра за репрезентацијата тоа е друга приказна...џабе и да збориме кога веќе тие се во репрезентацијата и нашите коментари се само излишни.
Англија ни е најголем конкурент за првата позиција. Ако на последното ЕП биле претпоследни (не се ни сеќавам, само знам дека беа позади нас) , а ние деветти тогаш логично би било сеа да сме ние фаворити. Ако мерило е пласманот на ЕП, нормално. Тоа што имаат НБА играчи во екипата не треба ништо да значи пошто европската кошарка е се поблиску до НБА (за мене е и посодржајна и подобра за око, а бога ми и мозок).Момаку Англија на последното европско беше претпоследна или последна ако добро се сеќавам ... Језда имаат ѕвезди али се или класа послаби или исти како и нас ... Земи ја на пример Франција, Шпанија или во најмала рака Словенија ... Ќе изгуби глава Чековски со играчите кои што треба да ги чува ...
--- надополнето ---
Пак си пиел Само види ја групата А со Црна Гора која што е прва а 1000 пати е послаба од нас и Финска што ја од маало другари да соберам ќе ги победиме ... Не би рекол дека В. Британија, Босна и Украина се слаби ... Не е шала да имаш НБА кошаркари во селекција ...
Оди легни си,не си наспан доволноAбе каква Црна Гора бе немаат за леб ... Се слушам јас што зборам лани од Словенија 50 разлика изгубија .. не баш 50 али скоро 40 ... Вода во очи немаат .. Да игравме со нив 2 пати ќе ги победевме и дома и гости ... Појака е Велика Британија од нив не бладајте ....
Брат не пратиш ногу кошарка, Црна Гора за брзо време ќе биде у врвот на европа. Си го видел ли составот : Вранеш,Дробњак,Бјелица,Омар Кук... предводени од легендарниот Душко Вујошевиќ според мене се најсилна репрезентација у 3те кавлификациски групи!Aбе каква Црна Гора бе немаат за леб ... Се слушам јас што зборам лани од Словенија 50 разлика изгубија .. не баш 50 али скоро 40 ... Вода во очи немаат .. Да игравме со нив 2 пати ќе ги победевме и дома и гости ... Појака е Велика Британија од нив не бладајте ....
Па и нема така брзо да се вивнат во врвот на Европа.Брат не пратиш ногу кошарка, Црна Гора за брзо време ќе биде у врвот на европа. Си го видел ли составот : Вранеш,Дробњак,Бјелица,Омар Кук... предводени од легендарниот Душко Вујошевиќ според мене се најсилна репрезентација у 3те кавлификациски групи!
Па зошто да не веќе на наредното европско ќе ги видиме! Мислам на Милко Бјелица во Литванија шо игра, а го заборавив најважниот Никола Пековиќ ,звер е!Па и нема така брзо да се вивнат во врвот на Европа.
И на кој Бјелица мислиш?
Majstore....rekov za zatvor se vakvi izjavi ... aj najdi ja taa sto ja izgubile 50 razlika utakmica od Slovenija i postiraj ja tuka....Crna Gora ima skor 12-0 na oficijalni sredbi otkako e samostojna .... steta sto vakvi tipcinja kako tebe si zemaat pravo da zborat na forumi za kosarka ... ovie tvoi izjavi se za dozivoten ban od sekakov sportski forum ...Aбе каква Црна Гора бе немаат за леб ... Се слушам јас што зборам лани од Словенија 50 разлика изгубија .. не баш 50 али скоро 40 ... Вода во очи немаат .. Да игравме со нив 2 пати ќе ги победевме и дома и гости ... Појака е Велика Британија од нив не бладајте ....