M
mercenary
Гостин
53 - 52 за нас.
Не е дозволено да играат двајцата на еден меч, за тоа за овој меч го одбравме Бо, овај ДимчевскиA Бо да игра 2ка а Грин кец, изводливо е ова ?
мислам дека играше мн повеќеДенг не ни играше, влезе 2-3 минути
--- надополнето ---
50-50
Дај не збори безвезе,така било тоа сите по 5-6 ќе даделе,факт е дека БО е 100 пати боље од Грин,не дека е лош Грин ама Бо е светска класа,плус ова му е прва утакмица,понатака ќе игра многу боље!леле колку не ја сфаќаш поентата! ако бо не ги дадеше тие поени сите играчи ќе дадеја по 5-6 коша а тоа од прва петорка се 30 коша и минусирај од разликата и ке видиш како ке беше.
Досега 2 минути и 16 секунди.мислам дека играше мн повеќе
Не е дозволено ? Е за ова поим немав, ондак ми нема логика одлукава да се земат и двајцата па да се ротираат од меч во меч по потреба. Лошо нив ке им влијае на психа, не дека ги запецка нешто за земјава али еве да играат на голем собир ке има тоа негативен удел врз тимот.Не е дозволено да играат двајцата на еден меч, за тоа за овој меч го одбравме Бо, овај Димчевски
И мене ми нема логика, но ете тоа се правилата од ФИБА, пак е добро што може да се зимаат странци, да не забранат за некоја година и тоа, па после ќе осетиме проблеми во играта на нашата репрезентација, а и Бугарите со натурализирани играчи не се нешто поарни од насНе е дозволено ? Е за ова поим немав, ондак ми нема логика одлукава да се земат и двајцата па да се ротираат од меч во меч по потреба. Лошо нив ке им влијае на психа, не дека ги запецка нешто за земјава али еве да играат на голем собир ке има тоа негативен удел врз тимот.
Ка што гледам Денг сме го онесбособиле само 2 коша дал, ајде второ да ги тепамо или да загубимо минимално па дома да ги тепамо со поголема разлика
Денг не ни играше, влезе 2-3 минути
--- надополнето ---
50-50
Изгледа си во право...A kolku [to jas znam (gledav Hun-GBR) den igrase 9-ka a ne 11-ka .... abe vi rekov ovie na zapisnicka gledale fudbal na net )))) Dimcevski, Bogoev kuti Vrba i Blazevski so ne gi pisale u sostav