Кошаркарска репрезентација на Македонија

Член од
2 јули 2010
Мислења
5.910
Поени од реакции
7.481
Ако пратите Нба ..не знам...дали видовте дека кај Британците игра и Менсах...кој е играч на Далас...очекувам голема мака со нив ...:nesvest:

Член од
28 февруари 2008
Мислења
219
Поени од реакции
2
A KAJ STE SEGA BE VIE STO GI PCUEVTE IGRACITE CELA UTAKMICA DA VI EBAM LUGETO OD VAKVI KAKO VAS NEMA DA JA BIDE DRZAVATA AMA AJ BELKIM KE SE RODAT PODOBRI STO KE ZNAAT PODOBRO DA CENAT SE ONA STO DOBRO SE RABOTI PA MAKAR DA E I SPORT ,SEGA ZA VAS DA VE ZNAM KOJ STE NE 200 TUKU 2000 KARTA KE VI NAPLATAM

Шота Буби

нотар
Член од
4 март 2009
Мислења
3.087
Поени од реакции
1.780
Ако пратите Нба ..не знам...дали видовте дека кај Британците игра и Менсах...кој е играч на Далас...очекувам голема мака со нив ...:nesvest:
и украинциве имаа два НБА играчи,но резултатот нешто друго говори

Goran Bt

локал патриот
Член од
28 јуни 2009
Мислења
9.445
Поени од реакции
8.574
Антич капитенски :zver:Браво од 11 метри даваше тројки и од кога го фати стегачот од цз има напредок се гледа
Гечевски со слободните на минута ги реши :bravo:
Педерската ја манаја овие украинците што не не остаја да ја догледаме утакмицата и радоста на играчите и клупата
:cuc:за честитката за Илинден денес вие сте нашите херои !!!

Член од
14 март 2010
Мислења
16.990
Поени од реакции
16.430

200денари карта....не се салам :)

Честито нека ни е очекуваната победа, на крај кога ќе се погледни резултатот и ќе испадни лесно издвојувана победа.

Антиќ капитенски 26поени, добар старт за нас.

Macedonia>>Europe

Faster Than Light
Член од
6 јуни 2007
Мислења
2.582
Поени од реакции
836
Честитки за нашити, ова е многу значајна победа зашто очекувам да ги победиме сите на домашен терен и да бидеме во најлош случај второ место со директен пласман.
Инаку знае ли некој дали сите натпревари ќе се играат во салата Борис Трајковски како минатиот пат или има некои измени?

MacedonianSun

herE I gO agaiN!
Член од
13 декември 2008
Мислења
1.111
Поени од реакции
33
Унгарија-В.Британија 64-64 во третата четвртина, се вратиле во игра Унгарците ... Денг има до сега 27 поена :)

Член од
18 мај 2008
Мислења
7.561
Поени од реакции
17.594
morame da sme poveke od zadovolni pobedivme eden tim koj bese sostaven od 2 NBA igraci i toa na gostinski teren bez Vrba i kopiljasot Ilievski i bez Riste Stefanov so nedovolno voigran Grin i problemi vo napadot pred se so forsiranjeto na trojkite ova bese samo 50% od ona sto go mozeme i znaeme tokmu poradi toa ovaa pobeda e zlato vredna i na golemo ni go otvora patot za EP da se nadevame deka dopolnitelno ke se voigrame i deka Bo i Riste ke bidat spremni za narednite predizvici
p.s. Najverojatno Bo i Riste nema da igraat ni na naredniot mec koj go igrame vo Boris Trajkovski edniot zaradi povreda a drugiot zaradi toa sto nema trenirano veke 20 dena i e totalno nadvor od forma, no igrame na domasen teren i so tim od kalibarot na Ungarija ne bi trebalo da kiksnime ako sakame 2 pati po red da ucestvuvame na EP

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.990
Поени од реакции
7.133
Со тројки без тројки битно фино лепо си тепавме и сега останува да си продолжиме во ист ритам веќе следниот натпревар со Унгарија дома. Стварно 200 ден. е малку скапо ама шо сакате салата е стварно скапа за одржување и 4 натпревари тука плус тренинзи мора некако да се наплатат. Што се однесува до мене најмногу што вреди е да се оди за со БиХ и Британија овие другите секако ги тепаме дома нема неизвесност ќе си ги гледаме на ТВ. Напред Македонија и честит и долгогодишен да ни е денешниот празник. :helou:

Член од
10 октомври 2009
Мислења
2.955
Поени од реакции
1.349
Би требало да биде лесно со Унгарците, веќе кога губат дома од Британија би требало да ги наполниме.:)

Член од
28 октомври 2005
Мислења
8.293
Поени од реакции
1.646
Би требало да биде лесно со Унгарците, веќе кога губат дома од Британија би требало да ги наполниме.:)
ништо нема лесно прво скокни па кажи оп. за секоја победа треба да се игра професипнално никој нема да се предаде се игра за земја за нациоја, сигурно така размислуваат унгарците кои нема да дојдат со бело знаме.

А

Анноун

Гостин
добро е , денес штом тепавме супер . дома нема теорија да изгубиме од вакви репрезентации . ни треба барем уште една победа на гости , најверојатно со унгарија , ама ќе биде таму тешко , дома играат одлично , ги гледав минатиот циклус , мислам дека италија ја победија . многу сакам овие гомнава босна да ги тепаме у гости , да расчистиме некои сметки од минатото.

п.с ајде нека им го пуштат лавот од кафезот на унгарците во четврток (на лестерчо мислам)

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Има простор за напредување уште многу,башка и главните играчи би требало да се оние што допрва ќе се вклучат.И не ми одговори никој колку одат од групава на ЕП?

Kajgana Shop

На врв Bottom