- Член од
- 23 јануари 2009
- Мислења
- 10.640
- Поени од реакции
- 2.504
Колку од групава одат на ЕП?
Гостувањето во Британија не би требало да биде многу тешко бидејќи колку што знам НБА играчите нема да настапуваат за нив.Стартни две победи против Украина и Унгарија добро ќе ни дојдат. После тежок меч на 08 Август на гости со Велика Британија.
Гечевски ја скратил косата, или така ми се чини... :kesa:
Убоо си виделГечевски ја скратил косата, или така ми се чини... :kesa:
Хмм, им ја гледав страната и како што гледам го има во составот али како што гледам нема играно на ниедна од подготвителните а и убаво се сеќавам дека изјави дека нема да игра во квалификацииве :raz:Ќе игра тој Денг мислам.
Дома очекувам,и мора да победиме на сите натпревари,на гости се надевам на уште 1 до 2 победи.
da stvarno koj ke gi prenesva barem domashnite utakmici?Со преносот што се напрај нели беше комплицирано да се обезбеди пренос?
Видео???Бо и Грин кога ги прашаа кои им се мотивите и зошто баш Македонија, се загубија, одбегнуваа да кажат дека играат за парички.
Ми збори Бо дека добро е да се имало натпревари и преку летото, нешто ги маткаше новинарите
Иначе за пренос сеуште е неизвесно.
Немам видео...вчера т.е во четвртокот имаше на една од телевизиите мал дел од пресот.(мислам дека беше канал 5 или сител)Видео???
Со велика британија нема да има пренос.За украина не е сигурно ,другите би требало да ги даваатСамо првата со Украина на гости не е сигурна, другите се сигурни дека ќе има пренос.
Може ни една телевизија во Британија нема да врши пренос од тој меч, така да А1/А2 не се криви за тоа што ќе нема пренос.Со велика британија нема да има пренос.За украина не е сигурно ,другите би требало да ги даваат