the Consigliere
не читам дугачки постови
- Член од
- 17 јуни 2007
- Мислења
- 5.595
- Поени од реакции
- 263
Ја не ги вреѓам навијачите, ја ги жалам нив што ќе мораат тортура да гледаат .Абе океј не мораш да ја гледаш Македонија, ама срамота е да ги вреѓаш играчите и навивачите бидејќи така си против Македонија и без разлика на се, јас како Македонец, и цела спортска нација ќе останеме верни на екипата, и никогаш нема да го свртам грбот кон ниеден играч бидејќи тие се гордоста која што сам велиш дека е најважна, и тоа за селекторот не ти е на место мислам за репрезентацијата макар и крикет да играат никогаш нема да кажам лош збор, бидејќи со тоа се вреѓам самиот себе, мојата нација име и иденитет!
Добро ти е ова за верноста, само шо нема да се деси .При првиот пораз ќе видиш тука на форумов како ќе се плука на велико и ќе се критикува, а тогаш ќе испадне дека Марко Аеродромецот бил у право .
Само чекам тоа да се деси, и нажалост многу е изгледно такво сценарио.
Звезда...хммм, што да ти објаснувам кога ти нема да сфатиш ?Да а,а од Црвена Ѕвезда сите се Злато Луѓе,па свршаваш на нив
и да,Цела репрезентација наша се шабани,а ние сме простаци и сељаци шо ги глеаме и навиваме за нив:uvo:
Вие сте приморани да гледате и да ги бодрите, тоа е тагата .
Фино што го спомна Перо Блажевски и морам да се согласам со тебе. И Перо е тука само затоа што нема никој друг да игра на негово место, само шо Перо е помалце шиткач од Врба .Кој знае, ќе разбере и нема што да навлегувам ја у тоа . Перо е стар,Врба е стар, двајцата одамна требаше да се у пензија, а не да ги глеаме тука .Види Марко, јас кажав за жал... а изгледа Стефанов ти е болна тема па го реметиш нонстоп... Можеби не ја пратам кошарката како што ја пратев кога бев дете, али не сум аматер и не ми е јасно како тоа се појавувам еднаш на два месеци во оваа тема кога имам најмногу постови баш во оваа тема :raz: И кажуваш Стефанов бил старец... Па УПМ, што не го кажуваш тоа за твојот многу фален Блажевски. Тој ем старец, ем не го ни бива веќе. И баш сакам да ми ИЗНАЕБУВАШ МАЈКИ... Ццц... што нема да видам на форум. А Мираковски, е пет класи пред Јане Петровски, човекот е изгубен во просторот.
За Антиќ... човекот си игра за Ѕвезда и што има врска ако има такви изјави. За Македонија игра феноменално![]()
Мираковски...Ајде за недела дена ќе праиме муабет .
Антиќ 3 години не игра за Звезда алооооо професоре :wink: