Како па да не супер игра е, освен Мејси и чат пат Самарџиски што зафркава. Ова се ипак припреми одлични сме се виде и со Летонија.Лееј бе инвалидиве кош не можат да дадат......само на тројки одат
Тасовски нема влезено во игра...tasovski auuuuuuuuut,vojdan iiiinnnnnnnnn,moze da pokriva na krilo e i dobar vo odbrana
a be hani,ne vikam za ovoj mec,tuku za 12temina za Polsak,ti prodolzi da si ja mavas glaataТасовски нема влезено во игра...
Изјасни се по јасно . А може и двајцата. Мислам оти Соколов ќе отпадне со Вашингтон. И нињо не ми се нервирајmislam deka mejsi ke go zeme selektorot znaejki deka mirakot moze da menja na kec......a riste e soliden za bek suter........mejsi poveke ke ni treba posebno so grcive........a washington so hrvatite,pa sea trweba da odluci
a be hani,ne vikam za ovoj mec,tuku za 12temina za Polsak,ti prodolzi da si ja mavas glaata
Шо не ти е јасно бе пријателе?Војдан е во тимот , играше сега?Не ти се гледа , или?mislam deka mejsi ke go zeme selektorot znaejki deka mirakot moze da menja na kec......a riste e soliden za bek suter........mejsi poveke ke ni treba posebno so grcive........a washington so hrvatite,pa sea trweba da odluci
a be hani,ne vikam za ovoj mec,tuku za 12temina za Polsak,ti prodolzi da si ja mavas glaata