Кошаркарска репрезентација на Македонија

• Креатор на темата Креатор на темата Христов
  • Време на започнување Време на започнување
Добра 1 четвртина само многу фаули правиме.Браво за Перо а добар беше и Вашингтон.:vozbud:

Лееј бе инвалидиве кош не можат да дадат......само на тројки одат

tasovski auuuuuuuuut,vojdan iiiinnnnnnnnn,moze da pokriva na krilo e i dobar vo odbrana

Лееј бе инвалидиве кош не можат да дадат......само на тројки одат

Како па да не супер игра е, освен Мејси и чат пат Самарџиски што зафркава. Ова се ипак припреми одлични сме се виде и со Летонија.

Супер ја изигравме и 2 четвртина.Ристе беше солиден а и Мираковски имаше 2-3 добри потега.Имаме предност од 12 поени.:helou:

27:39 лошо отворија,добро продолжија....перо,ристе и огнен ѕверови

Морат да прекинат со шутирањето 3ки, не видам да не се обидат но што е многу , многу е.
Перо АНТИЌ :cuc::cuc::cuc:

mislam deka mejsi ke go zeme selektorot znaejki deka mirakot moze da menja na kec......a riste e soliden za bek suter........mejsi poveke ke ni treba posebno so grcive........a washington so hrvatite,pa sea trweba da odluci

Тасовски нема влезено во игра...:tapp:

a be hani,ne vikam za ovoj mec,tuku za 12temina za Polsak,ti prodolzi da si ja mavas glaata :tapp:

mislam deka mejsi ke go zeme selektorot znaejki deka mirakot moze da menja na kec......a riste e soliden za bek suter........mejsi poveke ke ni treba posebno so grcive........a washington so hrvatite,pa sea trweba da odluci

a be hani,ne vikam za ovoj mec,tuku za 12temina za Polsak,ti prodolzi da si ja mavas glaata :tapp:
Изјасни се по јасно . А може и двајцата. Мислам оти Соколов ќе отпадне со Вашингтон. И нињо не ми се нервирај:vozbud:

Шо не ти е јасно бе пријателе?Војдан е во тимот , играше сега?Не ти се гледа , или?:tapp::tapp::tapp:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom