Кошаркарска репрезентација на Македонија

• Креатор на темата Креатор на темата Христов
  • Време на започнување Време на започнување
Збори бе на бугарски, знаеме ние дека сте македонци со говорна мана.
Инаку, не знам што ти беше споредбата, ако Македонија ја победила Полска и вие ќе сте ги победеле :pos: Јас сум сигурен дека Полска ќе ја прегази на Бугарија, не се споредувај со нас, ние моментално сме две класи пред Бугарија за кошарка!!! :nerv: Плус Полска игра на домашен терен :)

Никога не сте били две класи пред Бугариjа на никој спорт освен може би на рукомет.Погледни статистика да видиш колко победи има Македонија над Бугариjа. Во момента сме в добра форма и нјама да имаме проблеми с вас.

steta sto nemozeme do eventualno 1/4 finale (vo koe vie nema da vlezete) da se sretneme,pa da vi pokazevme koj e koj:)

Никога не сте били две класи пред Бугариjа на никој спорт освен може би на рукомет.Погледни статистика да видиш колко победи има Македонија над Бугариjа. Во момента сме в добра форма и нјама да имаме проблеми с вас.
Грешиш... во ракомет сме десет класи пред вас. А и во кошарка сме подобри, победите на Бугарија се само на домашен терен, нека дојдат во Скопје, во Јане Сандански да се испробаме, таму сите губат по 40 разлика :pos:

акo некој знае која тв ќе го пренесува турнирот нека пише

Поканете ни в некој ваш турнир и да видим. Зашто не ни каните ? Ние заваршихме втори след Србија преди Италија , Унгарија и Финландија. А вие каква група спечелихте ? И ние редовно си бием слаби отбори като Португалија и Естонија.Побеждавали сме и Летонија. Во вашата група и ни штехме да сме п'рви.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom